PlayStation Street Fighter V Arcade Edition

• Thread starter Thread starter Kainé
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
سازنده
Capcom
تاریخ انتشار
February 2016
ناشر
Capcom
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 4
68nc_sf_topic.png

rc7t_logo.png

vvqj_fsur_2.png

• در بازی مکانیک جدیدی به نام V-Trigger قرار داده شده که اجازه ی استفاده از Stance های مختلف برای هر کرکتر را فراهم می آورد​
  • نت کد های بازی نسبت به SF IV پیشرفت قابل توجهی داشته اند​
  • بازی در سیزن اول دارای 22 کرکتر است که درسیزن دوم 6 کرکتر دیگر به این تعداد اضافه می شود​
  • مکانیزم V-Trigger که پیشتر با پر شدن خط EX meter قابل فعال سازی بود هم اکنون دارای Gauge جدیدی به نام V-Gauge است​
  • با پر شدن V-Gauge پلیر می تواند از مکانیک V-Trigger استفاده کرده که ظاهراً بر روی Ultra Move های کرکتر نیز تاثیر گذار است. به عنوان مثال کرکتر ریو در حالت عادی از Shinku Hadouken به عنوان Ultra Move استفاده می کند که این Ultra Move در حالت V-Trigger به Denjin Hadouken تبدیل می شود​
  • مکانیزم جدیدی تحت عنوان V-Skill نیز برای بازی معرفی شده که به کرکتر هایی مانند ریو اجازه ی Parry کردن و M.Bison اجازه منعکس کردن Projectile های حریف را می دهد​
  • نام Ultra Move ها به Critical Arts تغییر کرده و اینبار همانند Super Move ها با پر شدن EX Meter قابل استفاده هستند​
  • کرکتر ها و کانتنت هایی که بعد از عرضه برای بازی منتشر می شوند را می توان به صورت رایگان و با جمع آوری امتیاز در داخل بازی بدست آورد. همچنین می توان مثل سابق با پرداخت پول واقعی نیز آنها را خریداری کرد​
  • Capcom Fighters Network​
6yuv_logo_cfn.png
این سیستم قابلیت های زیر را در اختیار پلیر ها قرار می دهد :
با توجه به "Heat Map" می توانید مشاهده کنید که هر مبارزه در کدام نقطه از جهان در جریان است
می توانید از پروفایل هر کاربر دیدن کرده و از جزییات هر مبارزه آگاه شوید
می توانید با مشخص کردن رقبای خود در سراسر دنیا ، عملکرد آنها را زیر نظر داشته باشید
می توانید دوستان خود را رجیستر کرده و پلیر های مورد علاقه ی خود را Follow کنید
می توانید در میان فایل های Replay جستجو کرده و Replay مورد نظر خود را مشاهده کنید
فرستادن دعوتنامه ی آنلاین
مشاهده ی آخرین پچ ها و اخبار تورنومنت ها
و بسیاری موارد کاربردی دیگر ...
ro5l_8.png

• فردین (FaRd!N) عزیز بابت انجام هماهنگی های لازم
  • دوست خوبم علی (Safety & Peace) عزیز به خاطر تمام زحماتی که برای تاپیک کشیده
  • حامد (Hamed 3594) عزیز بابت تریلر و ویدیوها

آخرین ویرایش:
بابا این چه کاریه هی متا متا میکنید
ول کنید اینا رو ، بازی رو بچسبید
حالا متا 100 بدن یا 40 بدن تو لذت بازی تاثیر داره؟/:)
مهم اینه که از بازی لذت ببیریم که خدا رو شکر بازی فوق العاده لذت بخشه :bighug:
البته من فقط چند دور خونه دوستم بازی کردم و فعلا پول ندارم بگیرم ولی او چند دور که زدم خیلی حال داد
مسئله متا نیست دوست عزیز:دی
بچه ها این نقد IGN رو ببینید به نظرم همه چی دستتون میاد: نقد و بررسی بازی Street Fighter V

این ویدیو هم ببینید بد نیست. نظر من هم دقیقا همین نظر این بنده خداییه که داره صحبت میکنه:
[video]http://www.mediafire.com/watch/0zw9yniwwa5d6fb/REAL_TALK-_Casuals_Are_Important_%28Street_Fighter_5_Launch% 29.WEBM[/video]

