Stronghold Crusader 2 گلد شد

• Thread starter Thread starter pasia
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

pasia

کاربر سایت
98700405913989486883.jpg

عاشقان ژانر Real-Time Strategy خود را برای یک بازی ناب و خاطره انگیز اماده کنید بزودی به بیابانهای باستانی شرق میانه باز خواهید گشت.

بعد اظهارات مدیر پروژه بازی اقای Simon Bradbury مبنی بر تاخیر کوچکی که در تاریخ انتشار بازی بوجود امد. امروز Firefly Studios بطور رسمی اعلام کرد بازی Stronghold Crusader 2 گلد شده و مراحل ساخت بازی به اتمام رسیده است. بازی از موتور گرافیکی تقویت شده Vision بهره میبرد
و دارای هوش مصنوعی بسیار بهتری خواهد بود. جنگ علیه The Wolf در ابتدا بسیار دشوار است اما بازیکنان در ادامه میتوانند با تقویت استحکامات قلعه خود حتی از او هم خطرناک تر شوند.

بازی در تاریخ 2014 23 September برای پلتفروم PC منتشر خواهد شد.

منبع

آخرین ویرایش:
عکسی از فرمانده ها نیست ببینیم چه شکلی میباشن؟ :-" :d

قبلی با دوبله دارینوس خیلی حال میداد! :d مخصوصا اون خلیفه ی نامرد خیلی باحال بود! :-" >:)

به من میگی نوب؟
SEVeyesB04_th.gif

این تو مپی که معدن سنگ هم نبود، همین جوری قلعه می ساخت!:دی
اره خیلی قوی بود :-/
من که فلاخن میساختم با کماندار (معمولی :دی) میرفتم به جونش بازم له میشدم :دی :-"
اون سربازای قلاب دار هم خوب بودن میرفتن بالا دیوار یارو =))

میدونستین که صلاح الدین که تو بازی هست در واقع ایرانی هستش داستان به زمانی برمیگرده که پایتخت ایران مصر بوده و صلاح الدین ایوبی(نمیدونم ایوبی بود یا یعقوبی درست یادم نیست)شکست های خیلی سنگینی به عزیزانه دیگه ای که تو جنگ های سلیبی بودن داده و کلا کارش درست بوده اون زمان.

در وصفش همین قدر بگم که دانته ی کبیر تو رمان کمدی الهی از صلاح الدین و ابو علی سینا به عنوانه ایرانیانی یاد میکنه که به همراه چند تنه دیگه تو برزخ در جایی که نه عذاب میبینن نه تمومی داره اونجا بودنشون, گیر کردن و نور علمی که داشتن همراهشونه .
علت اونجا بودنشون و نبودنشون تو بهشت اینه که دینشون چیزه دیگه ای بوده ولی ادمای خوبی بودن.هه...

Wolf سخت ترین دشمن بود تو بازی حداقل واسه من که این جوری بود :d بعدم بازی کلی باگ داشت میشد از هر کدومش واسه نابودیه حریف استفاده کرد ...

Wolf سخت ترین دشمن بود تو بازی حداقل واسه من که این جوری بود :d بعدم بازی کلی باگ داشت میشد از هر کدومش واسه نابودیه حریف استفاده کرد ...
من کلا سعی میکردم با این وولف سر شاخ نشم! :d نمیشد زدش که :|
توی اون مدی که خودمون میتونی دشمن ها رو انتخاب کنیم هم ولف رو با دشمن های سخت نمینداختم که کلا نشه جلوشون رو گرفت! :)) :d

توی منبع هم یه ویدیو از ولف بود،همچنان از همون فلعه های رو اعصاب میسازه:| :d چقدر هم پیر شده بنده خدا! :(

من قلعه ی تو رو نابود میکنم، سنگ به سنگ،تا سر تو رو به دست بیارم! >:)b-)
من بهترین پلیر این بازی در دنیا بودم
تعریف از خود نباشه! :-"

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or