PlayStation Street Fighter V Arcade Edition

• Thread starter Thread starter Kainé
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
سازنده
Capcom
تاریخ انتشار
February 2016
ناشر
Capcom
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 4
68nc_sf_topic.png

rc7t_logo.png

vvqj_fsur_2.png

• در بازی مکانیک جدیدی به نام V-Trigger قرار داده شده که اجازه ی استفاده از Stance های مختلف برای هر کرکتر را فراهم می آورد​
  • نت کد های بازی نسبت به SF IV پیشرفت قابل توجهی داشته اند​
  • بازی در سیزن اول دارای 22 کرکتر است که درسیزن دوم 6 کرکتر دیگر به این تعداد اضافه می شود​
  • مکانیزم V-Trigger که پیشتر با پر شدن خط EX meter قابل فعال سازی بود هم اکنون دارای Gauge جدیدی به نام V-Gauge است​
  • با پر شدن V-Gauge پلیر می تواند از مکانیک V-Trigger استفاده کرده که ظاهراً بر روی Ultra Move های کرکتر نیز تاثیر گذار است. به عنوان مثال کرکتر ریو در حالت عادی از Shinku Hadouken به عنوان Ultra Move استفاده می کند که این Ultra Move در حالت V-Trigger به Denjin Hadouken تبدیل می شود​
  • مکانیزم جدیدی تحت عنوان V-Skill نیز برای بازی معرفی شده که به کرکتر هایی مانند ریو اجازه ی Parry کردن و M.Bison اجازه منعکس کردن Projectile های حریف را می دهد​
  • نام Ultra Move ها به Critical Arts تغییر کرده و اینبار همانند Super Move ها با پر شدن EX Meter قابل استفاده هستند​
  • کرکتر ها و کانتنت هایی که بعد از عرضه برای بازی منتشر می شوند را می توان به صورت رایگان و با جمع آوری امتیاز در داخل بازی بدست آورد. همچنین می توان مثل سابق با پرداخت پول واقعی نیز آنها را خریداری کرد​
  • Capcom Fighters Network​
6yuv_logo_cfn.png
این سیستم قابلیت های زیر را در اختیار پلیر ها قرار می دهد :
با توجه به "Heat Map" می توانید مشاهده کنید که هر مبارزه در کدام نقطه از جهان در جریان است
می توانید از پروفایل هر کاربر دیدن کرده و از جزییات هر مبارزه آگاه شوید
می توانید با مشخص کردن رقبای خود در سراسر دنیا ، عملکرد آنها را زیر نظر داشته باشید
می توانید دوستان خود را رجیستر کرده و پلیر های مورد علاقه ی خود را Follow کنید
می توانید در میان فایل های Replay جستجو کرده و Replay مورد نظر خود را مشاهده کنید
فرستادن دعوتنامه ی آنلاین
مشاهده ی آخرین پچ ها و اخبار تورنومنت ها
و بسیاری موارد کاربردی دیگر ...
ro5l_8.png

• فردین (FaRd!N) عزیز بابت انجام هماهنگی های لازم
  • دوست خوبم علی (Safety & Peace) عزیز به خاطر تمام زحماتی که برای تاپیک کشیده
  • حامد (Hamed 3594) عزیز بابت تریلر و ویدیوها

آخرین ویرایش:
خب حدود 8 روز و 8 ساعت مونده تا انتشار رسمی بازی و پایان انتظارمون
هدف از دادن این پست صرفا نشان دادن امضا و آواتار و نوشته ی زیر آوتار بود ، ولاغیر :دی

تایید شد علاوه بر Daily Challenge هایی که بالاتر گفتم ، کامل کردن Story Mode هر کرکتر ، بازی کردن بخش Survival با هر کرکتر ، بردن مسابقات رنک مچ و لول آپ کردن کرکتر (با هر لول آپ یه جایزه) هم Fight Mony بهتون جایزه میده :دی دیگه چی میخواهید ، از در و دیوار بازی داره فایت مانی میریزه فقط داره میگه عزیزم یه کم وقت بذار این فایتو بازی کن :دی
اولین DLC که با Fight Money قابل خریده ماه مارچ عرضه میشه و یه ماه فرصت دارید فایت مانی لازم برای خریدش رو از بخش سینگل بازی بدست بیارید. این DLC ها به صورت ماهانه ادامه پیدا میکنه و همینطور که معلومه یه ماه فرصت دارید تا Fight Money لازم رو جمع کنید :دی در ضمن بازی هیچ گونه Day One DLC ای نخواهد داشت + اینکه هیچ کانتنتی که با Fight Money قابل خرید باشه در روز لانچ بازی عرضه نمیشه (به بیان ساده تر هیچ گونه بچاپ بچاپ یا On DisckDLC ای نخواهیم داشت :دی)

من فقط امیدوارم این Daily Challenge ها که قراره برای بازی بزارن زیادی سخت نباشه تا نوب هایی مثل من هم بتونند با کمکشون Fight Money بدست بیارن :دی همینطور امیدورام قیمت Alt Costume های داستانی شخصیتا زیاد نباشه چون خیلی دوست دارم حداقل مال Laura رو بعد از تموم کردن بخش داستانی با Fight Money بخرم :-":دی

پ.ن: این معرفی Necalli که دیروز تریلرش اومد بدجوری من رو جذب خودش کرد :-" خصوصا اون بخشش که گفت برای تازه واردها شخصیت خوبیه :-"

اولین DLC که با Fight Money قابل خریده ماه مارچ عرضه میشه و یه ماه فرصت دارید فایت مانی لازم برای خریدش رو از بخش سینگل بازی بدست بیارید.

