آخرین ویرایش:
منم شروع کردم گیم پلی بازی در کمال تعجب داره حال میده مشکل از قسمت های دیگه باید باشه که بازی اینجوری نابود شدهچقدر خوبه بازی ! جدی بخش داستانیش خیلی حال میده
فان و باحاله
من روز اول که منتشر شد گرفتمش و به خاطر گاردی که داشتم از هیچیش لذت نبردم و پاکش کردم
اما الان داره بم حال میده متاسفانه
من که از اول با death storke رفتم چی ؟دوستان به اندگیم رسیدین، توکنی اگر دارید یا خواستید شخصیتی رو بار اول فارم کنین فقط برید سمت دث استروک! شخصیتای اضافی قبلی زبالن قشنگ فقط و فقط این بنده خدارو بگیرید که خیلی خفنه
ای دی mohammadone92سلام من پلی میدم
تازه بخش داستانی رو تموم کردم
سیزن 7 امش هم هست
اگه کراس پلتفرم هست ای دی رو بگو ادت کنم
من رو استیم هستم
نه افلاین مد اضافه شده بهشآقا برای کمپین سینگل پلیر هم باید به نت وصل بمونه اگه قطع بشه میپره بیرون ؟
اتفاقا این موضوع رو امروز خوندم و اینجوری بودم که WTFخب اپیزود آخر گیم هم اومد، and guess what؟!
بتمن واقعی Arkhamverse کل این مدت زنده بوده و تمام اعضای Justice League (به جز واندروومن) کلون بودن! این موضوع هم طی یه سینماتیک شاهکار مشخص نشد که!
با چند تا آرت 2d بدون صدای اصلی کرکترها و عدم استفاده از پتانسیل آخرین حضور Kevin Conroy، صرفا تحت یه روایت افتضاح از هارلی کویین پرونده کل گیم بسته شد! فکرشو بکن!! این دیگه مشکل بودجه نیست رسما انگشت وسط به پلیر بدبخته
به هر شکل Don't cry because it happened. Smile because it's over! قشنگ یه کابوسی بود که تموم شد و اینم مدیون ریکت خیلی قاطع پلیرا از همون اول بودیم.
با این روند به راحتی انتظار میره که WB صرفا برای جبران ضرر 200 میلیون دلاری این گیم و از اون ور موفقیت عجیب غریب Arkham Shadow، تا مدت ها تایتل جدید از فرانچایز Batman Arkham بسازه (خوانده شود milking) و سراغ IP دیگهای نره. باز همینم واقعا مدیون کامیونیتی این فرانچایز و پلیرهایی هستیم که زیر بار نرفتن و خیلی صریح باعث شدن گیم اساسی زمین بخوره و این روند غلط به صورت فرسایشی ادامه پیدا نکنه.
پ.ن: الان با توجه به اومدن گیم تو پلاس، به نظر من ارزش یک بار تجربه رو داره. آفلاین مود هم طی همین آپدیت بهش اضافه شده و نیاز به اتصال به اینترنت برای تجربه بخش داستانی برداشته شده.
اخبار زیادی هم مبنی بر تعدیل نیروی اساسی استودیو منتشر شده که میشه امیدوار بود تایتل های بعدی Rocksteady دوباره همون کیفیت سابقشون رو پیدا کنن.
میشه لطفا راهنمایی کنید که من بدونم بازی دانلود کنم یا نهمیخوام بازی دانلود کنم از پلاس با دی ان اس بالا میاد؟