بازم از اون مقایسه های بی ربط کردیا:دی
آخه چه ربطی دارن قضیه این دوتا بهم؟:دی اولا هنوز این مسئله تایید نشده:دی دوما نمیدونم رفتی تو بحر MSFV یا نه ولی یه سری از دوستان که هنوزم درگیر بازین، تو سایت های مختلف هم میرن (از جمله reddit و...) و تئوری های مختلف رو بررسی میکنن. خیلی از اونایی که اون اوایل به کوجیما و بازی فحش و لعنت میفرستادن، به من میگفتن کاملا در اشتباه بودن و بازی خیلی خیلی خیلی عمیق تر از این حرفاس. هر صحنه کوچیکش معنی داره و آخرش هم باید با کمک کامیونیتی بازی کشف بشه. میگفت کوجیما یه حرکتی شبیه P.T زده که همه دور هم جمع بشن و حقیقت رو کشف کنن. حالا ازاونجایی که من هنوز مرحله 13ـم، نمیتونست بیشتر برام توضیح بده. البته وقتی پرسیدم پس متحویاتش حذف شده یا نه؟ گفت هم آره هم نه:دی بعضی جاها مشخصه که حذف شده ولی بازم چون تموم نکرده بودم بازی رو نمیشد توضیح بده. حالا اگه خواستی لینک پروفایلشو بدم باهم صحبت کنید.:دی
این بالایی بیشتر بخاطر خودت گفتم که فکر میکنی بازی ناقصه:دی اما درجواب کامنتت باید بگم خود متال هم نزدیک بود به فنا بره ولی از بس همه چیش 20 بود، دیگه آدم میتونست داستان -به ظاهر- ناقص رو فاکتور بگیره. من میشستم پشتش یه دفعه به خودم میومدم میدیدم دارم 3ساعته بازی میکنم، خیلی هم حال میکنم، بعد هنوز کلا دوتا مرحله اصلی رو رفتم:دی تنها ایراد بازی همون داستانش بود و بس. دیگه هیچی کم نداشت. تو نگاه کن از لحظه انتشارش تا حالا یه آپدیت هم بیرون ندادن. بازی رو کامل ساختن دادن بیرون دیگه چرا کسی باید اعتراض کنه؟ حتی کاندید بهترین بازی سال هم شد. متای افسانه ای ش رو هم حفظ کرد:دی بحث SFV با این زمین تا زیرزمین فرق داره.
میگن به زودی آپدیت میاد ولی چرا باید اینجوری بشه؟ تو هنوز بازی دستت نرسیده شاید دقیقا ندونی قضیه از چه قراره.جدا از اینکه بازی هیچی نداره، کلی مشکلات هم داره. بخش rankingـش بهت از این رتبه ها نمیده و همش ارور میده. کلی آدم دارن بازی میکنن بعد سرچ میکنی یه نفر هم پیدا نمیکنه. بخش داستانی یه چیز کاملا خنده داره. جدا از اینکه طراحیش به قشنگی نسخه قبل نیست، تنها فایده ش اینه که چهارتا Cameo خفن میذاره که کف کنی بتونی تا حدودی شخصیت های بعدی DLC رو حدس بزنی حتی تا الان دوتا شخصیت جدید هم قابل حدس ـه. همه جای بازی ایراد داره به جز گیم پلی. عین یه بازی early access (نمیدونم درست نوشتم یا نه:دی) میمونه که بابتش باید 60دلار پول بدی. اگه اینا میخواستن اینجوری کنن و از روی Killer Instinct تقلید کنن، پس باید کلا بازی رو F2P میکردن، یه ریو هم میذاشتن وسط و خلاص، باقی شخصیت ها رو میشد خرید، بعضی چیزا رو هم مثلا واسه اینکه حال بدن به طرفدارا، رایگان میکردن.
هیچکس از گیم پلی بازی شکایت نمیکنه، تمام منتقدا از نوب گرفته تا حرفه ای حتی کسایی مثل همین angry joe که کلا از فایتینگ چیزی سر در نمیارن (خودش هم میگه:دی) میگن که گیم پلی 20ـه، گرافیک 20ـه (البته گرافیک هم مشکل فیزیک داره ها، باگ های خنده دار تو بازی کم نیست:دی) ولی بازی هیچی نداره. آخه یه سری چیزای ساده رو باید حداقل میذاشتن نه اینکه همه رو دایورت کنن به مارچ.
من خودم بازی رو خریدم و کاملا راضیم، شک ندارم تو هم یه ذره پشیمون نمیشی از اینکه نسخه کالکتور خریدی ولی اینا رو به خاطر این میگم که همه مثل منو تو عاشق SF نیستن و خب خیلیا کافیه بشنون که بازی هیچی نداره تا کلا بیخیالش بشن. میگی مارچ اپدیت میاد، خب اونا هم صب میکنن آپدیت بیاد بعد بخرن. مسئله همینه. در کل باید به همه اینایی که الان میزنن تو سر بازی حق داد:دی

