Sucker Punch : بازی inFAMOUS: Second Son فقط برای PS4 ساخته شده

• Thread starter Thread starter Wąnda
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Wąnda

Sacred Spirit
کاربر سایت
inFAMOUS_Second_Son-670x376.jpg

درود.

اینطور که مشخص شده، بازی inFAMOUS: Second Son نمایش جنجالی و خیره کننده ای را در مراسم TGS داشته و همگان از این نمایش بسیار تعریف و تمجید کرده اند.
Ken Schramm که مدیر توسعه برند(نام تجاری) inFAMOUS بوده، امروز در تایپه ـی تایوان بعد از نمایش خیره کننده ای که بر روی استیج در مراسم داشته اند حضور یافته و گفتند که:
inFAMOUS: Second Son فقط فقط بر روی PS4 قابل اجرا و ساخته شده است، او این حرف خود را چند بار تکرار میکند و می گوید که این کار فقط بر روی PS4 شدنی است.
تخریب پذیری پویا، محیط های وسیع، همچنین آیتم های زنده در محیط بازی، افکت های متنوع، منابع نور واقع بینانه و نورپردازی واقعی، ظرافت در داستان و شخصیت پردازی، همچنین هوش مصنوعی بسیار بالا، اینها همگی ما را به مرحله از از توسعه در ساخت بازی می رسانند که فقط از دست PS4 بر می آید.
بیشتر این ویژگی ها را حتی در PS3 هم نمی توان مشاهده کرد.
بیشتر مطبوعات و منابع موثق گفته اند نمایش ـی که Sucker Punch برای بازی داشته واقعا خیره کننده بوده و همه تماشاچیان را به هیجان درآورده و باعث شده که همان جا استقبال زیادی از بازی کنند، خصوصا زمانی که در بازی از قابلیت Karma Bomb استفاده کرده اند.
نظر شما در این باره چیست؟
source

تنها مشکلی که نسخه های قبلی داشت به نظرم این بود که مراحل بعد از یه مدت تکراری میشد (تو نسخه ی دوم این قضیه کمتر از نسخه اول مشهود بود )
افتضاح ترین نکته منفی نسخه دوم هم باس فایت ها بود که 300 بار باید با یه باس مبارزه میکردی. :دی

مگه کسی فکرش رو میکرد برای پلتفرمی غیر از ps4 قراره بیاد؟! :d
انصافا هم نمایش هاش خیره کننده بوده و شماره های قبلی جزو تجربه های ماندگار و لذتبخش نسل هفتمی من بودن و شک ندارم که این شماره حتی یک گام رو به جلو برای این فرنچایز خواهد بود!
ان شالله که تعطیلات عید مشغول تجربه ای این بازی باشیم!

نسخه 1 و 2 ش که واسم زیاد جالب نبود به جزء محیطش اینم که یک نسخه فرعی هست معلوم نیست چی در بیاد.

البته این نظر شخصی تو هست ولی مشکلی که من باهاش دارم اینه که InFamous تو سبک سند باکس بهترین نباشه جزء تاپ ترین هاست ، ولی میگی باهاش حال نکردی معلومه که سندباکس پلیر نیستی ولی بازی میکنی؛ این نشون میده خودتم نمیدونی چی میخوای بازی کنی و این متأسفانه مشکلی ـه که اکثر افرادی که هارد پر میکنن دارن!!! ولی اون کسی که از همون اول 80 تومن بالای بازی دلخواهش پول میداد تا الان که 200 تومن میده ، بازی ای رو انتخاب میکنه که به سلیقش بخوره و لذت ببره ;)

البته این نظر شخصی تو هست ولی مشکلی که من باهاش دارم اینه که InFamous تو سبک سند باکس بهترین نباشه جزء تاپ ترین هاست ، ولی میگی باهاش حال نکردی معلومه که سندباکس پلیر نیستی ولی بازی میکنی؛ این نشون میده خودتم نمیدونی چی میخوای بازی کنی و این متأسفانه مشکلی ـه که اکثر افرادی که هارد پر میکنن دارن!!! ولی اون کسی که از همون اول 80 تومن بالای بازی دلخواهش پول میداد تا الان که 200 تومن میده ، بازی ای رو انتخاب میکنه که به سلیقش بخوره و لذت ببره ;)
نه مشکلش این هم نیست؛ همین ip مال مایکروسافت بود بهترین بازی قرن و تاریخ بود...

واقعا این سری هم از سری های شاخ انحصاری سونی هستش و بازی کردنش مثل یه دارو برای کسایی هست که بیماری خاص سونی دارن
همینطوری بازیهای انحصاری دارن میان و ما دستتمون زیر چونمون خبرشو میخونیم پشت PC خدا یه معجزه نازل کنه به این مملکت دست کنیم تو جیبمون و نقل مکان کنیم سمت نسل جدید کف کردیم از بس خبر خوندیم تریلر نگاه کردیم
تشکر بابت ترجمه خبر

تریلر رو دیدم جزئیات و تکسچر فوق العاده بود انفجارها هم خیلی خوب بود خدا کنه روی داستان بازی هم حسابی کار بشه. من فقط نگران داستان هستم از بابت بقیه چیزها خیالم راحت هست.

من سری قبلی ها رو بازی کردم بعد یه مدت رها کردم چون ادم بعد یه مدت زده میشه بازیش سبک prototype و اتقاقا اونم از همین مشکل رنج میبرد و مولتی پلیر هم که نداره که خود به این امر کمک میکنه

تو نسخه ی قبلی اتفاقأ من اصلأ خسته نشدم چون واقعأ داستان جالبی به نظر من داشت و تکراری نمی شد مخصوصأ قسمت پایانی بازی که واقعأ دیدنی بود :x
Cole به خاطره ها پیوست :(( خـــــــــیــــــــــلی از این موضوع ناراحتم :| :-s

بدترین قسمت infamous 2 جمع کردن اون گلوله های برق بود که باعث ارتقا میشد :دی
مثلا من چند بار شد که وسط ماموریت بودم یهد میدیدم 4 تا کریستال بغل هم ردیف شده ماموریت ول میکردم ممیرفتم سراغ اونا :دی
موقع درسا هم بود میدیدی از 2 ساعت تایم بازی 1 ساعتو نیم دنبال کریستال بودی :|

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or