Sunset Overdrive

عنوان جالب و قشنگیه:X
ولی یادمه اعلام کرده بودن گرافیک بازی از تریلر توی E3 هم بیشتره(؟!)
ویرایش: حرفمو پس میگیرم تو تریلر کرافیک بازی خیلییی باحال بود :X:D

آخرین ویرایش:
اغا عحب چیزی بود:d

39551194343690079669.jpg

:d:d:d

تو روحت Insomniac ! :d این چی بود دیگه! :)) یارو جت پک سر خود بود!=))
تریلرش که جالب بود فقط من موندم داستان بازی می خواد چی باشه و توی هر ماموریت چه کاری انجام بدیم؟! :d
امیدوارم اکشن هاش درست و حسابی در حد یه بازی TPS باشه نه مسخره مثل Crackdown 2! در کل اگر بگیره باید فکر می کنم Crackdown کاسه کوزه ـشو جمع کنه از Xbox بره! :d
پ.ن : از الان تو کف تریلر E3!

تو روحت Insomniac ! :d این چی بود دیگه! :)) یارو جت پک سر خود بود!=))
تریلرش که جالب بود فقط من موندم داستان بازی می خواد چی باشه و توی هر ماموریت چه کاری انجام بدیم؟! :d
امیدوارم اکشن هاش درست و حسابی در حد یه بازی TPS باشه نه مسخره مثل Crackdown 2! در کل اگر بگیره باید فکر می کنم Crackdown کاسه کوزه ـشو جمع کنه از Xbox بره! :d
پ.ن : از الان تو کف تریلر E3!
آره اگه داستان درست و حسابی نداشته باشه و قرار باشه بریزیم وسط مپ از این جک و جونورها بکشیم خیلی حال نمیده :دی فعلا که خوب E3 رو هایپ کردن، باید دید تو کنفرانس چی نشون میدن :دی

بازی به طرز فجیعی شاد و شنگول و fun به نظر میرسه! :دی گیم پلیش هم سریع و جالبه و باید چیز خیلی مهیجی باشه! چه رنگ آمیزی ای!!!
من عاشق این Fizzie شدم! :دی

الان که چند بار با دقت تریلر رو نگاه کردم و از هایپ خارج شدم، دقیقا از اون مدل بازی هایی هست که من خوشم نمیاد :)) :| اکشن شلوغ و اینا مثل Crackdown و Just Cause و Saints Row و inFamous و Prototype :دی فکر کنم بهتره تا نمایش بازی توی E3 صبر کنم :دی

تریلر واقعا عالی و fun بود و فک کنم بتونه یکی از انحصاری های موفق XB بشه
چیز جالبی هم که توی تریلر بود اینه که دشمن های بازی نسبت به
Fizzco
حساسن و تا میبیننش مثل دیوونه ها خودشونو میندازن و میخورن​
:d
51433504183358155783.png

ALSO

PLEASE DON'T JUDGE BASED ON THE CRAPPY GAME INFORMER RIP GOING AROUND

they obviously lost frames and the only thing is running slower than it should (or how it plays).

not representative. lots of real footage coming next week
یه نقل قول از یکی از سازنده های بازی

-eurogamer

customize your appearance based upon the choice of two genders, six races and a whole host of clothing, tattoos and body paints. In addition, you have access to a large, offbeat arsenal that befits Insomniac's previous achievements in this area and that includes such gems as the Captain Ahab harpoon gun and the adorably explosive TNTeddy.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or