وقتی فقط به خاطر طرف یه نفر رو توی دعوا گرفتن ، یه بازی ناقص متای نجومی میگیره و هوادارا هم با جون دل میرن می خرنش همین میشه که بقیه هم پیش خودشون میگن احتمالاً یه بازی با گیم پلی فول و کامل ولی محتوای ناقص عرضه کردن ایرادی نداره دیگه ؟! اون بازی مذکور شاید گیم پلی انقلابی و معرکه ای داشت (همونطور که SFV هم داره) ولی محتواش کاملاً ناقص و مشابه SFV بود ! بگذریم ، کاریه که شده :دی

وقتی فقط به خاطر طرف یه نفر رو توی دعوا گرفتن ، یه بازی ناقص متای نجومی میگیره و هوادارا هم با جون دل میرن می خرنش همین میشه که بقیه هم پیش خودشون میگن احتمالاً یه بازی با گیم پلی فول و کامل ولی محتوای ناقص عرضه کردن ایرادی نداره دیگه ؟! اون بازی مذکور شاید گیم پلی انقلابی و معرکه ای داشت (همونطور که SFV هم داره) ولی محتواش کاملاً ناقص و مشابه SFV بود ! بگذریم ، کاریه که شده :دی

حالا جاش اینجا نیست ولی تنها مشکلش ناقص بودن هم نیست احسان. بازی ایرادات ریز و درشت خیلی زیاد داره ولی صرفا بخاطر اسم بدجوری ملت (چه منتقدا چه هوادارا) چشمشون رو این موارد بستن و فقط و به به و چه چه میکنند. نمیدونم این رو دیدی یا نه ولی قبلا یه سری از مشکلاتش رو توی تاپیکش گفتم که موارد خیلی واضحی هستن ولی باز وقتی بحث بازی پیش میاد ملت جوری رفتار می‌کنند انگار اصلا همچین مواردی توی بازیشون وجود نداشته و چیزی که تجربه کردن یه چیز کاملا پرفکت و بی عیب بوده.

http://forum.bazicenter.com/thread83861/page275/#post3867150

دوستان لطفا SF V رو با عنوانی مثل MGS V مقایسه نکنید. تمام اون ایرادهایی هم که اکثرا از بازی گرفتن سلیقه ای هست من به عنوان یه طرفدار سری MGS از بازی لذت کامل بردم و بنظرم هیچ ایرادی نداشت بازی، شاید دوست داشتم داستان طوری دیگه باشه ولی از همینی هم که بود خیلی خوشم اومد و بنظرم از اکثر بازی های نسل جدید، داستان بهتری داشته تا الان. نمره های منتقدا و کاربرا هم که کاملا گویای کیفیت بازی هست، حالا اینکه یه عده دوست داشتن یه اتفاقات متفاوتی توی داستان بازی بیافته یه مساله کاملا جدا و شخصیه! کلا یه ماجرا بود که ادامش مشخص نشد توی بازی که بنظر من چندان اهمیتی نداشت چون راحت می شد پایانش رو حدس زد و بجز اون من فکر نمیکنم بازی هیچ نقص دیگه ای داشت!

در مورد SF V بجز کمبود محتوا ایراد های زیادی وارده، اول از همه بخش استوری مد کاملا بیخودش، یعنی قشنگ معلومه توی دو سه روز این بخش رو سر هم آوردن انقدر که رابطه بین کاراکترها و برخوردهاشون Cheesy و آبکیه. اتفاقا بنظرمن توی یه بازی فایتینگ داستان مهمه، داستان چیزی هست که شخصیت های بازی رو منحصربفرد میکنه و باعث میشه مخاطب باهاشون همذات پنداری بکنه، این مساله 100 درصد برای فایتینگ بازای حرفه ای مهم نیست ولی مطمئنم خیلی های دیگه سر همین قضیه از بازی زده میشن. انصافا بخش داستانی رو با بازی هایی مثل Mortal Kombat یا Blaze Blue مقایسه کنید خندتون میگیره، خب قراره 4 ماه دیگه بخش داستانی درست حسابی اضافه بشه ولی فعلا که نیست پس حق دارن از این قسمت ایراد بگیرن.

دوما بازی پیشرفت چندانی نسبت به USF IV نداشته، بنظر من الان برای عرضه بازی زود بود واقعا و شاید اگه یه سال دیگه با کلی امکانات و پیشرفت های جدید عرضه می شد خیلی بهتر بود. بازی فقط نسبت به نسخه قبلی المان ها و سبک گیم پلیش تغییر کرده و گرافیکش هم یکم بهتر شده، موسیقی ها هم که فقط رنگ و لعابشون عوض شده و همون ملودی های قبلی هستن. با این همه من هنوز بازی رو خیلی دوست دارم و هر روز دارم بازیش میکنم منتها واقعا انتظار بیشتری از سازنده های بازی داشتم و اینا رو هم یه جورایی از سر طرفداری و دلسوزی میگم و میدونم که در آینده بازی خیلی پیشرفت خواهد داشت، منتها این نقدها و نظرهای منفی که فعلا روی بازی هست رو خیلی به سختی میشه پاک کرد.

