PlayStation Street Fighter V Arcade Edition

• Thread starter Thread starter Kainé
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
سازنده
Capcom
تاریخ انتشار
February 2016
ناشر
Capcom
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 4
68nc_sf_topic.png

rc7t_logo.png

vvqj_fsur_2.png

• در بازی مکانیک جدیدی به نام V-Trigger قرار داده شده که اجازه ی استفاده از Stance های مختلف برای هر کرکتر را فراهم می آورد​
  • نت کد های بازی نسبت به SF IV پیشرفت قابل توجهی داشته اند​
  • بازی در سیزن اول دارای 22 کرکتر است که درسیزن دوم 6 کرکتر دیگر به این تعداد اضافه می شود​
  • مکانیزم V-Trigger که پیشتر با پر شدن خط EX meter قابل فعال سازی بود هم اکنون دارای Gauge جدیدی به نام V-Gauge است​
  • با پر شدن V-Gauge پلیر می تواند از مکانیک V-Trigger استفاده کرده که ظاهراً بر روی Ultra Move های کرکتر نیز تاثیر گذار است. به عنوان مثال کرکتر ریو در حالت عادی از Shinku Hadouken به عنوان Ultra Move استفاده می کند که این Ultra Move در حالت V-Trigger به Denjin Hadouken تبدیل می شود​
  • مکانیزم جدیدی تحت عنوان V-Skill نیز برای بازی معرفی شده که به کرکتر هایی مانند ریو اجازه ی Parry کردن و M.Bison اجازه منعکس کردن Projectile های حریف را می دهد​
  • نام Ultra Move ها به Critical Arts تغییر کرده و اینبار همانند Super Move ها با پر شدن EX Meter قابل استفاده هستند​
  • کرکتر ها و کانتنت هایی که بعد از عرضه برای بازی منتشر می شوند را می توان به صورت رایگان و با جمع آوری امتیاز در داخل بازی بدست آورد. همچنین می توان مثل سابق با پرداخت پول واقعی نیز آنها را خریداری کرد​
  • Capcom Fighters Network​
6yuv_logo_cfn.png
این سیستم قابلیت های زیر را در اختیار پلیر ها قرار می دهد :
با توجه به "Heat Map" می توانید مشاهده کنید که هر مبارزه در کدام نقطه از جهان در جریان است
می توانید از پروفایل هر کاربر دیدن کرده و از جزییات هر مبارزه آگاه شوید
می توانید با مشخص کردن رقبای خود در سراسر دنیا ، عملکرد آنها را زیر نظر داشته باشید
می توانید دوستان خود را رجیستر کرده و پلیر های مورد علاقه ی خود را Follow کنید
می توانید در میان فایل های Replay جستجو کرده و Replay مورد نظر خود را مشاهده کنید
فرستادن دعوتنامه ی آنلاین
مشاهده ی آخرین پچ ها و اخبار تورنومنت ها
و بسیاری موارد کاربردی دیگر ...
ro5l_8.png

• فردین (FaRd!N) عزیز بابت انجام هماهنگی های لازم
  • دوست خوبم علی (Safety & Peace) عزیز به خاطر تمام زحماتی که برای تاپیک کشیده
  • حامد (Hamed 3594) عزیز بابت تریلر و ویدیوها

آخرین ویرایش:
من تجربه ای توی بازی استریت فایتر ندارم و این بازی رو خریدم که میشه اولین تجربه من با استریت فایتر. امکان داره عضو گروه تلگرامتون بشم؟

New blood :crying1::دی

@MaTrix Pouya

پویا جان این دوستمون رو هم راه بنداز :دی

نمیدونم امروز چرا اصلا شانس نداشتم!:(( اول که بایسون کبیر زد لهمون کرد:| بعد مرتضی و علی(این رو دیشب کتلت کردم:|) بردنم:d بعد الان هم نوید با هر کارکتری که میتونست یه کتک سیر بهم زد:d البته دستشون هم درد نکنه، بسی حال داد:dکلا امروز شده بودم کیسه بوکس عمومی:d

پستها رو که دارم میخونم، شدید وسوسه شدم بازی رو بگیرم :| :دی نکنید این کار ها رو با ملت، اینجا مردم رد میشن بعد میبنن دم مغازه هستن دارن 200 تومن پول بازی میدن :| :دی

حالا ما که در جامعه تیکن فن ها خدمت کردیم و زیر پرچم اون بازی بودیم ولی احتمالا تا هفته بعد بیام خدمتتون و یه تیکن فن نفوذی تو استریت فایتر باشه خوبه :دی

@MaTrix Pouya

شماره پ.خ شد :دی والا دعوتنامه ای برای من نیومده یا شاید آفلاین بودم و وقتی برگشتم ندیدمش :دی

