PlayStation Street Fighter V Arcade Edition

• Thread starter Thread starter Kainé
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
سازنده
Capcom
تاریخ انتشار
February 2016
ناشر
Capcom
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 4
68nc_sf_topic.png

rc7t_logo.png

vvqj_fsur_2.png

• در بازی مکانیک جدیدی به نام V-Trigger قرار داده شده که اجازه ی استفاده از Stance های مختلف برای هر کرکتر را فراهم می آورد​
  • نت کد های بازی نسبت به SF IV پیشرفت قابل توجهی داشته اند​
  • بازی در سیزن اول دارای 22 کرکتر است که درسیزن دوم 6 کرکتر دیگر به این تعداد اضافه می شود​
  • مکانیزم V-Trigger که پیشتر با پر شدن خط EX meter قابل فعال سازی بود هم اکنون دارای Gauge جدیدی به نام V-Gauge است​
  • با پر شدن V-Gauge پلیر می تواند از مکانیک V-Trigger استفاده کرده که ظاهراً بر روی Ultra Move های کرکتر نیز تاثیر گذار است. به عنوان مثال کرکتر ریو در حالت عادی از Shinku Hadouken به عنوان Ultra Move استفاده می کند که این Ultra Move در حالت V-Trigger به Denjin Hadouken تبدیل می شود​
  • مکانیزم جدیدی تحت عنوان V-Skill نیز برای بازی معرفی شده که به کرکتر هایی مانند ریو اجازه ی Parry کردن و M.Bison اجازه منعکس کردن Projectile های حریف را می دهد​
  • نام Ultra Move ها به Critical Arts تغییر کرده و اینبار همانند Super Move ها با پر شدن EX Meter قابل استفاده هستند​
  • کرکتر ها و کانتنت هایی که بعد از عرضه برای بازی منتشر می شوند را می توان به صورت رایگان و با جمع آوری امتیاز در داخل بازی بدست آورد. همچنین می توان مثل سابق با پرداخت پول واقعی نیز آنها را خریداری کرد​
  • Capcom Fighters Network​
6yuv_logo_cfn.png
این سیستم قابلیت های زیر را در اختیار پلیر ها قرار می دهد :
با توجه به "Heat Map" می توانید مشاهده کنید که هر مبارزه در کدام نقطه از جهان در جریان است
می توانید از پروفایل هر کاربر دیدن کرده و از جزییات هر مبارزه آگاه شوید
می توانید با مشخص کردن رقبای خود در سراسر دنیا ، عملکرد آنها را زیر نظر داشته باشید
می توانید دوستان خود را رجیستر کرده و پلیر های مورد علاقه ی خود را Follow کنید
می توانید در میان فایل های Replay جستجو کرده و Replay مورد نظر خود را مشاهده کنید
فرستادن دعوتنامه ی آنلاین
مشاهده ی آخرین پچ ها و اخبار تورنومنت ها
و بسیاری موارد کاربردی دیگر ...
ro5l_8.png

• فردین (FaRd!N) عزیز بابت انجام هماهنگی های لازم
  • دوست خوبم علی (Safety & Peace) عزیز به خاطر تمام زحماتی که برای تاپیک کشیده
  • حامد (Hamed 3594) عزیز بابت تریلر و ویدیوها

آخرین ویرایش:
احسان این توضیحات علی رو بذار صفحه اول. :دی
علی کسی با این "روباه مکار" بازی نکرده؟:دی غیر از تریلر معرفیش چیزی نشون ندادن؟ نمیدونی چجوریاس؟
من حدس میزنم اونم مثل دالسیم P.I.T.A باشه:دی

احسان این توضیحات علی رو بذار صفحه اول. :دی
علی کسی با این "روباه مکار" بازی نکرده؟:دی غیر از تریلر معرفیش چیزی نشون ندادن؟ نمیدونی چجوریاس؟
من حدس میزنم اونم مثل دالسیم P.I.T.A باشه:دی

Attribute Chart ها توی پست اول هست دیگه یه چند تا فایت زده باشی باید با کم و زیاد بودن هر المان متوجهش تاثیرش بشی دیگه :دی

Attribute Chart ها توی پست اول هست دیگه یه چند تا فایت زده باشی باید با کم و زیاد بودن هر المان متوجهش تاثیرش بشی دیگه :دی
آها. OK آخه اونو ندیده بودم کلا خیلی وقته رو جزئیات کلیک نمیکنم چون اکثر چیزا رو میدونم و تو طول تاپیک و خودت و بقیه گفته بودین:دی
حالا این به کنار، اطلاعات فانگ رو نذاشتی اصلا. فنونش، V skill و trigger و همینطور تریلر معرفیش:دی حالا نمیدونم چیزی اومده یا نه ولی حداقل تریلرش رو اضافه کن:دی