یعنی چی؟ الان تکلیف منی که میخوام صبر کنم بازی ارزون شه چیه؟ :| DLC پر؟

1.از بخش سینگل پلیر میشه به دست اورد!
2.تا اون موقع اگر اشتباه نکنم Daily Challengeـها هنوز راه نیفتادن!
3.اگر با 2 مورد بالا هم راضی نشدی، دیگه پررویی محسوب میشه که روز اول تا بازی رو خریدی،میخوای کاراکتر رو هم باز کنی:-"

بحث یه ماه فرصته، بحث این نیست که میخوام تا بازیو خریدم DLCهارو‌ داشته باشم که :d

آخرین ویرایش:
یعنی چی؟ الان تکلیف منی که میخوام صبر کنم بازی ارزون شه چیه؟ :| DLC پر؟
1.از بخش سینگل پلیر میشه به دست اورد!
2.تا اون موقع اگر اشتباه نکنم Daily Challengeـها هنوز راه نیفتادن!
3.اگر با 2 مورد بالا هم راضی نشدی، دیگه پررویی محسوب میشه که روز اول تا بازی رو خریدی،میخوای کاراکتر رو هم باز کنی:-"

بحث یه ماه فرصته، بحث این نیست که میخوام تا بازیو خریدم DLCهارو‌ داشته باشم که
yahoo_4.gif
Rewardـهای این بخش ها که نمیپرن خو! :-"
+ همینایی که احسانم گفت:دی + دیگه همین ها رو هم حسش رو نداشته باشی،میرسیم به همون تا بازیو خریدی... :-"

آخرین ویرایش:
من فقط امیدوارم این Daily Challenge ها که قراره برای بازی بزارن زیادی سخت نباشه تا نوب هایی مثل من هم بتونند با کمکشون Fight Money بدست بیارن :دی همینطور امیدورام قیمت Alt Costume های داستانی شخصیتا زیاد نباشه چون خیلی دوست دارم حداقل مال Laura رو بعد از تموم کردن بخش داستانی با Fight Money بخرم :-":دی

پ.ن: این معرفی Necalli که دیروز تریلرش اومد بدجوری من رو جذب خودش کرد :-" خصوصا اون بخشش که گفت برای تازه واردها شخصیت خوبیه :-"

کسی این رنگ لاورا رو نشون علی داده ؟ :دی

یعنی چی؟ الان تکلیف منی که میخوام صبر کنم بازی ارزون شه چیه؟
yahoo_22.gif
DLC پر؟

دیگه خیلی هم بخواهیم خسته وار بازی کردن حساب کنیم ، تکمیل بخش داستانی 16 تا کرکتر + Survival های هر کدوم بیشتر از یه هفته وقت نمیبره :دی با همینا کلی فایت مانی گیرت میاد ، دیگه بعد از اون فک کنم یه چند روزی هم بتونی وقت برای بخش آنلاین بذاری :دی
چلنج ها هم ظاهراً با باز شدن استور بازی و اضافه شدن کرکترها شروع به کار میکنه ، که یعنی واسه اولین DLC همین بخش سینگل کفایت میکنه تا مارچ بشه و استور باز بشه و از اون به بعد برای فایت مانی نیاز به چلنج ها داشته باشی :دی در هر صورت مشکلی برات پیش نمیاد :دی

آخرین ویرایش:
دیگه خیلی هم بخواهیم خسته وار بازی کردن حساب کنیم ، تکمیل بخش داستانی 16 تا کرکتر + Survival های هر کدوم بیشتر از یه هفته وقت نمیبره :دی با همینا کلی فایت مانی گیرت میاد ، دیگه بعد از اون فک کنم یه چند روزی هم بتونی وقت برای بخش آنلاین بذاری :دی
چلنج ها هم ظاهراً با باز شدن استور بازی و اضافه شدن کرکترها شروع به کار میکنه ، که یعنی واسه اولین DLC همین بخش سینگل کفایت میکنه تا مارچ بشه و استور باز بشه و از اون به بعد برای فایت مانی نیاز به چلنج ها داشته باشی :دی در هر صورت مشکلی برات پیش نمیاد :دی

اینارو کاری ندارم، دیگه وقتی سین رو دو روزه باز کنی فک نکنم توو جمع کردن فایت مانی مشکلی داشته باشی :d اون "یک ماه فرصت"رو برام باز کن یا لینک بده :d الان فرض کن من بازیو بخوام اول آپریل بخرم ، DLC مارچو هنوزم میتونم با فایت مانی بگیرم یا چون فرصتش تموم شده فقط باید بخرم؟

