این داستان بیل کلینتون چی بوده؟
این که میگین پارسال، دقیقا چه اتفاقی افتاده؟
@Thonkeyes گفته بود برم رو سن حرف بیل کیلنتون بزنم. فکر کنم دیشب کار خودش بود
بازی های انیمه ای سه تاش مال هویوورس بود(سازنده گنشین)این Crimson Desert چه چیز عجیبی بود. اسسینس کرید ها رو ریخته بود تو زلداها من که خیلی خوشم اومد. چقدرم بازی انیمه ای نشون دادن، گل سرسبدشون هم که Granblue Fantasy بود که واقعا عالی میزد. بسیار هایپم براش.
منتظر نمایش DS2 هم بودم که اتفاق نیوفتاد متاسفانه.
در کل مراسم خوبی بود و دم جف کیلی گرم که هنوز سنت کنفرانس زنده رو نگه داشته.
CR یکم خطریه! هرچیزی که توی نمایش ها خیلی خوب میزنه باید بهش شک کرد.این Crimson Desert چه چیز عجیبی بود. اسسینس کرید ها رو ریخته بود تو زلداها من که خیلی خوشم اومد. چقدرم بازی انیمه ای نشون دادن، گل سرسبدشون هم که Granblue Fantasy بود که واقعا عالی میزد. بسیار هایپم براش.
منتظر نمایش DS2 هم بودم که اتفاق نیوفتاد متاسفانه.
در کل مراسم خوبی بود و دم جف کیلی گرم که هنوز سنت کنفرانس زنده رو نگه داشته.
زیارت قبول
ممنون لطف میکنید
نمایش استارفیلد برای همه است، ولی صف طولانی داره.
خود تاد هاوارد نه ولی از دولوپر ها بودن
تقریبا همه رو دیدم، عکساش رو میزارم
زیارت قبول
نمایش استارفیلد مختص نشریات و رسانه هاست ، یا افراد عادی هم میتونین بازدید کنن؟
ستاد تادهاوارد رو هم بودن؟
ار کدوم غرفه ها بازدید کردید ؟
Stalker 2 رو رفتم که به نظرم باید حداقل یک سال تاخیر بخوره، شوتینگش خیلی بده.زیارت قبول
نمایش استارفیلد مختص نشریات و رسانه هاست ، یا افراد عادی هم میتونین بازدید کنن؟
ستاد تادهاوارد رو هم بودن؟
ار کدوم غرفه ها بازدید کردید ؟
ممنون لطف میکنید
از بازیهای که دموشون در دسترس هست ، کدوم رو رفتید ؟
پس برای همینه چیزی از بازی نشون نمیدن؟بانو هم گفتن که بازیشون به مشکل برخورده و حتما سال ۲۰۲۴ با تبلیغات گسترده ریلیز میشه.
همین که گفته به مشکل برخوردن هم عجیبهمسلما هیچی نمیگن. عذر خواهی هم کرد برای تاخیر و تاکید کرد سال دیگه ریلیز میشه ولی نگفت چه مشکلاتی داشتن.
نظر من رو میخای بدونی؟ کلا یه بازی میشه در حد متای 83
مسلما هیچی نمیگن. عذر خواهی هم کرد برای تاخیر و تاکید کرد سال دیگه ریلیز میشه ولی نگفت چه مشکلاتی داشتن.پس برای همینه چیزی از بازی نشون نمیدن؟
قاعدتا نگفته چه مشکلی؟
ممنونم از عکسها و توضیحاتتون
در کل مایکروسافت در گیمزکام ،چه پارسال و چه امسال، ترکونده. امسال هم که کلی جایزه دادن.من نمی دونم کی فرصت کنم در مورد نمایشگاه بنویسم اما حقیقاتا بهترین غرفه نمایشگاه هیچ ربطی به گیم نداره و اون غرفه Netflix اه.
حتی با وجود این که آروم آروم وارد گیم هم شدن اما اثری از گیم هاشون نیست.
———
در کل اگر مایکروسافت نبود رسما از غرب هیچی نبود.