Suda 51 : ساختن بازي MARIO با خشونت و خون ريزي

• Thread starter Thread starter 619
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

619

مدیر انجمن
سلام !

Suda 51 يكي از بازي سازان معروف هست كه هميشه بازي هايي خشن و عجيب و غريب ميسازه اثار قبلي اون از جمله Killer 7 و No More Heroes اينو ثابت ميكنه

وي با مصاحبه اي با Official Magazine UK داشته و در اون اعلام كرده دوست داره بازي MARIO رو براي بزرگسالان بسازه

وي گفته : دوست دارم يك بازي خشن و +18 از روي سري Super Mario بسازم !!!!!!!!!

ممكن ماريو لباس ايتاليا يي بپوشه و يك machine gun دستش بگيره و به جلو بره . اما خب مطمئنا Nintendo از اين ايده خوشش نمياد

بله اجازه نميده اگه شما ميخواهين بازي با خشونت و خونين ماريو رو بازي كنيد ميتونيد به اينترنت بريد و از بازي هاي فلش اشغال استفاذه كنيد !!!!!!!!!

خدا شفا بده اين سودا 51 چه فكر ايي ميكنه

110843_hs.jpg

موفق باشيد

اقا خداییش فکر خوبیه این ماریو که همه کار کرده و همه جا سرک کشیده چرا یه بازی خشن ازش ساخته نشه؟!
اره خداییش(( cool ))
ولی قیافش اینجوری نباشه , این شبیه ادم خوبایی که تو فیلم های خفن دهه ی فجر میزارن... .

بله اجازه نميده اگه شما ميخواهين بازي با خشونت و خونين ماريو رو بازي كنيد ميتونيد به اينترنت بريد و از بازي هاي فلش اشغال استفاذه كنيد !!!!!!!!!
حالا كاري نداريم! ماريو پارتي بهتر يا يك بازي بزن بكش مثل DMC ؟
اگر سبكش مثل MGS باشه خيلي باحال ميشه يا حتي شبيه به AC يادم يكي از بچه ها آواتارش Mario Creed بود چيز باحالي ميشه ها نه ؟ :biggrin1:

وي گفته : دوست دارم يك بازي خشن و +18 از روي سري Super Mario بسازم !!!!!!!!!

این آقایون با اون دو تا بازی که ساختن ؛ نشون دادن که از یک بیماری روحی حاد رنج میبرن. حالا نمیدونم چرا همه به جای این Suda51 گیر میدن به GTA و Manhunt ؟؟؟ علنا دارن میگن ما مشکل داریم.......

الله وکیلی فکرشو کنید بازی خدا میشه:arrowd:
فکر کن Third person shooter باشه بعدش با ماریو بازی کنی سبکش هم مثل max payne باشه
اووووووووووووووووووووووففف:cool::biggrin1:
دعا کنید که ساخته بشه قول می دم اگه اینجور بازی بیاد واسه هر کنسولی بیاد من اونو می خرم
اگه سبکش هم عین God of War باشه اونجوری هم جالبه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or