دوستان لطفا SF V رو با عنوانی مثل MGS V مقایسه نکنید. تمام اون ایرادهایی هم که اکثرا از بازی گرفتن سلیقه ای هست من به عنوان یه طرفدار سری MGS از بازی لذت کامل بردم و بنظرم هیچ ایرادی نداشت بازی، شاید دوست داشتم داستان طوری دیگه باشه ولی از همینی هم که بود خیلی خوشم اومد و بنظرم از اکثر بازی های نسل جدید، داستان بهتری داشته تا الان. نمره های منتقدا و کاربرا هم که کاملا گویای کیفیت بازی هست، حالا اینکه یه عده دوست داشتن یه اتفاقات متفاوتی توی داستان بازی بیافته یه مساله کاملا جدا و شخصیه! کلا یه ماجرا بود که ادامش مشخص نشد توی بازی که بنظر من چندان اهمیتی نداشت چون راحت می شد پایانش رو حدس زد و بجز اون من فکر نمیکنم بازی هیچ نقص دیگه ای داشت!

در مورد SF V بجز کمبود محتوا ایراد های زیادی وارده، اول از همه بخش استوری مد کاملا بیخودش، یعنی قشنگ معلومه توی دو سه روز این بخش رو سر هم آوردن انقدر که رابطه بین کاراکترها و برخوردهاشون Cheesy و آبکیه. اتفاقا بنظرمن توی یه بازی فایتینگ داستان مهمه، داستان چیزی هست که شخصیت های بازی رو منحصربفرد میکنه و باعث میشه مخاطب باهاشون همذات پنداری بکنه، این مساله 100 درصد برای فایتینگ بازای حرفه ای مهم نیست ولی مطمئنم خیلی های دیگه سر همین قضیه از بازی زده میشن. انصافا بخش داستانی رو با بازی هایی مثل Mortal Kombat یا Blaze Blue مقایسه کنید خندتون میگیره، خب قراره 4 ماه دیگه بخش داستانی درست حسابی اضافه بشه ولی فعلا که نیست پس حق دارن از این قسمت ایراد بگیرن.

دوما بازی پیشرفت چندانی نسبت به USF IV نداشته، بنظر من الان برای عرضه بازی زود بود واقعا و شاید اگه یه سال دیگه با کلی امکانات و پیشرفت های جدید عرضه می شد خیلی بهتر بود. بازی فقط نسبت به نسخه قبلی المان ها و سبک گیم پلیش تغییر کرده و گرافیکش هم یکم بهتر شده، موسیقی ها هم که فقط رنگ و لعابشون عوض شده و همون ملودی های قبلی هستن. با این همه من هنوز بازی رو خیلی دوست دارم و هر روز دارم بازیش میکنم منتها واقعا انتظار بیشتری از سازنده های بازی داشتم و اینا رو هم یه جورایی از سر طرفداری و دلسوزی میگم و میدونم که در آینده بازی خیلی پیشرفت خواهد داشت، منتها این نقدها و نظرهای منفی که فعلا روی بازی هست رو خیلی به سختی میشه پاک کرد.

در مورد MGS V خواستی بیا توی پروفایل بحث میکنیم چون اینجا جاش نیست و ایراداتش خیلی خیلی بیشتر از یه اندینگه ، در واقع ناقص بودن بازی اصن ربطی به اندینگش نداره :دی

