PlayStation Street Fighter V Arcade Edition

• Thread starter Thread starter Kainé
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
سازنده
Capcom
تاریخ انتشار
February 2016
ناشر
Capcom
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 4
68nc_sf_topic.png

rc7t_logo.png

vvqj_fsur_2.png

• در بازی مکانیک جدیدی به نام V-Trigger قرار داده شده که اجازه ی استفاده از Stance های مختلف برای هر کرکتر را فراهم می آورد​
  • نت کد های بازی نسبت به SF IV پیشرفت قابل توجهی داشته اند​
  • بازی در سیزن اول دارای 22 کرکتر است که درسیزن دوم 6 کرکتر دیگر به این تعداد اضافه می شود​
  • مکانیزم V-Trigger که پیشتر با پر شدن خط EX meter قابل فعال سازی بود هم اکنون دارای Gauge جدیدی به نام V-Gauge است​
  • با پر شدن V-Gauge پلیر می تواند از مکانیک V-Trigger استفاده کرده که ظاهراً بر روی Ultra Move های کرکتر نیز تاثیر گذار است. به عنوان مثال کرکتر ریو در حالت عادی از Shinku Hadouken به عنوان Ultra Move استفاده می کند که این Ultra Move در حالت V-Trigger به Denjin Hadouken تبدیل می شود​
  • مکانیزم جدیدی تحت عنوان V-Skill نیز برای بازی معرفی شده که به کرکتر هایی مانند ریو اجازه ی Parry کردن و M.Bison اجازه منعکس کردن Projectile های حریف را می دهد​
  • نام Ultra Move ها به Critical Arts تغییر کرده و اینبار همانند Super Move ها با پر شدن EX Meter قابل استفاده هستند​
  • کرکتر ها و کانتنت هایی که بعد از عرضه برای بازی منتشر می شوند را می توان به صورت رایگان و با جمع آوری امتیاز در داخل بازی بدست آورد. همچنین می توان مثل سابق با پرداخت پول واقعی نیز آنها را خریداری کرد​
  • Capcom Fighters Network​
6yuv_logo_cfn.png
این سیستم قابلیت های زیر را در اختیار پلیر ها قرار می دهد :
با توجه به "Heat Map" می توانید مشاهده کنید که هر مبارزه در کدام نقطه از جهان در جریان است
می توانید از پروفایل هر کاربر دیدن کرده و از جزییات هر مبارزه آگاه شوید
می توانید با مشخص کردن رقبای خود در سراسر دنیا ، عملکرد آنها را زیر نظر داشته باشید
می توانید دوستان خود را رجیستر کرده و پلیر های مورد علاقه ی خود را Follow کنید
می توانید در میان فایل های Replay جستجو کرده و Replay مورد نظر خود را مشاهده کنید
فرستادن دعوتنامه ی آنلاین
مشاهده ی آخرین پچ ها و اخبار تورنومنت ها
و بسیاری موارد کاربردی دیگر ...
ro5l_8.png

• فردین (FaRd!N) عزیز بابت انجام هماهنگی های لازم
  • دوست خوبم علی (Safety & Peace) عزیز به خاطر تمام زحماتی که برای تاپیک کشیده
  • حامد (Hamed 3594) عزیز بابت تریلر و ویدیوها

آخرین ویرایش:
یه سری کمبو هست :دی

ماله Ryu b-) ( البته بعضی هاش کار نمی کنه ولی باز ببینید )
[LTR]

Combos:
Meterless
cr.LP, cr.LP xx LK tatsu 121/293
cr.LP, cr.LP xx HP dp 169/293
cr.LP, st.LP, st.LK xx MK tatsu 151/329
cr.MP, st.LK xx MK tatsu 167/323
st.MP, st.MP xx HP fireball 162/270
st.MP, st.MP xx HK tatsu 210/350
st.MP, TC 211/302
st.MP, cr.HP xx HP fireball 189/315
st.MP, cr.HP xx HK tatsu 237/395
st.MP, cr.HP xx HP dp 253/395
st.HK, st.LP, st.LK xx MK tatsu 211/409
st.HK, st.LP, st.LK xx HP dp 239/409
f.HP, st.MP, cr.MK xx HK tatsu 268/410
b.HK, st.MP xx HP fireball 182/320
b.HK, st.MP xx HK tatsu 230/400
b.HK, st.LK xx HP dp 219/373
b.HK, MP dp 188/285
j.MP j.MP xx HK tatsu 180/225

