نمایشگاه/رویداد Summer Game Fest 2024

• Thread starter Thread starter Bahram
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
این چیزیه که Klobrille راجع به نمایش فردا گفته:
Tomorrow is not about Xbox.

There should be, however, news that will be indirectly relevant to XSX -- or even more precisely to the majority of XGS studios -- as well.​

هرجور میخواین تفسیرش کنین. :D
چیستان میگن:/ باز حداقل خوبه میدونیم رونمایی از یک بازی قرار نیست باشه.

• Like
Reactions: delta05 and Z-fan
فردا ساعت چنده؟
ساعت 19:30

پ.ن:مثل اینکه IGN هم فردا درست تو همین زمان (19:30) یه رونمایی داره. :D من که دیگه مخم نمیکشه چی میتونه باشه، همزمان انتظار هیچی و همه چی رو باهم دارم. :D

IMG_20200513_035340_623.jpg

پ.ن2: @mobile1199 حاجی یه کاری کردی که فک کنم اعضای WB Montreal شب میخوابن خواب هشتگت رو میبینن. :)) :))

این چیزیه که Klobrille راجع به نمایش فردا گفته:
Tomorrow is not about Xbox.

There should be, however, news that will be indirectly relevant to XSX -- or even more precisely to the majority of XGS studios -- as well.​

هرجور میخواین تفسیرش کنین. :D
امشب : مایکرو t2 رو خرید

ساعت 19:30

پ.ن:مثل اینکه IGN هم فردا درست تو همین زمان (19:30) یه رونمایی داره. :D من که دیگه مخم نمیکشه چی میتونه باشه، همزمان انتظار هیچی و همه چی رو باهم دارم. :D

View attachment 141476

پ.ن2: @mobile1199 حاجی یه کاری کردی که فک کنم اعضای WB Montreal شب میخوابن خواب هشتگت رو میبینن. :)):))

فعلا که معلوم نیست کی اکانت من رو ریپورت کرده رفته under review :D هیچ توییتی رو نمیتونم لایک کنم و برای حدود نیم ساعت هم دیشب اکانتم رو restrict کرده بودن :|
:| ...

پ.ن: بعد 7 ساعت تازه الان مشکل لایک برطرف شد :| چه قدر بی انصافن اینا :| جای حمایت از طرفدارا ریپورت میکنن :دی

• Smile
Reactions: Ludens

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or