Street Of Rage Remake

• Thread starter Thread starter Soheil
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Soheil

Set Free The Devil Inside
کاربر سایت
12743739886947070443.jpg

Grin نام استوديوي بود كه موفقيت و شهرت خوبي را با ساخت و عرضه عناوين بازسازي شده Bionic Commando و Bionic Commando Rearmed بر روي پلتفرم هاي XBLA,PSN,PC بدست آورد.اين موفقيت باعث شد كه شركت CAPCOM قرارداد ساخت يك عنوان كامل ازاين سري بازي را با اين استوديو منعقد كند كه پس از ساخت و عرضه متاسفانه عنوان خوبي از آب در نيامد.
اين شركت يعد از اين عنوان در حال بازسازي سري بازي
Strider شركت CAPCOM براي عرضه بر روي پلتفرمهاي XBLA,PSN,PC بود كه در سال 2009 ساخت آن كنسل شد.
علاوه بر اين اين شركت در حال كار بر روي يك Spin-Off از سري Final Fantasy شركت
Square-Enix بود كه ساخت اين عنوان نيز كنسل شد.
اما با توجه به اخبار و تصاوير جديد منتشر شده اين استديو در حال ساخت يك Reboot از عنوان فوق محبوب قديمي شركت Sega بود كه با تعطيلي اين استديو ساخت آن نيز متوقف شد.حال سوالي كه براي همه ي طرفدارن اين بازي باقي مانده اين است كه آي شركت Sega ساخت اين عنوان را به استديوي ديگري واگذار كرده با اين عنوان نيز به طور كل كنسل شده است.

تصاوير منتشر شده:

منبع:

بعضی از دوستان حق دارن که چشم بسته از بازی متنفر می شن .....یه نگاه به سری های جدید مورتال کمبت بندازید .....نسخه های قدیمی این بازی کجا این اخریاش کجا به نظر منم باید این 2 عنوان سگا یعنی mk و street of rage تو همون دنیای 2 بعدی بمونن این 2 عنوان به نظرم از یه دنیای دیگه اومدن :((

@phoenix
در مورد مورتل کامبت جدید بنظرم تونستن آبرومندانه بسازنش و تونست نظر اکثریت رو جلب کنه.چه منتقدان چه اکثریت گیمر ها.(گرچه به شخصه باهاش حال نکردم بعلت بالا رفتن سنم و اینکه اصولا با سبک فایتینگ حال نمیکنم.)
تنها عنوان ریمیکی که واقعا بد از آب دراومده بود تبر طلایی golden axe بود که اونم بخاطر دور شدن از روح اصلی اون اثر بود که یه سری از نقاط قوت اصلی اثر اولیه رو حذف کرده بودند.
شما یه نگاه به سونیک جنریشن بندازین.بازگشتی به روح اصلی و پلتفرمر همون نسخه کلاسیک و جاودانش داشته و دیدین که بسیار بازخورد خوبی داشت.
فقط باید مننتظر بود و دید بازی نهایی چگونه خواهد بود.

برای من که شخصا اگه یه نسخه جدید از بازی بدن به هیچ وجه باعث مخدوش شدن خاطرات شیرینم با این بازی نمیشه و خیلی هم دوست دارم نسخه جدید بدن ازش. هر چی هم تکنولوژی بالاتر، بهتر...
sentimental.gif

فقط امیدوارم هر کاری می کنند فقط خانوم خانوما رو خوب در بیارن:

ای وای ببین چی رو دارن ریمیک میکنن. فقط کاش موزیک‌هاش رو هم یه ریمیکسی بکنن. به صداگذاری رو هم تغییر ندن :دی

همون شورش در شهر دیگه؟؟

ما که اخر تمامش نکردیم می رفتی پیش رییس اخرش یه دکمه رو میزد می افتادی تو گودال و گیم اور کسی تمامش کرده؟؟

شونصد بار تا اخرش رفتم اخرشم هیچ بچه بودیمو احمق

همون شورش در شهر دیگه؟؟

ما که اخر تمامش نکردیم می رفتی پیش رییس اخرش یه دکمه رو میزد می افتادی تو گودال و گیم اور کسی تمامش کرده؟؟

شونصد بار تا اخرش رفتم اخرشم هیچ بچه بودیمو احمق
من خودم شخصا شونصد بار تمومش کردم! :دی

وقتی آخرش می رسی طرف (Mr. X) ازت می پرسه که آیا دلت می خواد آدم دست راست من بشی یا نه؟ که بر اساس جواب شما چند حالت وجود داره:

1. شما طمع می کنی و جواب میدی آره، که طرف میگه: "تو خیلی مستعد هستی! بفرما این هم جایزه ات"! بعد یه دکمه ای می زنه و می اندازدت دوباره اول مرحله 6، و باید مراحل 6 و 7 و 8 که خیلی سخت هستند رو دوباره بری.

2. شما میگی نه، که طرف میگه: "مثل این که خیلی دلت می خواد بمیری، نه؟ خوشحال میشم ترتیبش رو برات بدم"! و بعد از فرستادن چند تا بادی گارد خودش بلند میشه و باهات می جنگه، که اگه شکستش بدی بازی تموم میشه.

3. توی بازی دو نفره، یکی از شما جواب بده آره و یکی دیگه نه، که در این صورت طرف میگه: "بعد از این همه مدت همکار بودن، شماها مسیر خودتون رو از هم جدا کردید؟ حالا تا حد مرگ با هم بجنگید"! بعد شما باید با یارتون مبارزه کنید و هر کدوم تون ببرید می تونید بعدش توی سوال و جواب مشابه بالا شرکت کنید، که اگه بگید No می تونید بعدش با آقای X مبارزه کنید! در این حالت بعد از این که بازی تموم میشه پایان دوم (پایان بد) بازی نمایش داده میشه.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or