1 Meter
cr.LP, st.LP, st.LK xx EX fireball 151/294
cr.LP, st.LP, st.LK xx EX tatsu 181/329
cr.MP, st.LK xx EX fireball 167/283
cr.MP, st.LK xx EX tatsu 197/323
st.MP, st.MP xx EX fireball 194/310
st.MP, st.MP xx EX tatsu 224/350
st.MP, cr.HP xx EX fireball 217/355
st.MP, cr.HP xx EX tatsu 251/395
st.MP, cr.HP xx EX dp 269/395
st.HK, st.LP, st.LK xx EX fireball 211/374
st.HK, st.LP, st.LK xx EX tatsu 241/409
st.HK, st.LP xx EX dp 245/373
f.HP, HP dp 216/280
f.HP, st.MP, cr.MK xx EX fireball 254/375
f.HP, st.MP, cr.MK xx EX tatsu 284/410
b.HK, st.LK xx EX fireball 187/333
b.HK, st.LK xx EX tatsu 217/373
j.MP j.MP xx EX tatsu 204/255 (one hit first j.MP)

2 Meters
st.MP xx EX fireball EX dp (in corner) 278/395
st.MP, cr.HP xx EX fireball EX dp (in corner) 333/495
st.MP, cr.HP xx EX tatsu EX dp (in corner) 363/535
st.HK, st.LK xx EX fireball EX dp (in corner) 309/473
st.HK, st.LK xx EX tatsu EX dp (in corner) 339/513

3 Meters
cr.LP, cr.LP xx HP dp xx Super 365/293
cr.LP, st.LP xx LK tatsu Super 329/329
f.HP, st.MP, cr.MK xx LK tatsu, Super 417/410
b.HK, st.LK xx LK tatsu, Super 395/373

Counterhit Specific combos:
cr.LP: st.MP, cr.MP, link shoryukens, link super
cr.MP: cr.MP, cr.MK, st.MP, shoryuken, link super
cr.HP: nothing
cr.LK: st.LK, HP fireball, MK tatsu, link LP/MP shoryuken, link super
cr.MK: st.LP
cr.HK: nothing
st.LP: cr.MP, st.MP, cr.HP, LP/MP fireballs, HK tatsu, link shoryukens, link super
st.MP: st.HP, cr.HK, link shoryukens, link super
st.HP(CC): no combos unless vtrigger cancelled.
st.LK: nothing
st.MK: cr.LP, st.LK, link super
st.HK(CC): cr.MP, st.MP, cr.MK, st.MK, cr.HP, st.HP, cr.HK, st.HK, b.HK, link shoryuken, link fireball, link tatsu, link super
f.HP: nothing
[/LTR]

دوستان من حدود یه ساعتی بازی کزدم اصلا نفهمیدم چی به چیه.یه آموزش ساده گذاشته بود یه سری کارا ابتدایی یاد گرفتم ولی اصلا سر در نیاوزدم که چطوری کمبو میزنه یا حرکات قدرتی که تو تریلر دیدم.یکی توضیح میده؟

برای کمبو ها معمولا توو بازی های فایتینگ یه بخش هست به اسم Challenges یا Trials که یه سری کمبوی نمونه میزاره که پلیر نحوه ی کمبو سازی با هر کرکتر دستش بیاد که برای SFV قراره March عرضه شه، به خاطر همین دو تا راه داری یکیش اینه که خودت کمبو بسازی که یکم سخته، یکیش هم اینه که از نت پیدا کنی که خیلی آسونه :d

دوستان من حدود یه ساعتی بازی کزدم اصلا نفهمیدم چی به چیه.یه آموزش ساده گذاشته بود یه سری کارا ابتدایی یاد گرفتم ولی اصلا سر در نیاوزدم که چطوری کمبو میزنه یا حرکات قدرتی که تو تریلر دیدم.یکی توضیح میده؟
تازه به جایی رسیدی که من 7 سال پیش بودم یکم زمان بر هست ولی میشه یاد گرفت با تمرین و سعی... میتونی توی comand list ها هم بگردی مربوط به هر کارکتر و خودت یه چیزی در بیاری ولی به نظر من اگه تازه کاری تا مارچ صبر کن برای patch مد trail بعد کم کم راه میوفتی

