آخرین ویرایش:
مگه خود دولوپر ها میتونن ریویو ها رو پاک کنن؟ فکر میکردم فقط کارمندای خود ولو بتونن پاک کنن.
اصولا اینطوریه که از طرف استودیو نقدهای منفی رو فلگ میکنن ، تحت اینکه ریویو بمب شدیم و...مگه خود دولوپر ها میتونن ریویو ها رو پاک کنن؟ فکر میکردم فقط کارمندای خود ولو بتونن پاک کنن.
گیبن کجاس مثل Arkham Knight بزنه از استور کامل حذفش کنه تا حساب کار دستشون بیاد اگرم کار خود گیبن و زیر دستاشه که پس کجاس اون گیبنی که زد Arkham Knight رو حذف کرد
حالا جالبیش اینه که محدود به همون استیم هم نیستاصولا اینطوریه که از طرف استودیو نقدهای منفی رو فلگ میکنن ، تحت اینکه ریویو بمب شدیم و...
ادمین ، مادریتور و... هم اونها رو سریع حذف میکنن.
فکر کنم بالای 4 یا 5 هزار تا نقد پاک شده باشه.
خیلی حرکت داغونیه واقعا ولی تلاشهای آخر برای برگردوندن آب به جویه.
از این حرکتها حتی بلیزارد ، مایکروسافت ، سونی و... هم انجام نمیدن.
واقعا برای وارنر آب رو ریزیه.
با شرایطی که وارنر داره اگه تو فروش بازی واقعا به همین داغونی باشه مطمئنا راکستدی شمارش معکوس براش شروع شده.
چطوری اخه اجازه همچین کاری رو دارن 7 هزارتا ریویو بود یهو شد 1.7kاصولا اینطوریه که از طرف استودیو نقدهای منفی رو فلگ میکنن ، تحت اینکه ریویو بمب شدیم و...
با شرایطی که وارنر داره اگه تو فروش بازی واقعا به همین داغونی باشه مطمئنا راکستدی شمارش معکوس براش شروع شده.
به هیچ وجه اینجوری نیست بازیایی که فلگ میشن کنار اسکورشون یـ * زده میشه و توضیح داده میشه که بازی اف تاپیک Review Bomb شده . مثلا اینجا واسه سایبرپانک زده و مربوط میشه به زمانی که CDPR از اوکراین حمایت کرد و برادران روس ریختن بازی رو Review Bomb کردن :اصولا اینطوریه که از طرف استودیو نقدهای منفی رو فلگ میکنن ، تحت اینکه ریویو بمب شدیم و...
من باید در باب این صحبتتون یه مثالی درباره مارکتینگشون بزنم اونم توی ایونت Royal Rumble مربوط به Wwe هم تبلیغ این بازی میشد یجورایی مارکتینگ و تبلیغ بازی تونسته یکم خودشو بالا بکشه.نمایشای بازی اینقدر داغون بوده که هیشکی سمت بازی نرفته به علاوه اینکه اونجرز باعث شده ملت سمت بازی اصلا نرن . خلاصه اگه جور دیگه ای مارکتینگ میشد قطعا بازی رو با خاک یکسان میکردن . 100 درصد فروشش نابود خواهد بود باید دید ایا به سرونوشت اونجرز دچار میشه یا نه .
فکر کنم تحریم باشه با هیچ دی ان اسی نمیشه وارد شدسلام این بازی فیلتره یا سرورهاش بستت؟
ممنونم.vpnخوب برای بازی های انلاین می شناسید؟فکر کنم تحریم باشه با هیچ دی ان اسی نمیشه وارد شد
ولی vpn شیر کن به محض لاگین دیگه قطع نمیشه راحت میتونی پلی بدی
فقط login to wb services رو رد کنی کافیه