و اما در مورد SFV ، درسته بازی به دستم نرسیده و نمی تونم در مورد باقی محتوا نظر بدم ولی با احتساب 3 تا بتا بازی کردن خیلی راحت می تونم نظرم رو در مورد گیم پلی بازی بگم :دی میگی بازی نسبت به IV تغییر خاصی به جز المان جدید گیم پلی نداشته، درست :دی II و III چه فرقی با هم داشتن ؟ گرافیک به خاطر سخت افزار بهتر روی آرکید های جدید بهتر شد + اینکه سیستم گیم پلی از تکیه به فایر بال ها و اسپشیال موو ها رفت به سمت سیستم جدیدی به اسم پری کردن :دی حالا III و IV چه فرقی داشتن ؟ باز بحث گرافیک + تغییر سیستم پری به سیستم FA :دی و حالا IV و V چه فرقی دارن ؟ بازم تغییرات گرافیکی (اینو کاملاً برای علی صلح و صفا @Safety & Peace توضیح دادم و وقتی برید توی بهرش میبینید چقدر گرافیک ترسناک شده، این حس که گرافیک کم تغییر کرده توی این نسل زیاده چون تغییر از SD به HD توی نسل قبل به خاطر ماهیتش محسوس بود ولی الان توی بخش های دیگه ای داره نمود میکنه) + اضافه شدن سیستم V-Moveها :دی اما V-move ها و سایر قابلیت های اضافه شده بازی رو متفاوت از قبل میکنن ، جواب 100% بله هست :دی تا قبل از این اگر دقت کنی توی تمام شماره های قبلی مکانیزم هایی که به گیم پلی اضافه میشد چه پری چه FA یکی از کاربردهاش دفع فایر بال ها بود ولی الان چی داریم ؟ شخصی سازی هر کرکتر و مقابله با فایر بال ها بنا به نحوه ی مبارزش؛ دیگه پلیر مجبور نیست حتماً با یه مکانیزم کلی جلوی فایر بال ها وایسه. حالا اینکار چه نتیجه ای داره ؟ اینکه بازی سیال تر از گذشته میشه ! مورد بعد اینکه میشه گفت SFV الان تقریباً جزو معدود فایت هاییه که کرکتر تکراری نداره ! هر دوی اینا یعنی پیشرفت ، اونم پیشرفت بزرگ ! چرا چون شما به عنوان مثال وقتی به عنوانی مثل T نگاه میکنی میبینی اکثر انیمیشن ها دارن شماره به شماره با کمترین تغییرات اعمال میشن و گذشته از این بازی به جای اینکه پیشرفت متحول کننده ای توی گیم پلی داشته باشه داره کامل تر میشه و بهبود پیدا میکنه ! واسه همینه که اگه الان از تکن پلیرهای حرفه ای بپرسی کسی دیگه نمیره شماره های قدیمی رو بازی کنه چرا ؟ چون شماره های فعلی ورژن تکمیل شده و بهبود یافته ی همونان و شماره های قبلی الان عملاً غیر قابل بازین. حالا اینو مقایسه کن با شماره های قبلی SF :دی هنوز تورنومنت های SF II داریم :دی اینا رو گفتم که ببینی همین تغییرات به ظاهر کوچیک و کم ، چقدر بازی رو توی این بخش نسبت به باقی فایتها متمایز میکنه و همین چیزای کوچیکی که میگی بقیه کلاً ندارن :دی

حالا احسان توضیحات رو داد ولی با این دیدگاه، بعد فرق هر MK با شماره های قبلیش چیه و چطوری توجیهش میکنین؟ فرق هر Tekken چی؟ فرق هر BB چی؟ فرق هر GG چی؟ DoA؟ VF؟ SC؟ و ...

دقت کردی بازی هایی که ازشون اسم بردم، بدون کمترین تغییرات توی گیم پلی در قالب یه عنوان جدید عرضه میشن؟ دقت کردی انیمشن های Tekken از شماره 6 تا الان یکیه و بازی از سیستم Bound & Rage استفاده میکنه تا الان؟
فرق MKX با MK9 چیه؟ جز اینه که زدن Move List شخصیت ها رو 3 قسمت کردن؟
دقیقا تفاوت BB از اولین شمارهـش تا الانش کجاست؟

نکته اینه که این بازی هایی که اسم بردم به یه مکانیزمی رسیدن که براشون استاندارد شده و سعی میکنن همین رو توی شماره های بعدی بهترش کنن. به این کار میگن Evolution. یعنی تکاملش میدن. چون جرات ریسک کردن و عوض کردن یه چیزی که بهش عادت شده و داره براشون جواب میده رو ندارن.

ولی SF چی؟ هر کدوم از شماره ها رو در نظر بگیری یه سیستم کاملا متفاوت داره Super, Parry, FA, Gauges و حالا هم V Mechanism. کجای اینا شبیه همه؟ من الان توی SF IV فولم ولی احساس میکنم توی SF V باید از اول شروع کنم و از ریشه نحوه بازی کردنم رو عوض کنم (دقیقا همین حرف رو هم صفا، آستا، حمید و ... زدن). میتونی همین رو در مورد اون بازی هایی که گفتم، بگی؟:-/
الان BB CF وقتی بیاد، توی سراغ BB CP میری؟ T7 بیاد سراغ T6 میری؟ MKX اومده، سراغ MK9 رفتی؟:-/ در مورد SF چطور؟ SteamDB رو که چک میکنم ملت هنوز دارن USF IV میزنن. FightCade رو که باز میکنم ملت رو میبینم که هنوز دارن SF II و SF 3s میزنن.