با فایت مانی میتونی هر موقع دلت خواست DLC ها رو بخری و محدودیت زمانی نداره :دی
پس چی میگه احسان؟ :d نصف شبی سکته ناقص زدم :d

آخرین ویرایش:
کسی این رنگ لاورا رو نشون علی داده ؟ :دی

لول =)) لاورا هم رنگ بلوند داره؟ :))
اینارو کاری ندارم، دیگه وقتی سین رو دو روزه باز کنی فک نکنم توو جمع کردن فایت مانی مشکلی داشته باشی :d اون "یک ماه فرصت"رو برام باز کن یا لینک بده :d الان فرض کن من بازیو بخوام اول آپریل بخرم ، DLC مارچو هنوزم میتونم با فایت مانی بگیرم یا چون فرصتش تموم شده فقط باید بخرم؟

با فایت مانی میتونی هر موقع دلت خواست DLC ها رو بخری و محدودیت زمانی نداره :دی

پس چی میگه احسان؟
yahoo_4.gif
نصف شبی سکته ناقص زدم
yahoo_4.gif
منظورش اینه که با همین بخشای سینگل و بدون چلنج ها (که از مارچ راه میوفتن) هم میتونید اینقدر فایت مانی جمع کنید که همون Day One به محض اومدن اولین کرکتر DLC (که اونم مارچ میاد) اون رو با فایت مانی که توی بخش سینگل جمع کردید بخرید :دی در واقع خبر خوبی بود که لازم نیست برای خریدن اولین شخصیت حتما منتظر فعال شدن چلنج ها و بدست آوردن فایت مانی از اون طریق باشیم :دی

آخرین ویرایش:
لول =)) لاورا هم رنگ بلوند داره؟ :))

فعلاً ماد ـه که ملت روی بتای اخیر درست کردن :دی ولی با توجه به رنگ هایی که اخیراً برای کرکترها دادن دور از انتظار نیست :دی

کلاً بلوند تو را می خواند :دی

پس چی میگه احسان؟ :d نصف شبی سکته ناقص زدم :d

من چیزی نگفتم ؟ :دی چرا حرف توی دهن بچه ی مردم میذاری :دی

===

ویدئوی معرفی نش هم اومد و به پست اول اضافه شد :دی چه میکنه این حامد :دی

دوستان یه سوال شاید خیلی مسخره باشه :d
چقدر میشه به حضور Akuma توی بازی امیدوار بود اگه قرار باشه به کل نیارنش من ضربه ی سنگینی میخورم:(:d

Daily Challenge ها رو فکر کنم مثل Hearthstone در بیارن. مثلا اینکه 3 تا مسابقه آنلاین با فلان کرکتر بدین، 10 تا Special Move توی یه مسابقه بزنین، مسابقه رو با CA تموم کنین، 3 بار Counter Throw کنید و ...
البته من که چشمم آب نمیخوره محتوای قابل خرید و شخصیت ها ارزون باشن:d ولی خب باید منتظر بود و دید این فایت مانی چجوریه.

و اما در مورد DLC ها ، که اگه بخواهید بخرید هر کرکتر میشه 6 دلار و هر کاستوم 4 دلار :دی به نسبت DLC کرکترهای ASW و اینا ارزون تره ولی اگه حداقل کاستوم ها رو ارزون تر و دور و ور 2 دلار میذاشتن خیلی بهتر بود :دی
انصافا خیلی زیاده این قیمت ها واسه DLC ها اونم واسه یه بازی فایتینگ. چون ضروریه همه تمام کاراکترها رو داشته باشن مخصوصا حرفه ای ها که برن رو ضربات اون شخصیتهای جدید هم تمرین کنن. باید یه مقدار ارزون تر میبود:d
پ.ن: باید زانگیفو میبود تو DLC که اجباری واسه خریدنش نباشه>:)

انصافا خیلی زیاده این قیمت ها واسه DLC ها اونم واسه یه بازی فایتینگ. چون ضروریه همه تمام کاراکترها رو داشته باشن مخصوصا حرفه ای ها که برن رو ضربات اون شخصیتهای جدید هم تمرین کنن. باید یه مقدار ارزون تر میبود:d
پ.ن: باید زانگیفو میبود تو DLC که اجباری واسه خریدنش نباشه>:)

باید هر کرکتر رو 5 دلار میذاشتن ، ولی خب وقتی بری قیمت کرکترها رو توی مثلاً فایت های ASW مثل بلیز بلو یا گیلتی گیر ببینی و با این مقایسه کنی میگی چقدم خوبه :دی توی بلیز بلو یا گیلتی گیر هر کرکتر حدود 8-9 دلاره !!! خیــــلی زیاده :دی اگرچه توی SF V میشه بدون پول واقعی و با امتیاز داخل بازی DLC کرکترها رو خرید :دی

===

Sean توی استوری مد :

و استایل جدیدِ ....... گایل !!!

هر آنچه در بدن داشتیم ریخت آقا ریخت :دی

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or