گفت سپتامبر.کسی از دوستان میدونه کی نمایش گیم پلی black ops cold war هست؟؟ تریلر دیشبی هایپ منو برای کمپین داستانی خیلی بالا برده. واقعا زیبا بود
می تونی با شبیه ساز غاز شروع کنیبرم یه جای دور یه مزرعه بخرم و غاز بچرونم.
نه. ساعت 11 و نیم شب فردا future gaming show هستیوبی سافت از پرنس رونمایی نکرد؟![]()
launch window من شنیدم.همينكه رچت لانچ تايتل شد عاليه
پس خوبه امشب الکی 2 گیگ به باد ندادیمنه. ساعت 11 و نیم شب فردا future gaming show هست
اونجا هم Team 17, Activision, Square Enix, Sega, Ubisoft, Merge Games, Raw Fury هستند و بقیه. اون 90 دقیقه هست و
مجریاش دیوید هایتر (سولید اسنیک) , دبی مائه (مریل) هستند.ممکنه فردا باشه.
نمایش بدی بود گیمپلی کم داشت و چرت و پرت زیاد میگفتن. یادم نیست یوبی سافت کجای ماجرا بود که لوگوش تو این نمایش بود. فقط watchdogs بهترین عنوان شد.پس خوبه امشب الکی 2 گیگ به باد ندادیم![]()
الان دارن روش کار میکنن با بیشتر بازیهای vr جوابه alyx رو با موس و کیبورد زدم.فعلا تموم نکردم ولی یکم باگگ داره . اونم میشهمن یک ساعت دومو فقط دیدم. خیلی هایپ نبودم.
این بین با تریلر MoH جدید (VR) بدجور حال کردمحیف نمیشه بازی کرد
رچت رو هم دوست داشتیممهم ترین مسئلش اینبود که گفتن بازی برای لانچ ویندوه!!!! و برگ هام @_@ اینسامنیاک 2 تا بازی بزرگ برای محدوده لانچ آماده کرده!!
به عنوان کسی که DA:I جزو بهترین بازی های نسل بود برام، شدیدا این ویدیو جدیدشونو دوست داشتمهایپ از فاک
پ.ن. TWELVE MINUTES؟؟؟؟ حاجی من از زمان نمایشش در کنفرانس E3 ماکرو دارم لحظه شماری میکنم بازیش کنم. اینجوری با این کست (مخصوصا دیزی ریدلی عزیز) چجوری قراره صبر کنم براش؟
![]()
حس تفنگ واقعی همینه انصافا ایده این دسته عالیه مخصوصا برای بازی های شوتینگش و ریسینگبرای شاتگانش ار۲ رو تا نیمه فشار بدی ۱ تیر میزنه و کامل بزنی چنتا گلوله شلیک میکنه
#ps5
![]()
لعنت بهت جف کیلی. درد و بلای رچت بخوره تو فرق سرت. لعنت بهت.
کسی که با دستمال کشی واسه بازیسازها بیاد بالا همینهکار به محتویات این نمایش ندارم. ولی بی مزه تر و حوصله سر بر تر از این شخص مجری ندیدم. تا الان 4 تا از نمایش هاش رو دنبال کردم یکی از یکی کسل کننده تر. به نظرم اصلا بدرد مجری گری نمیخوره. درسته که عناوینی که تو نمایشاش نشون میده دست خودش نیست یک جوری مجبوریه و تقصیری نداره ( بازی نیست که بخواد نشون بده تو این 2020 خواب اور) ولی اصلا نمیتونه اجرا گرمی داشته باش. این کاره نیست اصلا. مشخصه هی داره زور میزنه ولی نمیتونه اصلا خوب در بیاره. این نظر شخصی منه. شاید هم اشتباه فکر میکنم ولی از دید من اینکاره نیست اصلا