Nintendo Super Mario Maker 2

• Thread starter Thread starter Z-fan
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

7j88_h2x1_nswitch_supermariomaker2_image1600w.jpg

Super Mario Maker 2

ناشر:
Nintendo
سازنده: Nintendo
سبک: اکشن - پلتفرمر
تاریخ عرضه: زوئن 2019
پلتفرم: Nintendo Switch

با خلاقیت خود و ابزارهای جدید، رویایی ترین مراحل ماریوی خود را توسعه دهید.
دنباله عنوان محبوب Super Mario Maker به عنوان بازی طراحی مراحل ماریو، در ژوئن سال 2019 به صورت انحصاری برای نینتندو سوییچ عرضه خواهد شد.

ar23_bchxp3-dp6wpwq9r2bg3fnehhvw9njkj.png

اسکرین شات ها

آخرین ویرایش:
اگه ویژگی های قبلی رو داشتن، به معنای کپی پیست بودنه، عاره :D
در غیر این صورت خیر
حداقل از همون تیزر اش پر اضافات ـه
اگه ماریوهای 3D رو هم داشت عالی میشد:D
اگه کمک برا پست اول یا حمایت از تاپیک خواستی در خدمتیم :D

دقيقا منم منتظر ساخت مراحل سه بعدي بودم...بيشتر شبيه ماريو ميكر دلوكس بود كه از وي يو به سوييچ پورت شده تا ماريو ميكر ٢...در هر صورت اميدوارم با منتشر شدن اطلاعات جديد نگرانيامون به هايپ تبديل شه :D

107956
107955

درسته این تاپیک رو آپدیت نکردم ولی سعی می کنم یه مطلب توپ آماده کنم براش به زودی اگه بشه که جبران شه
شدید برای بازی هایپم

• Like
Reactions: s.snake2
من نفهمیدم چجوری میشه سکه گذاشت داخل چیزای دیگه
مثلا میخوام داخل این لوله های شفاف سکه بذارم که وقتی رد میشه بگیرتشون، ولی نمیشه گذاشت انگار

سکه ها رو برداشتی بکشی توی لوله ها؟
اصولا این جوری بود. اگه نشد، سکه ها رو بذار بعد روش لوله بکش

در کل باید شدنی باشه. یادم نمیاد دقیقا تو مرحله ای دیده باشم اش ولی تو خود Mario 3D World که مکانیک اش اول اون جا معرفی شد، همیشه توش سکه بود. بعیده لحاظش نکرده باشن

بلاخره بازی رو گرفتم، یه کمی بازی کنم بیام از خوندم چنتا نظر بگم.

پ. ن: چقد تاپیک های نینتندو مرده اس آدم دلش میگیره هیشکی اکتیو نیس اصن:sad: هر چند با این شرایط داغون و گرونی دور از ذهنم نیس هعی
1453262679-fd7868f00c8b7b4e1accd7dd574b7a19.gif

بازی رو چند ساعتی رفتم جلو، متاسفانه بعد از چند ساعت همه چی تکراری میشه مگر این که خوره ی ساختن مراحل باشید و واقعا حوصله اش رو داشته باشید. مدل endless challenge هم در نوع خودش با حال و سرگرم کننده اس. در کل ایده بازی قشنگه ولی امیدوارم اگه نسخه بعدی در کار هس یه کم بیشتر تنوع بدن به بازی و بخش های بیشتری رو اضافه کنن.

• Like
Reactions: Z-fan

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or