Sent from my C6903 using Tapatalk

دوستان توی بازی دو تا نوار هست یکی قرمز و یکی آبی
قرمز رو وقتی R1 و R2 میزنم استفاده میکنه انگار قدرتی میشه
آبی رو نمیدونم چطوری استفاده کنم
بعد با ریو که میخوام شوریوکن بزنم توی لیست حرکات یه حرکت چرخشی از آنالوگ ها زده ولی دقیق مغلوم نیست از کدوم طرف به کدوم طرفه:d
دوستان لطفا منو راهنمایی کنید.من توی این بازی سوپر نوبم;;)

On paper, you're getting one and a half characters outright (160,000 coins from just the prologues) for a few hours of work. That's...not bad, since said characters would be sold as paid DLC anyway. But Capcom is counting on you spending your currency on outfits, leaving you with less and less cash to buy characters with. It's a common strategy that's used in a lot of games -- hell, the free market in general. If you can resist the temptation, you'll likely come out on top.

Assuming the well of solo coins dries up, beyond that, you'll need to win roughly 2000 games a month to get a free character. But there are concessions. Leveling up a character by playing them will net you an extra 1000 coins per level, for example. When the shop opens in March, more prices emerge, and other modes arrive, we'll update accordingly. For now, the high rewards for single-player content are great, but we'll see how easy it is to earn Coins once players cap their levels out. "More ways to earn coins will be added throughout the year" Capcom says, but for now, this is just a promise.

Here is Street Fighter V fight money pricing (and Zenny) - NeoGAF

دوستان من امشب بازی رو روی PC و VGA GTX970 بازی کردم...

ممکنه نقدم ب طرفدار های بازی بر بخوره... اما خب نظر شخصیه

در مقایسه با تکن نقد میکنم...چون تکن باز ۱۰ ساله هستم و جزئ حرفه ای ها

از نظر من تکن چندین سطح ازین بازی بالاتره... سیستم مبارزات تکن خیلی حساب شده تر و حرفه ای تر کار شده...چه از نظر انیمیشن ها و فنون مختلف... چه از نظر سبک مبارزات هر شخصیت...

سیستم دفاع توی تکن واقعا حرفه ای تره... چه وقتی شخصیت ایستاده چه وقتی نشسته
...
ضمناً استان کردن حریف توی تکن خیلی ریزه کاری داره...

توی تکن چند ضرب ها خیییلیییی بهتر قابل اجراست و تعداد چند ضرب ها چندین و چند برابر SF هست... واسه هر شخصیت تعداد خیییلییی زیادی چند ضرب وجود داره...
نحوه ی اجراشونم توی تکن ب نظر من استاندار تر باشه...

از لحاظ تعداد شخصیت ها هم باز تکن چندین برابر شخصیت داره

بحث گرافیک ک میذارم پای سلیقه... ولی نوع بافت ها تفاوت کلی دارن...

چیزی ک SF رو هیجان بهش میده همین قدرت زدنی هست ک درش وجود داره... چیز جالبیه

Sent From Sony Xperia Z2
میگی تکن باز حرفه ای هستی بعد سیستم دفاع کردن رو به قشنگ تر ایستادن و نشستن اون شخصیت میبینی:d اینطوریشو نشنیده بودم ولی الان این نکته بسیار مهم و ارزشمند رو یاد گرفتم:d

سرورها آنلاین شدن همین الان. چک کنین ببینین میتونین جوین بشین یا نه. توی Battle Lounge شاید یه خورده بی ثباتی دیده بشه.
=================

سرورا ثباتشون بهتر شده و دیگه الکی پرت نمیشی بیرون (میشه بخشای سینگل رو الان با خیال راحت رفت و FM گرفت) ولی هنوز آنلاین رقیب پیدا نمیکنه. (برای یه عده پیدا میکنه ولی اکثریت که توی Gaf خوندم هنوز مشکل داشتن) من داشتم با کن یه ۲ ساعتی تمرین میکردم و Fight Request هم باز گذاشته بودم ولی حتی یه رقیب هم برام پیدا نکرد. الانم یه ۲۰ دقیقه ای هست گذاشتم رنک مچ برام رقیب پیدا کنه ولی هیچ. Battle Lounge ها هم هنوز ترکیدن٬ یعنی میری داخلش کلا بازی کرش میکنه و میاد بیرون :(

فعلا بهترین کار اینه که بخشای سینگل رو بری و FM جمع کنیم (یا مثل من توی بخش Training پلاس بشید :دی ) تا کپکام سرورا رو درست کنه :دی

https://twitter.com/SFVServer

همیشه یه نگاه به این داشته باشین. چون وضعیت سرورها رو میگه.
==============
یکی میگفت با تموم کردن همه چیزها در حال حاضر (داستانی، Survival روی تمام وضعیت ها و ...)، تقریبا 640k فایت مانی جمع میشه/:):d نمیدونم چقدر حرفش درست هست. ولی مطمئنا با اضافه شدن موهای دیگه مثل Trial ها، روش های بیشتری برای جمع کردن فایت مانی به وجود میاد. اون عکسی که گذاشتم، اون پایین سمت چپ نوشته راه های بیشتری برای جمع کردن فایت مانی به بازی اضافه میشه.

