آخرین ویرایش:
اینی که من دارم میبینم ده برابر از اونجرز بدترهبه طرز عجیبی آدمو گذاشته سر ۲ راهی که بخره یا نخره! ایده بازی جذابه ولی مهمترین مسیله محتوای اندگیم بازیه که تجربشو نداشتن و مشخص نیست که بتونن از پسش بربیان یا نه.
طبق لیک ها هم انگار برا یسال اول برنامه دارن و اگه جواب نگیره دراپش میکنن.
متای بازی برا من یکی اصلا مهم نیست چون سبک بازی جوریه که چه ۷۰ بشه چه ۹۰ مهم ساپورت و محتوا و جذابیت اندگیم در بلند مدته که سنخیتی با متا نداره کلا. نمونه بارزش رو سر دیابلو ۴ دیدیم که علی رغم متا بالاش ولی رسما تر زده.
فقط همین که موقع لانچ بشه بازی کرد و باگ زیاد نداشته باشه مایل ها از اونجرز بهتره. اونجرز موقع لانچ نمیشد بازی کرد اصلا اونقدر که باگ داشت مشکلات سرور مچ میکینگ نداشت.اینی که من دارم میبینم ده برابر از اونجرز بدتره
حداقل اونجا هر هیرو کامل خاص بود، سیستم جا به جاییش هم رو اسلوموشن نبود
به نظرم حتی زودتر از اونجرز شهید بشه بازی
ساپورت و محتوا هم وقتی مهمه که بیس گیم پلیت هم خوب باشه، من بعید میدونم این بازی بتونه جذابیتی ایجاد کنه که آدم بشینه چندین سیزن بازیش کنه
به نظرم فعلا فکر خریدش رو نکن، بزار ملت بازی کنند، سایت ها هم اکر اهمیتی ندارن، نظر گیمرها رو ببین چطوره و از کدوم بخش هاش تعریف میکنند و کجاها رو فحش میدن
بعد ببین به دردت میخوره یا نه، یا اصلا بازییه که با محتوای بیشتر میتونه جذاب بشه، یا کلا بیس کار مشکل داره و mehه
---
مطمئنا شکست خوردن بازی برای راکستدی اتفاق خوبی نیست
ولی با این حال امیدوارم شکست بخوره بازی، زودتر پرونده ش رو ببندن، بریم سراغ بازی بعد
در وصف به چوخ رفتن گیم همین بس که دست گذاشتن رو خاطرات ملت از Arkham Asylum و Arkham Knight. جوکر با چتر و تمرکز رو اسکین برای اسلحه ها (اونم تو شوتر سوم شخص) که دیگه بماند.