نمایشگاه/رویداد Summer Game Fest 2024

• Thread starter Thread starter Bahram
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
ای فلان شده... آخرم کار خودشو کرد. یه دمو نشون داد بعد قیافه نحس ـش اومد. لعنت بهت مرد! باو نمایش دیروز که هزار بار از این بهتر بود!

الان دیگه واقعا عصبانی ـم :D

• Smile
Reactions: artour-2198
بابا این دموهای تکنیکی رو نمیشه زیاد روش حساب باز کرد. یه بازی نشون بدن حداقل ببینیم چخبره. بعد نمیدونم چرا باید برای نمایش یک موتور بازی سازی که برای بازیسازهاست و الان دارن در رابطه با مسائل تکنیکی صحبت میکنن چرا باید برای گیمرهای کژوال اینهمه هایپ راه بندازن؟!

• Like
Reactions: Kiarash_united7
فقط منم که اینطوریم؟

giphy2.gif

بابا این چیزا رو ببرین توی همایش های تخصصیشون نشون بدین یا یه ایونت جداگونه براش در نظر بگیرین. الان یه گیمر کژوال چی از این نمایش ها که توش تعداد پلیگان و سه ضلعی ها میگن، میفهمه؟ بابا من گیم پلی میخوام ببینم. شوکیس نمیخوام. تیزر نمیخوام. تریلر معرفی نمیخوام. تعداد مثلثات و مربعات و خر و سگ رو شوآف کنم؟

واقعا حیف E3 که برگزار نمیشه. اون شور و شوق هر ساله توی سایت سر برگزاری کنفرانس ها رو نمیشه به هیچی عوض کرد. این مرتیکه عنتر هم بهتره یه فکری به حال این نمایش هاش بکنه که 3 دقیقه مونده به شروع، لو میرن. خاک بر سرت با اون برنامه ریزی هات.

این بنده خدا برای مراسم گیم اوارد به زور و با سختی میتونست چهارتا دمو از بازی های سال بعد بیاره تو مراسم موندم کل تابستون چه کوفتی چیده

• Like
Reactions: delta05
فقط منم که اینطوریم؟

View attachment 141559

بابا این چیزا رو ببرین توی همایش های تخصصیشون نشون بدین یا یه ایونت جداگونه براش در نظر بگیرین. الان یه گیمر کژوال چی از این نمایش ها که توش تعداد پلیگان و سه ضلعی ها میگن، میفهمه؟ بابا من گیم پلی میخوام ببینم. شوکیس نمیخوام. تیزر نمیخوام. تریلر معرفی نمیخوام. تعداد مثلثات و مربعات و خر و سگ رو شوآف کنم؟

واقعا حیف E3 که برگزار نمیشه. اون شور و شوق هر ساله توی سایت سر برگزاری کنفرانس ها رو نمیشه به هیچی عوض کرد. این مرتیکه عنتر هم بهتره یه فکری به حال این نمایش هاش بکنه که 3 دقیقه مونده به شروع، لو میرن. خاک بر سرت با اون برنامه ریزی هات.
اینجور که اخبار میومد اکثراً حدس میزدن که این همون نمایش آنریل انجینه. البته مخاطب عادی هم یه نمایی میتونه از نسل بعد پیدا کنه. ولی اون نمایش بازی‌ها بیش‌تر باید منتظر نمایش‌ها اصلی شرکت‌ها موند. سونی احتمالاً ژوئن. مایکروسافت هم جولای.
قابل درکه که ملت انتظار دارن بازی ببینن و کلاً همه تشنه اطلاعات نسل بعد هستن (از جمله خودم) ولی به نوبت به اونا هم میرسیم :D
البته منم امیدوار بودم به جای کل تابستون نمایش‌ها مثل E3 فشرده‌تر بود.

• Like
Reactions: bezad
اقا وسط صحبت هاشون جف از تیم سویینی پرسید که این چیزی که الان میبینیم روی اکس باکس سریس ایکس و بقیه پلتفرمها هم اجرا میشه که تیم سویینی زیرکانه از زیر سوال در رفت اما گفت که ما سیستمی درست کردیم که بقیه دیوایس ها هم بتونن با اسکیل داون این ویژگیها رو استفاده کنند.
اقا من چیزی که برداشت کردم اینه زیرپوستی به برتری ps5 اقرار کردن.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or