Street Fighter x Tekken تایید شد

• Thread starter Thread starter POW3R
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

POW3R

کاربر سایت

sf-x-tekken.jpg

بازی Street Fighter x Tekken تایید شد کارگردان بازی SF IV امروز رسما این بازی رو در ComicCon معرفی کرد جزییات بیشتری از بازی منتشر نشده باید منتظر تریلر از بازی باشیم
منبع
134876708-e89c89b6420c047a14d1732fa5ff43a7.4c4b4640-scaled.jpg

ادامه اخبار هم اینکه، همزمان با این قضیه، Namco هم داره روی یه گیم مشابه (احتمالاً به اسم Tekken Cross Street Fighter) کار می‌کنه.

SF Cross Tekken، با قوانین بازی‌های SF ساخته می‌شه، و Tekken Cross SF با قوانین سری بازی‌های Tekken.

گفته شده که دو تا بازی میخواد ساخته بشه.

SF vs Tekken
Tekken vs SF

اولی رو Capcom میسازه و کلا بازی شبیه Street Fighter است (یعنی به صورت 2D و اینا).
دومی رو Namco میسازه و شبیه به Tekken است.
بسیار ایده مزخرفی بود به نظر من:دی

البته یه جورایی تاریخ داره تکرار می‌شه. قدیم ندیما هم داشتیم: Capcom vs SNK، که ساخت Capcom بود، و SNK vs Capcom که ساخت SNK بود.

گرافیک بازی به سبک استریت فایترز4 هست :x خوبه که رزولوشن sd تیکنو نمیبینیم !
به هر حال اون یکی Tekken X SF احتمالاً با انجین Tekken 6 ساخته می‌شه و لابد با همون رزولوشن قشنگ عرضه می‌شه. باید دید.

Capcom VS SNK که بازیه خیلی عالی و فوق العاده ای از آب در اومد به نظرم یکی از بهترین بازیهای فایتینگ تاریخ بود به خصوص گرافیک فانتزی و جالبش با اینکه دو بعدی بود ولی از خیلی بازیا چشمگیرتر بود در عوض اون بازی که Capcom ساخته بود SNK VS Capcom خیلی افتضاح بود ایندفعه هم فکر کنم SF VS Tekken از Tekken VS SF قشنگتر باشه Capcom خوب فایت میسازه.

عجب اسم خزی گذاشتن واسه هر دوشون! بهتر بود دو تا اسم رو جدا میزاشتن!
حالا از این بگذریم ولی همیشه منم همچین فکری میکردم میگفتم که اصلا با هم دیگه جور در نمیان ولی این فکر واقعا هوشمندانس! خیلی خوبه که با یه نسخه بشه با گیم پلی تیکن 6 بازی کرد با یکی دیگه گیم پلی استریت فایتر4 !
واقعا عالی میشه! اصلا هم فک نکنم چیز بدی از آب در بیاد!

حالم بهم خورد- از SF که اصلا دیگه خوشم نمیاد:دی(جدا نمیدونم چرا جدیدا دیگه به دلم نمیشینه:()Tekken هم که گور خودش رو با نسخه قبلی کند:d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or