بلاخره کپکام خبر از انتشار نسخه ی PC این عنوان محبوب رو داد و PC GAMER ها نیز میتونن (علاوه بر انتخاب شخصیت های SFIV) کنترل کرکترهای Tekken رو بدست بگیرن و با هم به مباره بپردازن.
Street Fighter X Tekken در تاریخ 6 مارچ 2012 بروی کنسولها و PC منتشر میشود.
سلام
دوستانی که دنبال باز کردن 12 کاراکتر جدید روی PC هستن یه سری به اینجا بزنن عرضه DLC بازی Street Fighter X Tekken برای PC
تو پنجمین پست کاملا توضیح داده
من دانلود کردم و 12 تا کارکتر باز و قابل بازی کردن هستن
جا داره از بچه های فروم Mkcenter.ir تشکر کنم :-*
سلام
دوستانی که دنبال باز کردن 12 کاراکتر جدید روی PC هستن یه سری به اینجا بزنن عرضه DLC بازی Street Fighter X Tekken برای PC
تو پنجمین پست کاملا توضیح داده
من دانلود کردم و 12 تا کارکتر باز و قابل بازی کردن هستن
جا داره از بچه های فروم Mkcenter.ir تشکر کنم :-*
داداش دمت گرم اجرا کردی رو ویندوز8!!!!!! اقا من نت فریم ورک رو هم دارم ولی بازی بالا نمیاد اگه میشه لطف کن یه راهنمایی کامل بذار تا استفاده کینم ما هم.
داداش دمت گرم اجرا کردی رو ویندوز8!!!!!! اقا من نت فریم ورک رو هم دارم ولی بازی بالا نمیاد اگه میشه لطف کن یه راهنمایی کامل بذار تا استفاده کینم ما هم.
اول از همه برید هر چی مربوط به GFWL هست Uninstall کنید بره. فوقش فک کنم دو تا باشه.
بعد برید Control Panel\Programs and Features (همون جایی که Unistall کردید) سمت چپ زده turn windows features on or off کلیک کنید.
خو اولش زده فریم ورک 3.5. اگه نت دارید که روشنش کنید بره راحت. اگه نت ندارید (یا به هر دلیلی نشد) باید اینکارو کنید:
Note that install through Windows Auto Update does not work if you don’t have an Internet connection or you will be receiving 0x800F0906 error, this usually happens on virtual machines. You can workaround this by running following from elevated command prompt
NOTE: please ensure you replace <Win8Source> with appropriate path to your windows 8 installation source. It could be either the drive of your DVD if you inserted into a DVD drive or the path where your ISO was extracted to if you are using ISO. For example, if you have win8 USB/DVD media on E drive, run
خو برید یه دور فریم ورک 3.5 و 4 و 4.5 رو نصب کنید (محکم کاری! ) (قدیمی تر از 3.5 لازم نیست)
بعد برید بازم برای محکم کاری همه اینا رو نصب کنید:
vcredist_x64_2005
vcredist_x64_2008
vcredist_x86_2005
vcredist_x86_2008
vcredist_x86_2010
آخرین محکم کاری هم آپدیت ویندوز هست. :d
حالا برید GFWL رو دانلود کنید. (خودش میره چک می کنه چی نصب هست چی نیست)
حالا باید بازی تون اجرا شه. اگه نشد یه سر بزنین به یه بازی دیگه مثل Batman arkham city ببینید لایو دارید؟ اگه داشتید مشکل از لایو نیست اگه نداشتید، حتماً یکاری رو نکردید!