میگی تکن باز حرفه ای هستی بعد سیستم دفاع کردن رو به قشنگ تر ایستادن و نشستن اون شخصیت میبینی:d اینطوریشو نشنیده بودم ولی الان این نکته بسیار مهم و ارزشمند رو یاد گرفتم:d
دوست عزیز نمیدونم تا چقد تکن بازی کردی...من ساده ترین شکل دفاع رو گفتم، اما علاوه بر اون جناب عالی بسته ب ضربات ک بالا یا پایین باشه میتونی علاوه بر دفاع با زدن یه اریب، هم ضربه رو خنثی کنی هم حریف و ب زمین بزنی
ضمنا عقب و ضربردر مربع یا مثلث و دایره کلا ضد ضرب رو میزنه...
علاوه بر اینا هر شخصیت یه ضربات خیلی ظریف ولی خیلی ضعیف و سریع داره که حریف رو از زدن ادامه ی چند ضربش متوقف میکنه... نمونش زدت عقب و مربع با شخصیت فنگ وی
با زدن دوتا جهت بالا یا دوتا جهت پایین هم میشه جاخالی عالی داد

دیگه قرار نیست من بیام کل مکانیزم گیم پلی رو توضیح بدم ک ثابت کنم چندین و چند ساله تکن بازم...

Sent From Sony Xperia Z2

خوب امروز رفتم تو بازی سرور ها تقریبا ثبات داشتند تو استوری مد و سروایول که مشکلی نبود و DC نشدم بعد بعدش خواستم به Loung جوین شم که نمیشد ولی خودم یدونه ساختم هموم موقع یه نفر از برزیل فکر کنم بهم جوین داد یه دست بازی کردیم یکم لگ بود ولی خیلی بهتر از شماره 4 بود بعد هم یه دست با یه بچه ها تو استیم بازی کردم خوب بود و مشکلی نداشت تا الان که دوباره مشکل پیدا کرد و از بازی Logout شدم. چند ساعت دیگه باز تست میکنم ببینم چطوریه

دوست عزیز نمیدونم تا چقد تکن بازی کردی...من ساده ترین شکل دفاع رو گفتم، اما علاوه بر اون جناب عالی بسته ب ضربات ک بالا یا پایین باشه میتونی علاوه بر دفاع با زدن یه اریب، هم ضربه رو خنثی کنی هم حریف و ب زمین بزنی
ضمنا عقب و ضربردر مربع یا مثلث و دایره کلا ضد ضرب رو میزنه...
علاوه بر اینا هر شخصیت یه ضربات خیلی ظریف ولی خیلی ضعیف و سریع داره که حریف رو از زدن ادامه ی چند ضربش متوقف میکنه... نمونش زدت عقب و مربع با شخصیت فنگ وی
با زدن دوتا جهت بالا یا دوتا جهت پایین هم میشه جاخالی عالی داد

دیگه قرار نیست من بیام کل مکانیزم گیم پلی رو توضیح بدم ک ثابت کنم چندین و چند ساله تکن بازم...

Sent From Sony Xperia Z2
خب این چیزی رو که گفتی تو استریت فایتر هم هست :dوقتی یه ضربه رو دفاع میکنی میتونی به حریفت پانیش بزنی. اینم مثل تکن میتونی ضربات رو parry کنی. وسط بعضی ضربات هم میتونی یه سری ضربات خاص رو بزنی. درسته تکن سه بعدیه و استریت فایتر دوبعدی ولی در کل خیلی از چیزاشون شبیه هم هستن. این نیست که بگی اون یه سری چیز میزا رو داره و این نداره. منم مثل خودت کاملا تازه کارم تو استریت فایتر اما وقتی بازیش کنم چون خیلی از چیزا رو بلد نیستم دلیل نمیشه بیام بگم این انطوریه و این اینطوری:d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or