Street Fighter X Tekken | PC

ubreytcpqptavj5cazwb.jpg

بلاخره کپکام خبر از انتشار نسخه ی PC این عنوان محبوب رو داد و PC GAMER ها نیز میتونن (علاوه بر انتخاب شخصیت های SFIV) کنترل کرکترهای Tekken رو بدست بگیرن و با هم به مباره بپردازن.

Street Fighter X Tekken در تاریخ 6 مارچ 2012 بروی کنسولها و PC منتشر میشود.

ابنا عکسای همینه یا اونه ؟ نفهمیدیم این چیه اون چیه ؟! اگه این عکسا اینی هست میخوان بدن که حال نمیده اصلا" !!!!
کاش خود Namco درست می کرد !
عکسای همینه!!!:d اتفاقا باید جالب باشه.پر از شخصیت و کلی ویژگی جدید (Gem) و ........... گذاشتن توش.
بر عکس من فکر نکنم شغصیت های SF توی یه دنیای سه بعدی چیز خوبی از اب در بیان.....
حالا Tekken جالبه توی دو بعدی ولی SF توی 3بعدی مالی نیست....
به MORTAL KOMBAT نمي رسه
بابا MK که بحثش از این دوتا جدا هست.....

Evil Ryu اگه بیاد فکر کنم با Akuma بیاد.
احتمال خیلی زیاد امروز حضور Jin رو تو بازی تایید میکنن. من فکر میکنم اگه قراره از طرف SF یه شخصیت Evil تو بازی بذارن، ازونورم یه شخصیت Evil از Tekken میارن تو بازی.
تا الان که شخصیت های دو طرف به نظرم خیلی خوب جفت و جور شدن با همدیگه. بازی هم کم کم داره نظر منو به خودش جلب میکنه. Gem ها خیلی چیز جالبی به نظر میان!

Jin که تو اولین تریلر بود! ولی اون کازویا سره ریو رو گذاشته بود زیره پاش ، کله جین ـم گرفته بود تو دستش بعد صورت ریو رو نشونش میده... میگه here's the man u wanted to see so much
کم کم داره نظرتو جلب میکنه صفا؟ باو این همه گیم پلی از شخصیت ـا نشون دادن جلب نشد؟ :دی
به نظر من خیلی قشنگ کار شده بازیش، واقعا پتانسیل اینو داره که بهترین فایتینگ نسل بشه...
I Know Your Listening Jin
The Man You Wanted To Meet So Much
Is Here
ه MORTAL KOMBAT نمي رسه
Cool Story Bro
ابنا عکسای همینه یا اونه ؟ نفهمیدیم این چیه اون چیه ؟! اگه این عکسا اینی هست میخوان بدن که حال نمیده اصلا" !!!!
کاش خود Namco درست می کرد !
ماله SF x Tـه دیگه! مثلا چرا حال نمیده!؟!!!؟!
----------------------------------------------------
کی بشه من شوریوکن بزنم تو صورت کاراکترای تِکن :دی

آخرین ویرایش:
روی استیم عرضه شه معطل نمیکنم و میگیرمش.عجیب باهاش حال کردم. فکر کنم از این عنوان هاست که ماهی 2/3 تا شخصیت در قالب DLC میدن میرون :d از دوستان کسی هست فایتی باز باشه و قصد خرید اوریج این عنوان رو داشته باشه ؟

مضخرفه.
بعدا شما بازیش کردین اینو یا هر کدوم ازSF هارو یا همینطوری وحی شد واستون که مزخرفِ ؟
==============================================================
من نمیدونم چرا این همه مخالف داره اینجا،من از عکساش عجیب خوشم اومد :دی،احتمالا چون طوری نیست که دکمه هارو پشت هم بزنی‌ یه کمبوSuper cool انجام شه :دی

مخالفا چرت و پرت میگن.اتفاقا یکی از کارای درست کپکام همینه که شخصیت هارو میندازه به جون هم!!!
عالی میشه بازیش.شک نکنین.البته خدا کنه یه کم کمبو هاش اسون تر بشن!!! خداییش کمبو زدن تو SF کار هر کسی نیست.....

روی استیم عرضه شه معطل نمیکنم و میگیرمش.عجیب باهاش حال کردم. فکر کنم از این عنوان هاست که ماهی 2/3 تا شخصیت در قالب DLC میدن میرون :d از دوستان کسی هست فایتی باز باشه و قصد خرید اوریج این عنوان رو داشته باشه ؟

من هستم واسه خرید اورجینال ـش...
فک نکنم شخصیت بدن، تا حالا نشده یعنی کپ کام واسه فایتینگ شخصیت DLC بده، همیشه Alternative Costume بوده... که واسه SSFIV:AEـشم گرفتم خیلی فاز داد :دی
ادیت:
یه کاراکتر هست Poison :دی خیلی مورد استقبال بکس قرار گرفته :دی :دی یه سری اطلاعات تو تاپیک ایکس باکس دادم گفتم اینجام بگم :دی
Poison اولین بار تو Final Fight معرفی شد و یکی دیگه که گفتم مثله همینه Roxyـه که Dude میباشن در حیطه پایین
biggrin1.gif

و خیلی جالبه اینو بدونین که ، اول قرار بود که Poison مونث عادی باشه ولی بعدش به دلیل اینکه زدن خانمها تو آمریکا زشت محسوب میشد و ممکن بود صدای فمنیست ـها در بیاد، بخاطر همین ترانسکشوال !
biggrin1.gif
کردنشون
biggrin1.gif

