نمایشگاه/رویداد Summer Game Fest 2025 | June 6

• Thread starter Thread starter Bahram
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Bahram

Alan, Wake Up
مدیر انجمن
GrPX_2cWIAA6Ihk.jpg

مراسم Summer Game Fest 2025 بامداد روز شنبه، ۱۷ خرداد ۱۴۰۴ ساعت ۰۰:۳۰ برگزار می‌شه. این رویداد به صورت زنده از YouTube Theater در لس‌آنجلس پخش خواهد شد.

برای دیدن جدیدترین اخبار و تریلرهای بازی‌ها می‌تونید این رویداد رو دنبال کنید. لینک اضافه کردن به تقویم: Summer Game Fest 2025

نحوه تماشا :

YouTube | Twitch

Last edited by a moderator:
واقعا اون سورپرایز هنوز رو دستش نیست.
این هم کار همون تیم و کارگردانه دیگه ، رسم و رسوم رو خوب به جا آورد.
ولی خب ما آماده بودیم:دی

آره. RE7 بنظرم بیشتر بخاطر اینکه کسی انتظار نداشت اول شخص و با یه شخصیت و ستینگ جدید باشه همه رو سوپرایز کرد.

این هم بخاطر ترولی که کردند جالب بود. ویدئو دوم همون موقع که تاکچی گفت یکم دیگه صبر کنید یه حسی بهم گفت احتمالا تریلر اصلی آخر مراسم هست وگرنه امکان نداشت جف با اینجور ترول کردن وقت مراسم رو تلف کنه :دی

آقا این شروع مراسم با مورتال شل ۲ قشنگ دیوانم کرد. از شدت هیجان یورتمه میرفتم تو اتاق :D واقعا خوشحال شدم از دیدن نسخه دوم. مشخصه بودجه‌ی خیلی بیشتری گرفتن و دستشون بازتره واسه ساخت بازی. موزیک هم باقلوا. نسخه قبل راتینگ کرایست رو داشتیم و الانم Behemoth. دمشون گرم. خود تریلر هم عالی بود.
کدوین ۲ هم خیلی خوب بود و همین اتومیک هارت ۲.
واسه RE9 هم قشنگ مطمئن بودم ازون ترول‌های جاپونیاس. به بچه‌ها گفتم اینقدر حرص نخورید نشون میدنش :D خیلی خفن بود تریلرش.
در کل مراسم خیلی خوب و متنوع بود. توضیحات بیشتر فردا :D

موفق باشیم و شبتون خوش.

من فقط چندتا بازی نظرمو جلب کرد
یکی اتومیک هارت که از همه نمایش بهتری داشت
یکی هم این ill لایز اف پی هم بد نبود دایینگ لایت جدید هم خوب بود بقیه زیاد چنگی به دل نمیزد
این رزیدنت ۹ هم اول تریلر فک کردم یه بازی از کونامی هست خیلی متالگیرهای قدیمی میزد :D کلا با این کاراکتر جدیده ارتباط برقرار نکردم :D
در کل زیاد خوب نبود بازیها یا ایندی دوبعدی بودن یا سبک میازاکی یا شوتر انلاین یعنی ۹۰٪ بازیها توی این سبک ها بودن. منتظر کنفرانس مایکروسافت میمونیم ببینیم اونا چیکار میکنن :D

یادش بخیر مراسمای قدیم کجا الان کجا
باز خداروشکر کن کیلومترها از مراسمات چرت و مزخرف و دوزاری که سونی تحویلمون میده بهتره!
شوکیس مایکروسافتم هست که اون دیگه نور علی نور میشه قطعا. بهشت وعده داده شده برای گیم پس قراره همرو انگشت به دهن بذاره :D

یادش بخیر مراسمای قدیم کجا الان کجا
حقیقتا صنعت داره در جا میزنه .یکی بخاطر اینکه کنسول سازها دیگه رقابتی ندارن اونجور باهم .یکی طمع کمپانی ها به مایکروترنزکیشن انلاین . یکی هم عدم ریسک پذیری و دنبال فرمول های جواب داده بودن بازیسازها

نمایش به این خوبی.
شماها ناشکرین.

برای جریمه باید برید SOP آخر رو سه بار از اول تا آخر ببینین و از روش چند صفحه مشق بنویسین.

