Bahram Alan, Wake Up مدیر انجمن May 4, 2020 #1 شنبه 00:30 بامداد نحوه تماشا : | Reactions: noorihamid99, Iman Shadow, HK0 و 76 کاربر دیگر
D@SHR3ZA کاربر سایت Jun 9, 2023 #1,143 این بازی کارپنتر مثل خود اسم بازی خیلی سمه Reactions: Natural Killer
Bax کاربر سایت Jun 9, 2023 #1,145 من شماره اول yes your grace رو روی گیم پس بازی کردم. بازی باحالی بود. ایول. آلن ویک و اسپیس مارین و مورتال هم خوب بودن. سونیک هم خوب بود. لایف آف پای های تریلر کمی داشت احتمالا کنفرانس ماکروسافت ببینیمش. Reactions: m.a.t and dark souls
من شماره اول yes your grace رو روی گیم پس بازی کردم. بازی باحالی بود. ایول. آلن ویک و اسپیس مارین و مورتال هم خوب بودن. سونیک هم خوب بود. لایف آف پای های تریلر کمی داشت احتمالا کنفرانس ماکروسافت ببینیمش.
batgamer2 کاربر سایت Jun 9, 2023 #1,146 تا الان که از سونی بهتر بود Reactions: richard92, sang, graywolf و 2 کاربر دیگر
saeedonly کاربر سایت Jun 9, 2023 #1,147 من عاشق نسخه اول این وارهمر سوم شخص بودم.نمایش نسخه دومش واقعا خوشحالم کرد. Reactions: aha2012, Natural Killer, Bax و 4 کاربر دیگر
Thonkeyes کاربر سایت Jun 9, 2023 #1,148 اسپایدی اینجا هم نمایش داره. ببینیم اینجا چی نمایش می دن. فعلا که دارن از باکس آرت حرف می زنن
graywolf کاربر سایت Jun 9, 2023 #1,149 امیدوارم این دفعه از بیلد نهایی گیم پلی بزارن Reactions: delta05
Cloud Strife Loyal Member Jun 9, 2023 #1,150 نوشته شده توسط batgamer2: تا الان که از سونی بهتر بود بیشتر... تا الان بیست نفر این کامنت مسخره به شدت گی رو دادن. بکشید بیرون دیگه Reactions: VecchiaSignora, ravi, m.a.t و 16 کاربر دیگر
نوشته شده توسط batgamer2: تا الان که از سونی بهتر بود بیشتر... تا الان بیست نفر این کامنت مسخره به شدت گی رو دادن. بکشید بیرون دیگه
.Amirone ソニー株式会社 کاربر فعال Jun 9, 2023 #1,154 با یک عکس از بازی "سونی" سالن منفجر شد Reactions: Scαrface, SiminSecret, voldmort و 3 کاربر دیگر
Thonkeyes کاربر سایت Jun 9, 2023 #1,155 خوب اصل و نصب Venom رو همونجور که سونی ر*د بهش اینا هم گویا در گیم ر*دن بهش Reactions: ravi, m.a.t, big marty s و 2 کاربر دیگر