که باز اینم کافی نبود، بخاطر همین Roxy و Poison رو توی نسخه آمریکایی به دو تا Punk Male تغییر دادن به اسم Billy و Sid
که البته.... توی Final Fight 3D نسخه آمریکایی ـش این Poison از Guy خوشش میاد، در همین راستا تو All About Capcom میگن که تغییر جنسیت داده...
این تیکه ـم زورم اومد ترجمه کنم، بخونین دیگه:
The discrepancy regarding Poison has been addressed more than once in interviews with former and current Capcom employees. Final Fight developer and Arika founder Akira Nishitani stated he supposed the character could be male, but added it was up to the viewer to decide. Street Fighter IV's producer Yoshinori Ono, when asked in an interview about the matter, stated "Let's set the record straight: in North America, Poison is officially a post-op trans***ual. But in Japan, she simply tucks her business away to look female." He later emphasized it again when asked about what female characters could be included in the game Street Fighter IV, stating that it would be too confusing to include her due to the region-specific gender.

آخرین ویرایش:
من هستم واسه خرید اورجینال ـش...
فک نکنم شخصیت بدن، تا حالا نشده یعنی کپ کام واسه فایتینگ شخصیت DLC بده، همیشه Alternative Costume بوده... که واسه SSFIV:AEـشم گرفتم خیلی فاز داد :دی

آخه اخبار مربوط بهشو دنبال میکردم که یکی از مدیرای کپکام گفته بود شخصیتهای بیشتری ظرف چند روز آینده معرفی میکنه . گفتم شاید بعد از عرضه هم این رویه رو ادامه بدن شخصیتهای بازی رو بیشتر کنن.

اینم متن خبرش :

آخه اخبار مربوط بهشو دنبال میکردم که یکی از مدیرای کپکام گفته بود شخصیتهای بیشتری ظرف چند روز آینده معرفی میکنه . گفتم شاید بعد از عرضه هم این رویه رو ادامه بدن شخصیتهای بازی رو بیشتر کنن.

اینم متن خبرش :

خوب این که یکی از شخصیتا که معرفی میشه Blankaـه :دی

من حدس میزنم Jinـو معرفی کنن.
راستی نگفتین Jin هم هست یا نه؟:-/
من جایی ندیدمش؟؟؟.........
هنوز چیزی رسمی گفته نشده ، هرچی هست شایعست

تا الان SSFIV Arcade Edition و SF4 هر دو رو استیم عرضه شدن و SFxT هم به همین صورت عرضه میشه. ما یه گروهیم به نام Persian Street Fighters یا PSF. تمام اعضای گروه (در حال حاضر حدود 10 نفر) هر دو رو به صورت اوریجینال دارن و همه هم قصد خرید SFxT رو داریم. شما نگران نبود بازیکن نباش!

عالی میشه بازیش.شک نکنین.البته خدا کنه یه کم کمبو هاش اسون تر بشن!!! خداییش کمبو زدن تو SF کار هر کسی نیست.....
آسونتر از این چی میخوای؟!
Easy Input Mode

13_sfxteasyinput02.jpg

Super Easy input mode

13_sfxteasyinput01.jpg

نیاز نیست که این بازی رو از استیم بخرید،مخصوصا با این فراز و نشیب های قیمت دلار... این بازی بر روی game for windows live عرضه میشه،این یعنی این که میتونید با قیمت بسیار بهتری یه cd-key بخرید و باهاش انلاین بازی بکنید و بازیتونو آپدیت بکنید و بتونید اچیومنت هاتونو به پروفایل XBL تون منتقل کنید.
بشخصه 6 - 7 نفری رو میشناسم که قصد دارن این بازی رو بقصد آنلاین زدن بخرن، اگر فکر میکنید ظرفیت انجام یک بازی فایتینگ رو دارید (اعصاب و پشتکار) میتونید به این جمع بپیوندید و بمعنای واقعی Fun داشته باشید و البته پشت سر هم حرف بزنید و تقصیر بقیه بندازید!
مطمئن باشید خیلی بهتر از MK میتونید SFxT رو آنلاین بازی بکنید.بازی میتونه خودشو در حد MK آسون بکنه.
اگه از قبیل گیمرهایی باشید که شعار نمیدن و واقعا به گیم پلی اهمیت میدن این بازی میتونه ارزش تک تک ریالهایی که براش خرج میکنید رو داشته باشه.

منم کنتورم رو بندازم برم ! :-"

چنتا ویدئو گیم پلی ازش دیدم ،بازی خیلی نرم و روونه و نوید یک فایتینگ ناب محمدی رو میده !

رو ما هم حساب کنید واسه آنلاینش b-)

بلاخره کپکام از شخصیتهای جدیدش با ویدیویی که امروز منتشر کرد پرده برداری کرد :d 6 کرکتر جدید عبارتست از :

Balrog - Juri - Vega از سری SF
و
Paul - Law - Xiaoyu از سری Tekken

شدیدا منتظر Paul بودم که به مجموعه اضافه شد. امیدوارم برایان هم اضافه بشه که دیگه رسما بترکونیم. >:d<

تصاویر جدید از شخصیتهایی که به تازگی معرفی شدند :

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or