Bahram Alan, Wake Up مدیر انجمن May 4, 2020 #1 شنبه 00:30 بامداد نحوه تماشا : | Reactions: noorihamid99, Iman Shadow, HK0 و 76 کاربر دیگر
just soccer کاربر سایت Jun 10, 2021 #587 دهن رایان رینولدز سرویس گفت فکر کردید من اومدم الدن رینگ رو معرفی کنم؟! Reactions: m.a.t, Ali.jangi, Nameless King و 3 کاربر دیگر
*Cyberman کاربر سایت Jun 10, 2021 #592 بازی شوتر اول شخص Escape from Voyna نمایش داده شد نمایش خوبی داشت این بازی به نظرم
Grey Warden Dragon Age Scholar Loyal Member Jun 10, 2021 #593 خدایی عجب نمایشای آشغالی هست، حیف حجم و وقت Reactions: Ali.jangi, batgamer2 and Kirk-Hammedd
Refill کاربر سایت Jun 10, 2021 #594 هر سال بازی های چرت تری بش میدن دلم می سوزه واسش سعی داشت کنفرانس مایکروسافت بتزدا بچسبونه به خودش
Mehdi Cage Valar Morghulis کاربر سایت Jun 10, 2021 #595 یعنی با تمام وجود از کاری که این مردک تو صنعت گیم میکنه بیزارم! چرت و پرتترین محتوا + یه گونی سلبریتی + کلی مصاحبهی بیجا و شور و هیجان مصنوعی توی لحن و صورتش + نمک پرونیهای منزجرکننده Reactions: Ali.jangi, Kirk-Hammedd, Grey Warden and 1 other person
یعنی با تمام وجود از کاری که این مردک تو صنعت گیم میکنه بیزارم! چرت و پرتترین محتوا + یه گونی سلبریتی + کلی مصاحبهی بیجا و شور و هیجان مصنوعی توی لحن و صورتش + نمک پرونیهای منزجرکننده
batgamer2 کاربر سایت Jun 10, 2021 #597 یعنی اگه elder ring نشون نده تا آخر عمرم دیگه نمیبینم نمایش های مسخره این آدم رو Reactions: WTF? and majidred2011
Ali.jangi کاربر سایت Jun 10, 2021 #598 نوشته شده توسط Kirk-Hammedd: اشاره داشت به متالگیر View attachment 210668 بیشتر... البته کل تریلر شبیه متال گیر بود نه فقط جعبه
نوشته شده توسط Kirk-Hammedd: اشاره داشت به متالگیر View attachment 210668 بیشتر... البته کل تریلر شبیه متال گیر بود نه فقط جعبه