بعد از اون در مورد گرافیک گفتی. SF IV بعد از 10-9 سال از عرضه SF III عرضه شد و برای اولین بار از گرافیک کاملا سه بعدی استفاده میکرد و Sprite ها رو کنار گذاشت. عطش ملت برای یه SF جدید و سه بعدی شدن گرافیک باعث شد تاثیر بسیار شدیدی روی ملت بذاره. ولی گرافیک بازیا بعد از اون سال ها بیشتر ملاک خیلی از بازی های شد و به حدی رسیده که یه بازی به سختی میتونه کاری کنه که ملت بگن wow! با این حال انیمیشن ها و جزئیات گرافیکی SFV بی نظیره و توی این زمینه هیچکدوم از رقباش نزدیکش هم نمیشن. یه خورده به حرکات بدن شخصیت ها و انیمشن های ضربه زدن دقت کنی میبینی تیم طراح های SF چه اعجوبه هایی هستن و همونطور که توی 2D با Sprite ها ترکوندن، اینجا هم با مدلینگ و جزئیات بی نظیر ترکوندن.

آخرین ویرایش:
بحث بازی کردن شد ، همونطور که علی اشاره کرد واسه همه همینه :دی حتی دایگو :دی دایگو هم بالاخره به صورت رسمی تمرینشو روی SF V شروع کرد :دی
دایگو و بر و بچه ها جمع شدن و با هم SF V تمرین میکنن ، خیلی تابلو معلومه که هنوز به بازی جدید عادت نداره و با اون دایگو SF IV فاصله داره :دی

7pdafe71j7vmuy8stczf.jpg

Tokido introduces everyone's main character on SFV
Download

56e0clk9qobtb56fos0o.jpg

(Kichijojiken (Ken) vs. Daigo Umehara (Ryu
Download

i6d349r87mj5vsd1hkzp.jpg

(Nuki (Chun-Li) vs. Daigo Umehara (Ryu
Download

دو تا دیگه هم هست که حامد داره زحمتشو میکشه :دی اونا هم بزودی اضافه میشه :دی

حالا احسان توضیحات رو داد ولی با این دیدگاه، بعد فرق هر MK با شماره های قبلیش چیه و چطوری توجیهش میکنین؟ فرق هر Tekken چی؟ فرق هر BB چی؟ فرق هر GG چی؟ DoA؟ VF؟ SC؟ و ...

دقت کردی بازی هایی که ازشون اسم بردم، بدون کمترین تغییرات توی گیم پلی در قالب یه عنوان جدید عرضه میشن؟ دقت کردی انیمشن های Tekken از شماره 6 تا الان یکیه و بازی از سیستم Bound & Rage استفاده میکنه تا الان؟
فرق MKX با MK9 چیه؟ جز اینه که زدن Move List شخصیت ها رو 3 قسمت کردن؟
دقیقا تفاوت BB از اولین شمارهـش تا الانش کجاست؟

نکته اینه که این بازی هایی که اسم بردم به یه مکانیزمی رسیدن که براشون استاندارد شده و سعی میکنن همین رو توی شماره های بعدی بهترش کنن. به این کار میگن Evolution. یعنی تکاملش میدن. چون جرات ریسک کردن و عوض کردن یه چیزی که بهش عادت شده و داره براشون جواب میده رو ندارن.

ولی SF چی؟ هر کدوم از شماره ها رو در نظر بگیری یه سیستم کاملا متفاوت داره Super, Parry, FA, Gauges و حالا هم V Mechanism. کجای اینا شبیه همه؟ من الان توی SF IV فولم ولی احساس میکنم توی SF V باید از اول شروع کنم و از ریشه نحوه بازی کردنم رو عوض کنم (دقیقا همین حرف رو هم صفا، آستا، حمید و ... زدن). میتونی همین رو در مورد اون بازی هایی که گفتم، بگی؟:-/
الان BB CF وقتی بیاد، توی سراغ BB CP میری؟ T7 بیاد سراغ T6 میری؟ MKX اومده، سراغ MK9 رفتی؟:-/ در مورد SF چطور؟ SteamDB رو که چک میکنم ملت هنوز دارن USF IV میزنن. FightCade رو که باز میکنم ملت رو میبینم که هنوز دارن SF II و SF 3s میزنن.

