Summer Game Fest 2023اقا بک چیز پی ان خوب معرفی کنید بشه مراسم رو با سیم ایرانسل ۱۰۸۰ یا ۴ کی دید از یوتوب
یه پراید مدل 86 داره، که فعلا من نشستم توش. میخوای تو هم سوار شو قطار و تانک رو زیر میگیریم
پ.ن: مراسم امشب به نظر من خیلی خوب میشه. نمیدونم چرا فکر میکنم جیمبو نمایش یه بازی فرست پارتی مهمش رو با یه نمایش خیلی خفن شیفت داده اینجا و بعد همه فحش میدن چرا اینو تو شوکیس شخمی خودت نزاشتی
پ.پ.ن: کلا من فکر میکنم بازی های فرست پارتی رو باید تو مراسم هایی که مثل ایشون جنرالی هست و همه مخاطبین پاش نشستن باید نمایش داد، چون ریچ بیشتری داره و میتونه مخاطبین کنسول های دیگه رو هم قلقلک بده بیان این سمتی!
پ.پ.پ.ن: علاوه بر AW2 و MK که نمایش هاشون تایید شده و ظاهرا پشم ریزون هم هست، به نظرم FFVIIR رو هم باید محتمل در نظر بگیریم. اونم ممکنه با یه نمایش پشم ریزون سر و کله اش پیدا بشه!
تمام انتظاری که من از مراسم دارم نمایش جدید از همین پنج عنوان که احساس میکنم به همهشون پاسخ مثبت داده میشه .
خط چهارم دو عنواناینا که 4 تا بودن، پنجمی چیه؟
پ.ن: من گیم پلی AW2 میخوام با FFVIIR، همین
دایرکت بده عزیزاقا بک چیز پی ان خوب معرفی کنید بشه مراسم رو با سیم ایرانسل ۱۰۸۰ یا ۴ کی دید از یوتوب
یعنی به این سایلنت هیل جدیدا امید داری؟ wtfThe Wolf Among Us 2تمام انتظاری که من از مراسم دارم نمایش جدید از همین پنج عنوان که احساس میکنم به همهشون پاسخ مثبت داده میشه .
Elden Ring DLC
Death Stranding 2
Silent Hill 2 And Townfall
آقا منو نفر اول سوار کنView attachment 296099
با هزار بدبختی تونستم این رو برای مراسم امشب جور کنم.
به دلم افتاده همین ژیان میتونه خاطرات خوبی رو رقم بزنه.