Sucker Punch : بازی inFAMOUS: Second Son فقط برای PS4 ساخته شده

• Thread starter Thread starter Wąnda
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Wąnda

Sacred Spirit
کاربر سایت
inFAMOUS_Second_Son-670x376.jpg

درود.

اینطور که مشخص شده، بازی inFAMOUS: Second Son نمایش جنجالی و خیره کننده ای را در مراسم TGS داشته و همگان از این نمایش بسیار تعریف و تمجید کرده اند.
Ken Schramm که مدیر توسعه برند(نام تجاری) inFAMOUS بوده، امروز در تایپه ـی تایوان بعد از نمایش خیره کننده ای که بر روی استیج در مراسم داشته اند حضور یافته و گفتند که:
inFAMOUS: Second Son فقط فقط بر روی PS4 قابل اجرا و ساخته شده است، او این حرف خود را چند بار تکرار میکند و می گوید که این کار فقط بر روی PS4 شدنی است.
تخریب پذیری پویا، محیط های وسیع، همچنین آیتم های زنده در محیط بازی، افکت های متنوع، منابع نور واقع بینانه و نورپردازی واقعی، ظرافت در داستان و شخصیت پردازی، همچنین هوش مصنوعی بسیار بالا، اینها همگی ما را به مرحله از از توسعه در ساخت بازی می رسانند که فقط از دست PS4 بر می آید.
بیشتر این ویژگی ها را حتی در PS3 هم نمی توان مشاهده کرد.
بیشتر مطبوعات و منابع موثق گفته اند نمایش ـی که Sucker Punch برای بازی داشته واقعا خیره کننده بوده و همه تماشاچیان را به هیجان درآورده و باعث شده که همان جا استقبال زیادی از بازی کنند، خصوصا زمانی که در بازی از قابلیت Karma Bomb استفاده کرده اند.
نظر شما در این باره چیست؟
source

عالیست!!
این همون سازنده ای هست که بسیاری بر این باور بودند که گرافیک بازیهاش زیاد عالی نیست...یک بازی Open World انحصاری اینه گرافیکش که از حق نگذریم واقعن عالی کار شده محیط و بافتها و جزییات ریزو درشت و به خصوص نور پردازی که حرف نداره...

از همون روزی که این بازی معرفی شد امید زیادی بهش پیدا کردم...حالا هم منتظرم بیاد تا از دلیلی بر خرید PS4 داشته باشم چون واقعن تریلرها و تصاویرش من یکی رو که جذب کرد...

انیمیشن های صورت این بازی هنگام صحبت کردن های کاراکتر ها ، واقعا نسل بعدیه خالص هست ، من که لذت بردم از نمایش های بازی و تریلر هاش ، :d

Sucker Punch از اون استدیو های که اگه سونی نمیخریدش خریت هر چه تمام بود تو تاریخ ثبت میشد واقعا با اون تعداد کم بازی مثل Infamous ساختن که به نظر من یکی از بهترین بازی های بود که نسل پیش بازی کردم .;)

از الان هم برای فروردین ماه لحظه شماری میکنم که بازی بیاد البته امید وارم تا اون موقع PS4 منم برسه .:|

گرافیکش واقعا حرف نداره با این بازی واقعا حس نسل بعد بهت دست میده

- - -ویرایش - - -

این بازی کجا و آشغالی به اسم پروتوتایپ کجا؟

فقط سیستم خوب و بدش سرتاپای سازنده ی پروتوتایپ رو میارزه
دقیقا

خواهشا رو هوا حرف نزنید

من سری قبلی ها رو بازی کردم بعد یه مدت رها کردم چون ادم بعد یه مدت زده میشه بازیش سبک prototype و اتقاقا اونم از همین مشکل رنج میبرد و مولتی پلیر هم که نداره که خود به این امر کمک میکنه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or