بعد از اون در مورد گرافیک گفتی. SF IV بعد از 10-9 سال از عرضه SF III عرضه شد و برای اولین بار از گرافیک کاملا سه بعدی استفاده میکرد و Sprite ها رو کنار گذاشت. عطش ملت برای یه SF جدید و سه بعدی شدن گرافیک باعث شد تاثیر بسیار شدیدی روی ملت بذاره. ولی گرافیک بازیا بعد از اون سال ها بیشتر ملاک خیلی از بازی های شد و به حدی رسیده که یه بازی به سختی میتونه کاری کنه که ملت بگن wow! با این حال انیمیشن ها و جزئیات گرافیکی SFV بی نظیره و توی این زمینه هیچکدوم از رقباش نزدیکش هم نمیشن. یه خورده به حرکات بدن شخصیت ها و انیمشن های ضربه زدن دقت کنی میبینی تیم طراح های SF چه اعجوبه هایی هستن و همونطور که توی 2D با Sprite ها ترکوندن، اینجا هم با مدلینگ و جزئیات بی نظیر ترکوندن.
من منظورم از پیشرفت در مقایسه با فایتینگ های دیگه نبود چون SF کلاس کاریش خیلی از اونا بالاتر بوده همیشه و منم فقط این بازی رو نسبت به نسخه های قبلی خودش مقایسه میکنم نه با فایتینگ های دیگه، همون SF IV ده سال بعد از نسخه قبلیش اومد و انقدر تغییر و پیشرفت کرده بود که قشنگ می شد احساس کرد که با یه بازی کاملا متفاوت طرف هستیم ولی SF V این مساله به اون اندازه توش حس نمیشه. توی SF IV کلا هیت باکس ها، نحوه لینک کردن حرکات مختلف و استایل مبارزه کاراکترها عوض شد و کلی چیز جدید مثل Focus و Ultra Combo ها و EX های پیشرفته تر رو به بازی اضافه کرد. مثلا توی USF هر کدوم از کاراکتر ها دو تا الترا کمبو داشتن ولی الان اینجا یدونه دارن، خب می شد برای افزایش تنوع و هیجان توی این نسخه از همون اول دو تا Critical Art طراحی کنن، می تونستن صبر کنن بخش داستانی رو کامل کنن، همه چلنج ها رو آماده کنن، مدهای فان و جدید به بازی اضافه کنن، روی هوش مصنوعی سی پی یو بیشتر کار بکنن، مشکلات سرورها رو برطرف کنن و ...

خب همه این فاکتورها با هم جمع میشن که باعث میشه بگیم بازی پیشرفت داشته، اینکه بازی رو بخاطر Capcom Tour اومدن زود عرضه کردن اشتباه کپکام بود، بازی حداقل 6 ماه تا یکسال دیگه زمان نیاز داشت تا کامل بشه. خیلی خوبه که همیشه از جنبه های مختلف به قضیه نگاه کنیم، حتی اگه اون جنبه ها زیاد برامون مهم نباشن.

-----------------------------

Street Fighter V PC Sales Were Pretty Poor In The First Week, Only Sold 100K Copies Worldwide

میزان فروش بازی هم نگران کننده هست و نتونسته توی هفته اول توی ژاپن هم اول بشه با وجود اینکه رقبای خیلی سرسختی هم نداشته این ماه!

به نظرتون ممکنه دوباره این صحنه رو ببینیم؟:d

[video=aparat;12uBD]http://www.aparat.com/v/12uBD[/video]

پ.ن: خیلی زمانبندی دقیقی میخواد، ضربه سه مرحله ایه و بین هر مرحله یه مکث کوتاه باید داشته باشی، اشتباه کنی، بقیه رو خوردی:دی من دهن خودمو سرویس کردم ولی همیشه تو سومین مرحله میخورم، تازه مرحله دوم رو هم با v-trigger میتونم برم و مثل این ویدیو بالایی اصلا نمیتونم.
البته حتما لازم نیست همه رو دفع کنید؛ وسطش V-trigger رو بزنید و حریف رو ناکار کنید:دی

من منظورم از پیشرفت در مقایسه با فایتینگ های دیگه نبود چون SF کلاس کاریش خیلی از اونا بالاتر بوده همیشه و منم فقط این بازی رو نسبت به نسخه های قبلی خودش مقایسه میکنم نه با فایتینگ های دیگه، همون SF IV ده سال بعد از نسخه قبلیش اومد و انقدر تغییر و پیشرفت کرده بود که قشنگ می شد احساس کرد که با یه بازی کاملا متفاوت طرف هستیم ولی SF V این مساله به اون اندازه توش حس نمیشه. توی SF IV کلا هیت باکس ها، نحوه لینک کردن حرکات مختلف و استایل مبارزه کاراکترها عوض شد و کلی چیز جدید مثل Focus و Ultra Combo ها و EX های پیشرفته تر رو به بازی اضافه کرد. مثلا توی USF هر کدوم از کاراکتر ها دو تا الترا کمبو داشتن ولی الان اینجا یدونه دارن، خب می شد برای افزایش تنوع و هیجان توی این نسخه از همون اول دو تا Critical Art طراحی کنن، می تونستن صبر کنن بخش داستانی رو کامل کنن، همه چلنج ها رو آماده کنن، مدهای فان و جدید به بازی اضافه کنن، روی هوش مصنوعی سی پی یو بیشتر کار بکنن، مشکلات سرورها رو برطرف کنن و ...

