Street Fighter X Tekken-XBOX 360

m0jtaba

کاربر سایت
Street Fighter X Tekken رسما معرفی شد!

sf-x-tekken1.jpg

آقای یوشینوری اونو (Yoshinori Ono) تهیه کننده بازی Street Fighter IV در نمایشگاه ComicCon به طور رسمی بازی Street Fighter X Tekken را معرفی کرد. همچنین آقای کاتسوهیرو هارادا (Katsuhiro Harada) تهیه کننده بازی Tekken دمویی از این بازی که مبارزه میان ریو (Ryu) و جین (Jin) بود را به نمایش در آورد. این بازی برای Xbox 360 و PS3 عرضه خواهد شد.

تریلر بازی!

7309ca05d3c94efd88cd.PNG

HD SD

آخرین ویرایش:
انتخاب سرآشپز : آب سیرابی با خامه و کشمش

با این ایده مزخرفشون آبروی تکن رو که بهترین بازی رزمی بین رقیبهاش بود رو بردن
آخه مگه میشه کلاس تکن رو با بازی مثل استریت فایتر توی 1 سطح قرارداد . من که با تلفیق این 2 بازی(کاراکترهاشون) مخالفم چون هر کدوم توی کلاس خودشون فقط خوب هستند .

با این ایده مزخرفشون آبروی تکن رو که بهترین بازی رزمی بین رقیبهاش بود رو بردن
آخه مگه میشه کلاس تکن رو با بازی مثل استریت فایتر توی 1 سطح قرارداد . من که با تلفیق این 2 بازی(کاراکترهاشون) مخالفم چون هر کدوم توی کلاس خودشون فقط خوب هستند .

شما کلن تو باغ نیستی. من خودم از بدو پیدایش تکن تمام نسخه هاش رو بازی کردم تا الان. ولی بحث استریت فایتر جداس. شما اصن نمی دونی استریت فایتر چی چی هست.
اتفاقا من فک می کنم بنا به دلایلی نسخه Street Fighter X Tekken بازی موفق تری خواهد بود.
مثلا اینکه کارکترهای رئال تکن این قابلیت رو دارن که فانتزی بشن و ایده ی خیلی جالبی ام هست. مثلا فک کنید فنگ وی و ریون و جین و بروس و استیو و اینا چقدر توی استریت فایتر می تونن جالب باشن. اما از اون ور، کارکترهای فانتزی استریت فایتر رو به سختی میشه رئالشون کرد و هیچ تضمینی نیست که نتیجه ی کار خوب از آب دربیاد.
نکته ی دیگه ای هم که به نظرم میرسه اینه که تکنیک های تکن زیادن ولی تکنیک های استریت فایتر محدودن. توی نسخه Street Fighter X Tekken اشکالی پیش نمیاد ولی توی نسخه Tekken X Street Fighter مجبور می شن یه سری تکنیک های جدید اضافه کنن به کاکترهای استریت فایتر و این خوب نیست. اونجوری مثلا ریو همون ریوی استریت فایتر نمیشه، یه کاراکتر جدید میشه.

آخرین ویرایش:
مجبور می شن یه سری تکنیک های جدید اضافه کنن به کاکترهای استریت فایتر و این خوب نیست. اونجوری مثلا ریو همون ریوی استریت فایتر نمیشه، یه کاراکتر جدید میشه.

اتفاقا تیم سازنده ی تیکن بهترین و رئالیسم ترین حرکات رو نسبت به سبک ورزشیه کرکتر طراحی میکنند , که نمونش تو هیچ بازیه فایتینگ دیگه ای حتی SC دیده نمیشه....

اتفاقا تیم سازنده ی تیکن بهترین و رئالیسم ترین حرکات رو نسبت به سبک ورزشیه کرکتر طراحی میکنند , که نمونش تو هیچ بازیه فایتینگ دیگه ای حتی SC دیده نمیشه....

منظور من چیزه دیگه ای بود.
من می گم کارکترای تکن میانگین 90-100 تا حرکت دارن. حالا اگه قرار باشه ریو بیاد تو تکن باید همین حدود تکنیک داشته باشه. پس علاوه بر حرکت های شناخته شده ی ریو، باید تعداد زیادی هم حرکت بهش اضافه بشه و این باعث میشه که دیگه احساس نکنی داری با ریو بازی می کنی و فک کنی با یه کارکتر جدید بازی می کنی. تازه مشکل فایربال هم هست. تصور فایربال توی تکن خیلی سخته. در حالی که این مشکلات توی Street Fighter X Tekken نیست.
من می گم از شواهد و قرائن اینطور برمیاد که Street Fighter X Tekken بهتر و موفقتر باشه. حالا اینا حدسیات بنده س.

من می گم از شواهد و قرائن اینطور برمیاد که Street Fighter X Tekken بهتر و موفقتر باشه. حالا اینا حدسیات بنده س.

آره خُب الان فکر کنم خیلی ها اینجوری فکر کنن مخصوصا با اون تریلری که از بازی اومده بین Ryu و Kazuya من فکر نمیکردم اینقدر خوب بشه . حالا باید صبر کردو دید شاید اون یکی بازی هم که به سبک Tekken هستش خوب از آب در بیاد .

حرکاتی که تو Virtua Fighter هست رو هر انسانی میتونه انجام بده
الان SC چیه اینجا ؟ Soul Calibur ؟ الان جوابی که شما دادین چه ربطی به اون چیزی که abtin63 گفته بود داشت ؟ :-/
تصور فایربال توی تکن خیلی سخته
اگه یادت باشه جینپاچی تو تکن 5 یه فایربال داشت.کلا فایربال تو سری تکن میتونه Overpowered باشه

خب ویدئوهای جدیدی که از بازی اومده افت فاحشی داره نسبت به اون تریلر فوق العاده ی اولی. کلن گرافیک بازی پس رفت کرده و هیچ چیز جدیدی نداره. رنگ ها خیلی اغراق شده است و توی ذوق می زنه، آدم چش درد می گیره. بازیکن ها و انیمیشن ِ تکنیک هاشون بیشتر حالت کمیک پیدا کرده تا رئال و ...
شاید کسایی که مث بنده استریت فایتر رو دوست دارن خیلی به این مشکلات اهمیت ندن، اما سازنده های بازی که نباید یه بازی سرهم بندی بدن بیرون. امیدوارم کپکام بی سلیقگی رو بذاره کنار و قضیه رو جدی تر بگیره [-o<

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: the dark knight
به نظر من سبکش سبک Street fighter هست و اصلا فکری به حال Tekken بازا نکردن . همه ی حرکات به سبک Street fighter هست .
اصولاً از اول هم قرار بود سبک بازی مثل SF باشه. اما راجع به اینی که میگی فکری به حال Tekken بازها نکردن، توی حرفهاشون این نکته رو گفته بودن که بعضی از حرکت‌ها و کمبوهای شخصیت‌های تکن، کاملاً برای تکن‌بازها آشنا خواهد بود. حتی گفته بودن که چیدمان دکمه‌های گیم‌پد در مورد شخصیت‌های تکن، جوری هست که برای طرفدارهای اونها آشنا باشه. ولی فعلاً جزئیاتی در این زمینه ندادن و نمی‌دونیم چی‌کار می‌خوان بکنن.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or