@K o j i m a

دعوتنامه تو هم همون وضعیت پوریا رو داره و کلا ندیدمش پس یحتمل آف بودم وقتی فرستادی :-"

===

راستی میگم بچه ها سرعت نتتون چقدره؟ تا چه سرعتی میشه بدون لگ بین همدیگه بازی کنیم؟ :دی من الان ۲ دارم ولی از ماه دیگه میرم ۵۱۲ برای همین میترسم نتونیم درست بازی کنیم :(
تو ps3 اگه با ایرانی ها میخواستی بازی کنی پینگ داخلیت اگه 40 تا 50 میبود 4 خط میتونستی بازی کنی و زیر 20 هم 5 خط میشدی . حالا چون سرور های ps4 قوی تره و SF هم نت کد خیلی خوبی داره ممکنه 50 هم باشیم 5 خط هم باشیم . بنظرم بچه ها یکی یه تست پینگ بگیرد با یکی دوتا سرورهای داخلی بعد اعلام کنید پینگتون چقدره اونطوری قشنگ مشخص میشه وضعیت نتمون چجوریه. چون تو بازی های فایتیگ خیلی مهمه بدون دیلی و لگ بازی کنیم :dمن خودمم اینترنت 512 محدود دارم ولی چون پینگم خوب بود و تایم اوت هم نداره پروفایلمو بالا نبردم:d

این هنوز آنلاینش درست نشد؟ فقط با ایرانیا میشه بازی کرد؟

نه با خارجی ها هم میشه بازی کرد و بعضی اوقات لگ هم نداره (حتی وقتی فقط یه خط میده) ولی خب پیدا کردن خارجی‌ها (خارج از لابی) خیلی سخته.

[MENTION=101901]feroozGT[/MENTION]

چطوری میشه با سرور ایرانی تست کرد؟ :دی

نه با خارجی ها هم میشه بازی کرد و بعضی اوقات لگ هم نداره (حتی وقتی فقط یه خط میده) ولی خب پیدا کردن خارجی‌ها (خارج از لابی) خیلی سخته.

@feroozGT

چطوری میشه با سرور ایرانی تست کرد؟ :دی
راه های زیاد هست اما من خودم از این دوتا تست میگیرم:d ping 217.218.155.155 -t ping tabnak.ir -t
البته می تونی زنگ بزنی isp بگی میخوام تست پینگ بگیرم با چه ip تست بگیرم خودشون راهنمایی میکنن:d در کل اگه پینگت زیر 100 باشه با ایرانی ها میتونی راحت بازی کنی به شرط اینکه طرف مقابل هم پینگش خوب باشه. البته باید تایم اوتم نداشته باشی. پیدا کردن isp تو ایران که پینگش خوب باشه واقعا سخته:| حالا استریت فایترو نمیدونم چجوریه چون هنوز بازی بدستم نرسیده ولی تو تکن اگه یکی پینگش پوکیده باشه لگ و دیلی بین دو طرف تقسیم میشد:d

داداش من USFIV با نت 128 بازی میکردم با خارجیا بدون لگ اونوقت اینو که میگن سروراش قویتره بعضی اوقات لگ نداره؟ و پیدا کردن خارجیا سخته یعنی چی لطفا توضیح میدی؟ اخرشم اینو بگو وقتی سرچ میکنی چقد طول میکشه حریف پیدا کنه؟ چون من هنو بازی دستم نیست ممنون

راه های زیاد هست اما من خودم از این دوتا تست میگیرم:d ping 217.218.155.155 -t ping tabnak.ir -t
البته می تونی زنگ بزنی isp بگی میخوام تست پینگ بگیرم با چه ip تست بگیرم خودشون راهنمایی میکنن:d در کل اگه پینگت زیر 100 باشه با ایرانی ها میتونی راحت بازی کنی به شرط اینکه طرف مقابل هم پینگش خوب باشه. البته باید تایم اوتم نداشته باشی. پیدا کردن isp تو ایران که پینگش خوب باشه واقعا سخته:| حالا استریت فایترو نمیدونم چجوریه چون هنوز بازی بدستم نرسیده ولی تو تکن اگه یکی پینگش پوکیده باشه لگ و دیلی بین دو طرف تقسیم میشد:d
تست میکنیم :دی
1bnei560976t87y7rju1.png

