نمایشگاه/رویداد Summer Game Fest 2025 | June 6

• Thread starter Thread starter Bahram
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Bahram

Alan, Wake Up
مدیر انجمن
GrPX_2cWIAA6Ihk.jpg

مراسم Summer Game Fest 2025 بامداد روز شنبه، ۱۷ خرداد ۱۴۰۴ ساعت ۰۰:۳۰ برگزار می‌شه. این رویداد به صورت زنده از YouTube Theater در لس‌آنجلس پخش خواهد شد.

برای دیدن جدیدترین اخبار و تریلرهای بازی‌ها می‌تونید این رویداد رو دنبال کنید. لینک اضافه کردن به تقویم: Summer Game Fest 2025

نحوه تماشا :

YouTube | Twitch

Last edited by a moderator:
:Praying: :Praying::Praying:
@Cloud Strife
Doug Cockle هم تو بازی هست ؟

سپهر گفت، ولی داک کاکل وزیر حمل و نقله، املی نریتور بالدورز گیت 3 ملکه الیزابت صفرمه و ویس اکتورهای خفن دیگه که باز رفته رفته معرفی میشن.

اهم اهم....

😎😎😎

The PoP game We never thought we Wanted....But It's Actually Fucking GREAT

خیلی خوبید شماها :D
خیلی سخته تو یه نمایش به بزرگی گیمزکام رسما یکی از بهترین تریلرها رو داشته باشید
واقعا کنار Dokev این یکی از بهترین های کل مراسم بود.

کیفیت کار تو تریلر ناصر بیـــداد میکنه، از همون پارسال که معرفی شد بی صبرانه منتظرش بودم.
دوستان کانال یوتوب رسمی استودیو هم دنبال کنید. تریلر جدید رو هنوز نذاشتن چون فعلا انحصاری IGNـه. (البته فکر کنم دیگه بتونن بذارن)

حالا که Sepi_60 و Cloud Strife هم ظاهرا تو ساخت بازی دخیل هستن، چنتا سوال میتونم بپرسم؟! :D

1-تعداد اعضای تیم؟ همه ایرانی؟
2-چند وقت قبل از اولین نمایش، کار رو شروع کردید؟
3- بودجه حدودی تا اینجا؟ ناشر یا سرمایه گذار دارید؟ تو فکر کیک استارتر هم هستید؟
4- از انیمیشن ها اینطور به نظر میرسه که انجین یونیتی هست، درسته؟
5- خودتون با IGN وارد مذاکره شدید؟ میدونم که اولین بار نیست که تریلرتون انحصاری IGN هست.
6- چرا تو gamespress.com سرچ میکنم خبری از بازی نیست؟ اگه اکانت ندارید پیشنهاد میکنم حتما اکانت بزنید بازی رو با محتوای Press و...اضافه کنید. (خیـــلی خبرنگارا و اعضای press ریختن تو اون سایت)

ببخشید زیاد شد خیلی کنجکاو شدم :D

بعنوان کسی که سال هاست دارم رو پروژه ی شخصی خودم کار میکنم (و هنوز به هیچ نتیجه ای نرسیدم)، کاملا درک میکنم که ساخت همچین بازی ای با این جزئیات، و البته تریلر با چنین کیفیتی چقـــــــدر سخته. واقعا تبریک میگم.

آخرین ویرایش:
این تم طنزی که بازی داره خیلی به خفن بودن بازی کمک کرده یعنی انگار بازی با این که خیلی جدی و تم انتقام داره ولی خودش زیاد جدی نمیگیره. واقعا دست مریزاد ماکان تا اینجا انتظارم خیلی از بازی بالا رفته :D ( اون فینیشر flamethrower:)))

طراحی ها عالیه ، همین چند تکه ی کوچکی که از ایران نشان داید خیلی خوب بود . موسیقی بسیار عالیه به خصوص ترکیبش با سازهای سنتی ایرانی. زمانی که ارتش ربات ها به ایران حمله

میکنه و ناصر شروع به صحبت می کنه و موسیقی احساسی که پخش میشه خیلی تاثیرگذار بود. خیلی منتظر بازی هستم و به امید موفقیت .