خب همه این فاکتورها با هم جمع میشن که باعث میشه بگیم بازی پیشرفت داشته، اینکه بازی رو بخاطر Capcom Tour اومدن زود عرضه کردن اشتباه کپکام بود، بازی حداقل 6 ماه تا یکسال دیگه زمان نیاز داشت تا کامل بشه. خیلی خوبه که همیشه از جنبه های مختلف به قضیه نگاه کنیم، حتی اگه اون جنبه ها زیاد برامون مهم نباشن.
خیلی عذر میخوام ولی مطمئنید که SFV رو بازی کردید؟:دی
تو IV لینک کردن و کنسل کردن به مراتب راحت تر از این بود. تو IV با همه میشد Down MK special cancel کرد ولی تو این واسه هرکسی فرق میکنه. مثلا با رشید اصلا نمیشه. لینک کردن ضربات سبک به معمولی یا سنگین، تقریبا غیر ممکنه شده. همون ضربات سبک هم بیشتر از دوتا نمیشه ضد در حالی که تو IV حداقل میشد سه تا زد. منی که تو IV خودمو کشتم از بس با ریو بازی کردم، اینجا انگار با یه شخصیت جدید روبرو بودم، جدا از اون، انیمیشن های همه عوض شده، گرافیک بازی، افکت ها خارق العاده س، دیگه خبری از اون افکت آبرنگ سیاه نیست. هرکسی رنگ خودشو داره، برخلاف بازیایی مثل تکن7 و ناروتو4، دیگه چهارشنبه سوری و جرقه بازی راه ننداختن و اون افکت ها هم جوری نیست که جلوی دید رو بگیره و تجربه رو خراب کنه، شما اگه دقت بعضی از شخصیت ها مثل necalli و Ryu در اصل دوتا CA دارن که حالا بعد به سبک 3s شاید واسه بقیه هم CAهای بیشتر اضافه کنن.
هرچیز بازی، هر ایرادی داشته باشه، به گیم پلی ـش کوچکتری ایرادی وارد نیست. شخصیت های جدید که هیچی ولی تمام شخصیت های قدیمی رو وقتی انتخاب میکنی، دقیقا احساس میکنی تو این 7سال، همه شون کلی تمرین کردن و قویتر شدن و هیچکدوم دیگه اون آدم 7سال پیش نیستند.

- - -ویرایش - - -

پ.ن: بازی توکیدو با دالسیم ترسناکه :| :دی
احسان توکیدو همونیه که با Fei long بازی میکرد و تو canada cup رسید فینال؟

خیلی عذر میخوام ولی مطمئنید که SFV رو بازی کردید؟:دی
تو IV لینک کردن و کنسل کردن به مراتب راحت تر از این بود. تو IV با همه میشد Down MK special cancel کرد ولی تو این واسه هرکسی فرق میکنه. مثلا با رشید اصلا نمیشه. لینک کردن ضربات سبک به معمولی یا سنگین، تقریبا غیر ممکنه شده. همون ضربات سبک هم بیشتر از دوتا نمیشه ضد در حالی که تو IV حداقل میشد سه تا زد. منی که تو IV خودمو کشتم از بس با ریو بازی کردم، اینجا انگار با یه شخصیت جدید روبرو بودم، جدا از اون، انیمیشن های همه عوض شده، گرافیک بازی، افکت ها خارق العاده س، دیگه خبری از اون افکت آبرنگ سیاه نیست. هرکسی رنگ خودشو داره، برخلاف بازیایی مثل تکن7 و ناروتو4، دیگه چهارشنبه سوری و جرقه بازی راه ننداختن و اون افکت ها هم جوری نیست که جلوی دید رو بگیره و تجربه رو خراب کنه، شما اگه دقت بعضی از شخصیت ها مثل necalli و Ryu در اصل دوتا CA دارن که حالا بعد به سبک 3s شاید واسه بقیه هم CAهای بیشتر اضافه کنن.
هرچیز بازی، هر ایرادی داشته باشه، به گیم پلی ـش کوچکتری ایرادی وارد نیست. شخصیت های جدید که هیچی ولی تمام شخصیت های قدیمی رو وقتی انتخاب میکنی، دقیقا احساس میکنی تو این 7سال، همه شون کلی تمرین کردن و قویتر شدن و هیچکدوم دیگه اون آدم 7سال پیش نیستند.

دوست عزیز پرسیدن این جور سوال های کلیشه ای خیلی وقته قدیمی شده. اون قسمت من داشتم مقایسه میکردم با Street Fighter III و گفتم که نسخه چهارم خیلی نسبت به اون تغییر داشت. در ضمن شما اجازه بدید چلنج ها بیاد مطمئن باشید اونجا آموزش لینک کردن حرکات مختلف و خیلی چیزهای دیگه داده میشه و ممکنه تغییرات جدیدی به مکانیک بازی اضافه بشه. در ضمن من ایرادی از هسته گیم پلی و گرافیک بازی نگرفتم و اتفاقا بنظرم اینا جزو نقات قوتش هستن، منتها بعد از گذشت 8 سال آدم سطح انتظاراتش خیلی بالا میره!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or