Super Mario Galaxy 2

بازی بدون مشکل بالا میاد یا باید پچ بشه؟
بازی ازاون سر راست هاست. راحت میاد با این نرم افزارا یا با مودچیپ.

البته خيلي هم كم بازي خشن نداره اما بدترين چيز وي hd نبودنش هست كلا همين طوري خريدمش اما فكر نمي كردم بتونه تا اين حد نظرمو جلب كنه من خودم 360 يا ps3 بيشتر ترجيج مي دم اما وي هم واقعا مي تونه ادم سرگرم كنه و مسلما ادم از خريدش پشيمون نمي شه

راجب بازي هم اينو بگم من خودم اصلا از كاراتر ماريو خوشم نمياد كلا زيادم از سري بازي هاش خوشم نمياد اما جدا اين نسخه از بازيش معركه هست مخصوصا گرافيكش روي وي معركه هست تعداد پليگان هاي بازي جدا فراتر از حد انتظار هست

درسته ولی قبول کنید سلیقه ای هست. من خیلیا رو میشناسم که هم 360 دارن هم وی ولی بیشتر میرن سراغ 360.
یه همچین بازیهایی که بیاد همه رو وادار می کنه که یه سری به وی بزنن.

بازی کردن هم سلیقه ایه هم حال او هوای ادم رو میتلبه و هم خوب اگه یه بازی باز حرفه ای باشید همه بازی ها رو باید بازی کنید وکه این موضوع باعث میشه شما همه دستگاه ها رو داشته باشید

مثلما همه کنسول ها بازی هی ضعیف دارن و بازی ها ی خوب هم دارن

دوستان من Wii ندارم و برای اولین بار می خوام این بازی رو بگیرم تا با کامپیوتر بازی کنم (شبیه ساز).
میشه لطف کنید و بهم بگید از کجا می تونم این بازی رو بخرم ؟اگه خلاف قوانین انجمنه ، پیغام خصوصی بدید لطفا.

راستی تلفظ درست Wii چیه ؟

اره واقعا ارزش 10 رو داره بايد خودت بازي تا بفهمي با دمو اين چيزا فكر مي كني چيز زياد مالي نيست

از اونجايي كه بازي كارتوني تقريبا توي اين نسل سرنگون شده اين بازي واقعا مي تونه اين عتش بخوابونه

دوستان من Wii ندارم و برای اولین بار می خوام این بازی رو بگیرم تا با کامپیوتر بازی کنم (شبیه ساز).
میشه لطف کنید و بهم بگید از کجا می تونم این بازی رو بخرم ؟اگه خلاف قوانین انجمنه ، پیغام خصوصی بدید لطفا.

با شبيه ساز نمي توني بيشتر از 20 فريم بگيري شديدا بازي كند اجرا ميشه بازي نكني سنگين تري

تلفظ درستش وي هست

پیغام خصوصیت رو چک کن ...

پس چه جوری می گند که با شبیه ساز رو کامپیوتر میشه حتی با کیفیت HD بازی کرد ؟

دوست عزیز من خودم با شبیه ساز mario galaxy رو تموم کردم.فقط باید سیستم بالایی داشته باشی.با یک کارت gtx260 مشکلی پیش نمیاد.کمترین فریمی هم که تو بازی میگیری 45 هست نه 20!!!!:eek:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or