==========
iLL
Stranger Than Heaven (بازی جدید تیم یاکوزا )
Atomic Heart 2
Mortal Shell 2
Code Vein 2
RE 9
اکسپنشن سایه فتان Lies of P
تریلر مافیا
تریلر Dying Light و تاریخ انتشار
تریلر Onimusha
The Cube
گیم آو ترونز RTS
End of Abyss
و حتی چندتای دیگه...

میتونین بگین اینها سبکی نیست که من بازی کنم ولی در اینکه نمایش خیلی خوبی داشتیم شکی نیست.

آخرین ویرایش:
هیچی جای رونمایی RE7 رو توی E3 نمیگیره. اما خب این هم در نوع خودش جالب بود :دی
اونموقع لیکرا مثل الان جولان نمیدادن و بعد گند های کپکام هیچکس دیگه امیدی به احیا سری نداشت.
امیدوارم دو دوربینه باشه. اصلا تحمل اول شخص بودن لئون رو ندارم.

Re Requiem خوب بود ولی اتمسفرش چندان به re نمیخوره یا بیشتر به re6 میخورد و آنچنان هایپ برانگیز نبود و از لحاظ بصری آنچنان که لیک ها می گفتن عجیب غریب نبود.ولی مطمئنم مثل همیشه عالی میشه و به عنوان فن دوآتیشه منو راضی میکنه

• Like
Reactions: ultimate team 2
باز خداروشکر کن کیلومترها از مراسمات چرت و مزخرف و دوزاری که سونی تحویلمون میده بهتره!
شوکیس مایکروسافتم هست که اون دیگه نور علی نور میشه قطعا. بهشت وعده داده شده برای گیم پس قراره همرو انگشت به دهن بذاره :D
😂 دقیقاً! دیگه خبری از اون هیجان‌های E3 و صحنه‌های تاریخی نیست، ولی خب همینم غنیمته.
سونی که انگار داره برای جلسه سهام‌دارا و مدیرای بازنشسته پرزنتیشن می‌سازه، نه گیمر!
مایکروسافت اما اگه گند نزنه، واقعاً می‌تونه تبدیل بشه به "بزرگ‌ترین شوکیس نسل
مخصوصاً اگه Fable، Avowed، یا Gears جدید رو درست و حسابی نشون بدن.
گیم‌پس هم که داره کم‌کم به نتفلیکس بازی‌ها تبدیل می‌شه، فقط امیدوارم تو این بهشت وعده‌داده شده، سرمون کلاه نره 😅

• Like
Reactions: Love Console
اونموقع لیکرا مثل الان جولان نمیدادن و بعد گند های کپکام هیچکس دیگه امیدی به احیا سری نداشت.
امیدوارم دو دوربینه باشه. اصلا تحمل اول شخص بودن لئون رو ندارم.
ولی بازی که RPG نیست که دو دوربینه باشه.

من خودم خیلی طرفدار اول شخصهای 7 و هشتم ولی انصافا برام تفاوتی نمیکنه.
اگه طرفدارهای سوم شخص بیشتر هستن پس همون رو گذاشته باشن و تمام کنن.

دو دوربینه بودن اصلا به RE نمیاد.
کلی هم مشکل ریز و درشت ایجاد میکنه که از حوصله بحث خارجه.

همون سوم شخص باشه فکر کنم همه راضی باشن.

حقیقتا صنعت داره در جا میزنه .یکی بخاطر اینکه کنسول سازها دیگه رقابتی ندارن اونجور باهم .یکی طمع کمپانی ها به مایکروترنزکیشن انلاین . یکی هم عدم ریسک پذیری و دنبال فرمول های جواب داده بودن بازیسازها
واقعاً صنعت یه جورایی تو لوپ تکرار افتاده.
دیگه نه رقابت واقعی بین کنسول‌ها مونده، نه اون عطش نوآوری.
همه شدن اسیر ترندای مایکروترنزکشن و بازی سرویس‌محور؛ یه مشت بتل‌پس و اسکین و لوت‌باکس که جای محتوای واقعی رو گرفتن.
بازی‌سازا هم که فقط دنبال فرمول موفق فلانی‌ن، نه ریسک می‌کنن نه چیز تازه‌ای می‌سازن.
ولی بازم ته دلم یه ذره امید دارم هنوز استودیوهایی هستن که فرق دارن، هنوز بعضی بازی‌ها هستن که می‌درخشن وسط این همه تکرار.
شاید کم باشن، ولی اگه حمایت شن، شاید ورق یه روزی برگرده.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or