نمایشگاه/رویداد Summer Game Fest 2025 | June 6

• Thread starter Thread starter Bahram
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Bahram

Alan, Wake Up
مدیر انجمن
GrPX_2cWIAA6Ihk.jpg

مراسم Summer Game Fest 2025 بامداد روز شنبه، ۱۷ خرداد ۱۴۰۴ ساعت ۰۰:۳۰ برگزار می‌شه. این رویداد به صورت زنده از YouTube Theater در لس‌آنجلس پخش خواهد شد.

برای دیدن جدیدترین اخبار و تریلرهای بازی‌ها می‌تونید این رویداد رو دنبال کنید. لینک اضافه کردن به تقویم: Summer Game Fest 2025

نحوه تماشا :

YouTube | Twitch

Last edited by a moderator:
من فکر میکنم اینا دیگه نمیزارن بازی های خودشون رو بسازن و میدونن سبک و سیاق سایلنت هیل واسه نسل الان خریدار نداره میخوان خودشون رو به روز کنن ولی خب اصلا بلد نیستن و نتیجه همچین کثافتی درمیاد

یه زمانی E3 بود، امتحان داشتیم، بخاطرش بیدار میمونیدم کلی نمایش باحال و خفن با ری اکشن های هورا و فلان تماشگرا... ما هم همزمان میگفتیم هورا و فلان

الان چی؟

امیدوارم رویداد ایکس باکس حداقل بهتر از این زباله باشه... پارسال خیلی بهتر بود

نصف بازی هایی که نشون دادن، یه شخصیت زباله، نشسته یا داره راه میره یا هرچی، و بعد با یه سری مونولوگ بی خاصیت داره پیام اخلاقی میده، از این شعارهای ترند روز و ....

وقتی عوض بازی سازی همه درگیر ترندهای روز و ووک و این چیزا بشن نتیجه بهتر از این در نمیاد. بازی ساختن یادشون میره و همه فقط میخوان تو رقابت برای تولید خزعبل و موج سواری رو جریان های روز از همدیگه عقب نیفتن. واقعا من تو هیچ کدوم این نمایش ها و بخصوص چیزهای جدیدی که نشون میدن بازی نمیبینیم، اثری از اون روح قابل ستایش ویدئو گیم نیست، فقط دارن خودنمایی فرهنگی هنری میکنن. حقیقتا حال بهم زنه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or