Bahram Alan, Wake Up مدیر انجمن May 4, 2020 #1 شنبه 00:30 بامداد نحوه تماشا : | Reactions: noorihamid99, Iman Shadow, HK0 و 76 کاربر دیگر
Rohshen کاربر سایت Jun 9, 2023 #1,186 این گیم ها هیچکدومش بجز spider man 2 و alan wake2 ذره ای برام اهمیت ندارن. Reactions: pvt.miller and VICE
rahyarpaul کاربر سایت Jun 9, 2023 #1,187 نبودن کوجیما عجیبه که تا تو اپل رفته، فکر کنم تهش یا با دث یا overdose میاد
rahyarpaul کاربر سایت Jun 9, 2023 #1,188 نوشته شده توسط batgamer2: احتمالا cyperpunk آخر مراسم باشه بیشتر... گفت معرفیه آخرش Reactions: batgamer2
TeTration TeT کاربر سایت Jun 9, 2023 #1,190 یجور با انرژی حرف میزنه انگار ویزاش اومده Reactions: m.a.t, Natural Killer, graywolf و 2 کاربر دیگر
VICE Gold User Jun 9, 2023 #1,192 نوشته شده توسط Rohshen: این گیم ها هیچکدومش بجز spider man 2 و alan wake2 ذره ای برام اهمیت ندارن. بیشتر... همش شده بچه بازی Reactions: Rohshen
نوشته شده توسط Rohshen: این گیم ها هیچکدومش بجز spider man 2 و alan wake2 ذره ای برام اهمیت ندارن. بیشتر... همش شده بچه بازی
m.d.makan کاربر فعال Jun 9, 2023 #1,194 اگه کوجیما رو گذاشته باشه آخر نمایش با جف قهر میکنم. یک چیز نشون بدین بشوره ببره لااقل. Reactions: Natural Killer and TeTration
graywolf کاربر سایت Jun 9, 2023 #1,195 باز هم یه مراسم دیگه گذشت و سایلنت هیل ۲ نمایش نداشت. نه به اینکه میگفتن بازی در مراحل پایانی هست و نه به این وضعیت بی خبری فعلی. Reactions: Soul Of Cinder and TeTration
باز هم یه مراسم دیگه گذشت و سایلنت هیل ۲ نمایش نداشت. نه به اینکه میگفتن بازی در مراحل پایانی هست و نه به این وضعیت بی خبری فعلی.
.Amirone ソニー株式会社 کاربر فعال Jun 9, 2023 #1,197 نمایش های امشب تنوع داره ولی انتظار منو فقط MK تا اینجا برآورده کرده، حتی نمایش AW2 سوپرایز کننده نبود چون تدوینشو توی ایونت سونی دیده بودیم Reactions: Rodan and si.armin
نمایش های امشب تنوع داره ولی انتظار منو فقط MK تا اینجا برآورده کرده، حتی نمایش AW2 سوپرایز کننده نبود چون تدوینشو توی ایونت سونی دیده بودیم
FERYGAMER کاربر سایت Jun 9, 2023 #1,198 واقعا آدم لذت میبره از این همه خلاقیت و عناوین متنوع در دنیای گیم! در نسل فوق العاده ای حضور داریم. Reactions: mohsen2019, majidred2011 and Rohshen
Thonkeyes کاربر سایت Jun 9, 2023 #1,200 من نمی دونم چرا سونی اینا رو توی ایونت خودش نمایش نمی ده. میاد اینجا Twisted Metal درست حسابی نمایش می ده. اسپایدی تاریخ می زنه. Crossfire رو بهتر نمایش می ده و ... Reactions: m.a.t, Sobhan_23, Need-More-Speed and 1 other person
من نمی دونم چرا سونی اینا رو توی ایونت خودش نمایش نمی ده. میاد اینجا Twisted Metal درست حسابی نمایش می ده. اسپایدی تاریخ می زنه. Crossfire رو بهتر نمایش می ده و ...