نمایشگاه/رویداد Summer Game Fest 2025 | June 6

• Thread starter Thread starter Bahram
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Bahram

Alan, Wake Up
مدیر انجمن
GrPX_2cWIAA6Ihk.jpg

مراسم Summer Game Fest 2025 بامداد روز شنبه، ۱۷ خرداد ۱۴۰۴ ساعت ۰۰:۳۰ برگزار می‌شه. این رویداد به صورت زنده از YouTube Theater در لس‌آنجلس پخش خواهد شد.

برای دیدن جدیدترین اخبار و تریلرهای بازی‌ها می‌تونید این رویداد رو دنبال کنید. لینک اضافه کردن به تقویم: Summer Game Fest 2025

نحوه تماشا :

YouTube | Twitch

Last edited by a moderator:
منظورشون نحوه نامگذاری بازی هست..
RE:V
حذف code از اسم بازی هم دامن میزنه به شبهات.
حالا درسته کد حذف کرده حرف وی احتمال خیلی زیاد همون مخفف ورونیکا هست اویل ۵ محاله از سری اصلی حذف بشه چون هم یکی از پرفروش ترین نسخه های سر ی هست جدای اینکه امتیازات خوبی هم داره و هم اینکه داستان ورونیکا قبل ۴ هست پس نمی تونه شماره ۵ باشه

حالا درسته کد حذف کرده حرف وی احتمال خیلی زیاد همون مخفف ورونیکا هست اویل ۵ محاله از سری اصلی حذف بشه چون هم یکی از پرفروش ترین نسخه های سر ی هست جدای اینکه امتیازات خوبی هم داره و هم اینکه داستان ورونیکا قبل ۴ هست پس نمی تونه شماره ۵ باشه
یه داستانی پشتشه، باید صبر کنیم کپکام بیانیه بده

حالا درسته کد حذف کرده حرفی احتمال خیلی زیاد همون مخفف ورونیکا هست اویل ۵ محاله از سری اصلی حذف بشه چون هم یکی از پرفروش ترین نسخه های سر ی هست جدای اینکه امتیازات خوبی هم داره و هم اینکه داستان ورونیکا قبل ۴ هست پس نمی تونه شماره ۵ باشه
البته داستان RDR2 هم قبل از RDR جریان داشت. :-"
________
اتفاقا بخاطر مسائل DEI من اصلا بعید نمیدونم قید ریمیک ۵ رو بزنن کلا..

• Like
Reactions: He!n3ger
آخه چند تا نشونه مشکوک داشت تو تریلرش. اول اینکه سه حرف اولی که مشخص شد RE V بود به جز اون این که کد رو از تو تایتل حذف کردن که حرف اول ورونیکا بچسبه به RE.
البته به نظر من تصمیم خوبیه که یکم مرتب کنن تایم لاین سری رو. حالا باید ببینیم خود کپکام چی میگه. ولی من احتمال خیلی بالا میدم که شماره پنجم همینه.
آخه شک دارم کپ کام دست به تایم لاین سری بزنه یادت باشه سر دویل می کرای ۲ اول بار تایم لاین عوض کرد گفت داستان شماره ۲ بعد از ۴ هست ولی سری دویل می کرای ۵ دوباره تایم لاین سر جای اول برگردون و۲ شد ادامه ۱.اویل ۵ از نظر داستانی و فروش برای کاپکام خیلی مهمه محاله شماره ازش بگیره

نه بابا!
هنوز اینا باید RE5 رو ریمیک کنند. تهش دوتا زامبی سفید پوست قاطی می کنند. دهن یک سری میبندند.:دی
همون نسخه اصلی هم یکی دو تا زامبی سفید رو داشت! :D
بالشخصه بعید بدونم کپکام بتونه RE5 رو ریمیک کنه دهنشو سرویس میکنن

• Like
Reactions: mobile1199

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

• رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
    اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
    or