پ.ن : شرلوک هلمز هم توی بازیه ؟ و همونیه که به جای وزیر اطلاعات نشسته ؟

آخرین ویرایش:
کیفیت کار تو تریلر ناصر بیـــداد میکنه، از همون پارسال که معرفی شد بی صبرانه منتظرش بودم.
دوستان کانال یوتوب رسمی استودیو هم دنبال کنید. تریلر جدید رو هنوز نذاشتن چون فعلا انحصاری IGNـه. (البته فکر کنم دیگه بتونن بذارن)

حالا که Sepi_60 و Cloud Strife هم ظاهرا تو ساخت بازی دخیل هستن، چنتا سوال میتونم بپرسم؟! :D

1-تعداد اعضای تیم؟ همه ایرانی؟
2-چند وقت قبل از اولین نمایش، کار رو شروع کردید؟
3- بودجه حدودی تا اینجا؟ ناشر یا سرمایه گذار دارید؟ تو فکر کیک استارتر هم هستید؟
4- از انیمیشن ها اینطور به نظر میرسه که انجین یونیتی هست، درسته؟
5- خودتون با IGN وارد مذاکره شدید؟ میدونم که اولین بار نیست که تریلرتون انحصاری IGN هست.
6- چرا تو gamespress.com سرچ میکنم خبری از بازی نیست؟ اگه اکانت ندارید پیشنهاد میکنم حتما اکانت بزنید بازی رو با محتوای Press و...اضافه کنید. (خیـــلی خبرنگارا و اعضای press ریختن تو اون سایت)

ببخشید زیاد شد خیلی کنجکاو شدم :D

بعنوان کسی که سال هاست دارم رو پروژه ی شخصی خودم کار میکنم (و هنوز به هیچ نتیجه ای نرسیدم)، کاملا درک میکنم که ساخت همچین بازی ای با این جزئیات، و البته تریلر با چنین کیفیتی چقـــــــدر سخته. واقعا تبریک میگم.
اینا رو خیلی من نمیتونم بگم از خود ماکان بیشتر باید بپرسی که صاحب پروژس:دی ولی تعداد اعضا الان 12-13 نفری هستیم تقریبا، پروژه هم که فک کنم 4 سالی هست در دست ساخته.
انجین هم آره یونیتیه. کیک استارتر هم نه سمتش نمیریم.
پ.ن : شرلوک هلمز هم توی بازیه ؟ و همونیه که به جای وزیر اطلاعات نشسته ؟
ماشالا دقت:دی

حالا که @Sepi_60 و @Cloud Strife هم ظاهرا تو ساخت بازی دخیل هستن، چنتا سوال میتونم بپرسم؟!

ظاهرا دخیل نیستیم، واقعا دخیلیم:دی من نویسنده، دیزاینر و کارگردان بازیم، سپی انیماتوره، حمید مانیکس آهنگ ساز، صداگزار و PR پروژه است، مهدی DieDie هم بود تو تیم که سال گذشته جدا شد.

-تعداد اعضای تیم؟ همه ایرانی؟

ما 14 نفریم و همه ایرانیم

-چند وقت قبل از اولین نمایش، کار رو شروع کردید؟

حدود یک سال و نیم پروژه توسط خود من و به شکل شخصی ران میشد و الان سه سال هست که تیمی داریم روش کار میکینم و تیم بزرگ تر میشه. به نسبت پارسال مثلا 5 نفر بیشتر شده تیم و هنوزم باید بزرگ تر بشه تا بتونیم تموم کنیم. احتمالا تا آخر ب 20 نفر برسیم.

- بودجه حدودی تا اینجا؟ ناشر یا سرمایه گذار دارید؟ تو فکر کیک استارتر هم هستید؟

بله سرمایه گزار داریم و رقم دقیق نمیتونم بگم. فقط اینکه پروژه گرونی بوده تا الان. چون اصل استدیو ما تو وینه و صرفا دولوپ اینجاست.

- از انیمیشن ها اینطور به نظر میرسه که انجین یونیتی هست، درسته؟

ناموسا چطور از انیمیشن میتونه معلوم باشه که انجین یونیتیه؟:دی البته یونیتیه

- خودتون با IGN وارد مذاکره شدید؟ میدونم که اولین بار نیست که تریلرتون انحصاری IGN هست.

ما با گیمزکام در ارتباط بودیم و چون IGN مسوول اجرایی گیمزکام هست با اونا هم کانکت شدیم. ولی خوب پروسه سختی نیست، به شرطی که محتوا خوب داشته باشی. ما تریلر دادیم به IGN، پارسال، تیمشون دیدن و به شدت از بازی خوششون امد، حتا مارو جزو سه تا نمایش برتر پارسال انتخاب کردن، و بعد پیشنهاد دادن به صورت انحصاری باهاشون کار کنیم و اخبار از کانال اونا بیاد. عین همین تریلر که تا 24 ساعت حق نداریم خودمون شیرش کنیم:دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or