Bahram Alan, Wake Up مدیر انجمن May 4, 2020 #1 شنبه 00:30 بامداد نحوه تماشا : | Reactions: noorihamid99, Iman Shadow, HK0 و 76 کاربر دیگر
Thonkeyes کاربر سایت Jun 10, 2022 #841 نوشته شده توسط Bax: بازی که خوبه ولی نمراتش اومده دیگه. ماریو استرایکر رو هم نشون دادن. بیشتر... اونم فردا میاد آخه Reactions: TeTration and Bax
نوشته شده توسط Bax: بازی که خوبه ولی نمراتش اومده دیگه. ماریو استرایکر رو هم نشون دادن. بیشتر... اونم فردا میاد آخه
voldmort AʙʏsSw̶ᴀʟᴋεЯ کاربر فعال Jun 10, 2022 #844 من که تا The Quarry رو نشون دادن خارج شدم از صفحه تا سوپرایز بمونه واسه تجربه ی شخصی
Changed_Man 50 کاربر سایت Jun 10, 2022 #846 شما با کاد و کالیستو حال میکنید من یک آدم ساده روستایی هستم هالو نایت مارو بدید بریم، همین لب جوب نشستم منتظر Reactions: BARDI YA and Kurt117
شما با کاد و کالیستو حال میکنید من یک آدم ساده روستایی هستم هالو نایت مارو بدید بریم، همین لب جوب نشستم منتظر
Bax کاربر سایت Jun 10, 2022 #849 دارک تاید خیلی خوبه. چند نفر جمع شیم coop بزنیم. Reactions: aha2012 and Natural Killer
voldmort AʙʏsSw̶ᴀʟᴋεЯ کاربر فعال Jun 10, 2022 #852 به به بلاخره بعد از کالیستو یه چیز دلنشین نشون دادن با انریل انجین 5 ساخته شده و عجب موسیقی داشت Reactions: i am dead, .:GHOST:., .Amirone و 2 کاربر دیگر