به نظرم خوبه :دی

داداش من USFIV با نت 128 بازی میکردم با خارجیا بدون لگ اونوقت اینو که میگن سروراش قویتره بعضی اوقات لگ نداره؟ و پیدا کردن خارجیا سخته یعنی چی لطفا توضیح میدی؟ اخرشم اینو بگو وقتی سرچ میکنی چقد طول میکشه حریف پیدا کنه؟ چون من هنو بازی دستم نیست ممنون
والا سرورای بازی هنوز کامل کامل سرپا نشدن (فشار روز اول سرورا رو ترکوند و دوباره دارن راست و ریستش میکنند) ولی خب تا اینجا برای یه عده بازی ثانیه‌ای مسابقه میاره و برای یه عده هم حتی تا ۲۰-۳۰ دقیقه هم اگه صبر کنی بازیی برات نمیاد (حتی برای همون آمریکا و اروپایی ها). البته گروه دوم بشدت اقلیت هستند ولی خب وجود دارن. متاسفانه من اکثرا جز این دسته دوم بودم تا الان بجز چند ساعت روز پنجشنبه که سه تا مسابقه رنک پشت سر هم گیرم اومد (سه تاش هم باختم :>:))) تا الان دیگه زیاد نتونستم از راه سرچ کسی رو پیدا کنم.

لابی بهتره ولی خب بازم با خارجی ها کم و بیش لگ دارم. البته بچه هایی که بتا رو بازی کردن میگن سرورا اون موقع شاهکار بودن و تا میزدی مسابقه درجا یکی برات پیدا میکرد ولی خب ظاهرا چون فشار روی بازی با عرضه رسمی بیشتر شده فعلا یکم جای کار داره تا دوباره به اون وضعیت فوق رویایی برسه. متاسفانه USF IV رو بازی نکردم برای همین نمیتونم با اون برات مقایسه اش کنم.
===
@K o j i m a

آقا Good game نمیتونه عدالت رو در مورد Session ‍ی که داشتیم رعایت کنه. Holy freaking, most fu*king, goosebumps making, game ever!!! :دی

وحشتناک عالی بود موری! اصلا تک تک لحظات مسابقه حساس بود. به قول خودت کارمون فقط شده بود پانیش کردن همدیگه :دی خیلی خیلی حال داد! یعنی ۱۷ دست با دوتا شخصیت تکراری توی یه زمین تکراری بازی کردیم ولی حتی یه لحظه هم احساس خستگی یا تکراری شدن بهم دست نداد! به محض اینکه فهمیدم چطوری از دست کریتیکال آرتت در برم و با شخصیت لاورا و پلی استایلت آشنا شدم هیجان و حساسیت راندها چسپید به سقف :دی

این نتیجه نهایی (چند دست اول رو خداییش له شدم تا به لاورا عادت کردم :))):
7w4av2a63lqaqconzcjh.png

اون دور بود که هر سه راند هرکدوممون فقط یه ضربه تا باختن فاصله داشتیم؟ Holy shit! گفتم الانه که دیگه از هیجان سکته بزنم =)) خلاصه وحشتناک حال داد مرتضی٬ حتما دوباره با هم بازی میکنیم :دی

SFV Post Launch Status Update Vol. 2

ee4e3c4908c2e82cebf481c20124a8ee.png

What’s up World Warriors!

As many of you know, there were some issues with the Street Fighter V servers on launch day but we’re happy to report that the majority of those issues have now been resolved.

That said, we know there is still a lot left to optimize and not everyone’s experience has been the same so we’ll be checking in each day here to give everyone an update on how things are progressing. We’ve since made few updates over the past 24-48 hours and a look at some of the issues we are aiming to resolve.

Matchmaking
Matchmaking is now working as intended and users should be able to find online matches without much of a wait in both Ranked and Casual mode.

Battle Lounge
Playing in the same Battle Lounge for a set period of time renders players unable to participate in the lounge or matches. Many of the other issues with Battle Lounge have been resolved and users should be able to invite other players to their lounge. The team is still looking at this mode very closely and will continue to make improvements as we move into the weekend time frame.

Match Results
Some users have reported that their match results are not being sent to the server. In most cases, this is more or less a UI bug and your results along with your rewards will still be credited to your account.

If you are unsure if your match was recorded, check your battle log and if the match appears there, it will also be recorded on the server.

Replay Search
Some of the more recent replay data won’t be available immediately when searching the replay database but the team is working on making those replays available as soon as possible.

All of your personal replays are immediately available by going through your fighter profile.

Other issues being addressed:

• [*=left]
    Some user names don’t show up in Rival Search.​

[*=left]
    Some user names don’t display properly on battle results screen.​

[*=left]
    Ranking functionality isn’t working properly on the CFN.​
That’s it for today! Thanks so much for being patient with us thus far and we really appreciate not only all the feedback you have given us, but also the words of support as our server team has been working endlessly to bring everyone the best online experience possible! Thanks again and please keep the feedback coming!

If you want to report issues you’re having with Street Fighter V, please leave feedback on the official Steam bug reporting thread or tweet at @SFVServer.

We’ll be monitoring all feedback and address as many issues as we can in a timely manner.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or