نمایشگاه/رویداد Summer Game Fest 2025 | June 6

• Thread starter Thread starter Bahram
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Bahram

Alan, Wake Up
مدیر انجمن
GrPX_2cWIAA6Ihk.jpg

مراسم Summer Game Fest 2025 بامداد روز شنبه، ۱۷ خرداد ۱۴۰۴ ساعت ۰۰:۳۰ برگزار می‌شه. این رویداد به صورت زنده از YouTube Theater در لس‌آنجلس پخش خواهد شد.

برای دیدن جدیدترین اخبار و تریلرهای بازی‌ها می‌تونید این رویداد رو دنبال کنید. لینک اضافه کردن به تقویم: Summer Game Fest 2025

نحوه تماشا :

YouTube | Twitch

Last edited by a moderator:
به نظرم مراسم خیلی خوبی نبود و فقط چند تا بازی نظرمو جلب کرد:
Resident Evil 9
Lego Voyagers
Atomic Heart 2
Out of Words
Killer Inn
Mouse: PI for Hire
همشون اگه اشتباه نکنم نمایش اولشون بود غیر از آخری

• Like
Reactions: REROOZ
نمایش ها که خیلی خوب بودن از نظر من.
خودم بیشتر از همه onimousha نظرم رو جلب کرد و همینطور atomic heart 2 به نظرم واقعا جذاب و فان بود، یه حس خیلی خوبی ازش گرفتم.
ILL حالا چندان چیز عجیب غریبی نبود برای من، ژانر fps و horror مطلوبترینه برام ولی احساسم اینه که بازی متوسط رو به خوبی رو داشته باشیم نه کمتر و نه بیشتر.
نمایش mafia خیلی خیلیی بهتر از نمایش های نسخه ۳ هست و حال و هوای خشن و مافیایی و خیانت و عشق و... رو ازش احساس میکنم و بهش امیدوارم.
Re9 خیلی زوده برای قضاوت، کپکام چیزی جز عناوین عالی تا حالا نساخته و خودم با ۲ شماره قبلی اویل شدیدا زندگی کردم، منتها نمایش معرفی نسخه های ۷ و ۸ برای من گیراتر بود، ولی به کپکام مطمئنم👌.
در کل نمایش دیشب خیلی خوب بود.

یه سوال ایونت بعدی مال کدوم کمپانیه ؟
بدردبخورش امشب ساعت ۱۱/۳۰ . Future games show که معمولا هر سال چندتا عنوان خوب تریلر و گیم پلی دارن بعد اونم که فردا شب ساعت ۸/۳۰ هم ماکرو هست

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or