آها. OK آخه اونو ندیده بودم کلا خیلی وقته رو جزئیات کلیک نمیکنم چون اکثر چیزا رو میدونم و تو طول تاپیک و خودت و بقیه گفته بودین:دی
حالا این به کنار، اطلاعات فانگ رو نذاشتی اصلا. فنونش، V skill و trigger و همینطور تریلر معرفیش:دی حالا نمیدونم چیزی اومده یا نه ولی حداقل تریلرش رو اضافه کن:دی

ملعون گفتم توی صفحه قبل که فلان چیزا به پست اول اضافه شدن :دی

والا یه مقدار سرم شلوغه ، از یه طرف سمینار و از یه طرف امتحانا و بعدش پروپوزال و ... دارم جــــر می خورم به معنای واقعی کلمه :دی یه مصیبت تموم نشده بعدی میاد :دی خلاصه به قدری سرم شلوغ شده که نرسیدم V-Skill و V-Trigger دالسیم و فانگو ادیت شده بذارم :دی در اولین فرصت ردیفه ، ولی سایر مشخصات فانگ مثل Move ها و Attribute Chart ـش و باقی قضایاش نیومدن :دی اون Trading Card ـشم همین دیروز تازه اومد :دی

و اینم اضافه کنم تمام این داده ها موقتی هستن و فعلاً اینن. ممکنه بعداً تغییر کنن :دی فعلاً که طبق بتای سوم که عکس گرفتم اینن ؛ مثلاً چونلی تا قبل از این بتا تکنیک و تحرکش تا خرتناق پر بود ولی به خاطر بالانس شدن الان یکی یه دونه اومده عقب تر :دی

آخرین ویرایش:
دوست عزیز maxxxx(آقا سعید:d)ارزش خرید که صد در صد داره وقتی که بازیش کنی عاشقش میشی street fighter از نظر من کامل ترین بازی فایتینگ(چه از نظر گرافیکی چه بالانس بودن چه طراحی شخصیت ها و....) حالا من که انگشت کوچیکه بچه های اینجا هم نمیشم ولی به نظرم در خریدش شک نکن :d :x

دوستان من تا حالا با این بازی تجربه نداشتم و تازه کار هستم به نظرتون ارزش داره بخرم؟! :d
اولا باید ببینی اهل بازی فایتیگ هستی یا نه اگه اره صد در صد ارزش داره ولی راه افتادن و حرفه ای شدن توش کار هر کسی نیست مگر اینکه تلاش و تمرین داشته باشی !

سرعت Forward و Backward کرکترها هم اومد :دی (لیست به ترتیب نیست)

[TABLE="class: grid, width: 500, align: center"]
[TR]
[TD="align: center"]Street Fighter IV
[/TD]
[TD="align: center"]Street Fighter V
[/TD]
[TD="align: left"]Characters
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"]F 0.045 / B 0.03
[/TD]
[TD="align: center"]F 0.047 / B 0.034
[/TD]
[TD="align: left"]Ryu
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"]F 0.055 / B 0.045
[/TD]
[TD="align: center"]F 0.0535 / B 0.038
[/TD]
[TD="align: left"]Chun-Li
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"]F 0.046 / B 0.0345
[/TD]
[TD="align: center"]F 0.042 / B 0.04
[/TD]
[TD="align: left"]Ken
[/TD]
[/TR]
[TR]
[/TD]
[TD="align: center"]F 0.02 / B 0.02
[/TD]
[TD="align: left"]M.Bison
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"]F 0.055 / B 0.05
[/TD]
[/TD]
[TD="align: left"]Vega
[/TD]
[/TR]
[TR]
[/TD]
[TD="align: center"]F 0.05 / B 0.04
[/TD]
[TD="align: left"]Cammy
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"]F 0.035 / B 0.03
[/TD]
[TD="align: center"]F 0.0325 / B 0.0235
[/TD]
[TD="align: left"]Zangief
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"]F 0.025 / B 0.02
[/TD]
[TD="align: center"]F 0.022 / B 0.02
[/TD]
[TD="align: left"]Dhalsim
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: center"]-
[/TD]
[TD="align: center"]F 0.027 / B 0.027
[/TD]
[TD="align: left"]Nash
[/TD]
[/TR]
[TR]
[/TD]
[TD="align: center"]F 0.042 / B 0.03
[/TD]
[TD="align: left"]R.Mika
[/TD]
[/TR]
[TR]
[/TD]
[TD="align: center"]F 0.031 / B 0.024
[/TD]
[TD="align: left"]Birdie
[/TD]
[/TR]
[TR]
[/TD]
[TD="align: center"]F 0.049 / B 0.036
[/TD]
[TD="align: left"]Karin
[/TD]
[/TR]
[TR]
[/TD]
[TD="align: center"]F 0.038 / B 0.032
[/TD]
[TD="align: left"]Laura
[/TD]
[/TR]
[TR]
[/TD]
[TD="align: center"]F 0.0515 / B 0.0365
[/TD]
[TD="align: left"]Necalli
[/TD]
[/TR]
[TR]
[/TD]
[TD="align: center"]F 0.04 / B 0.036
[/TD]
[TD="align: left"]Rashid
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

پ.ن : بایسون کند ترین کرکتره :دی اگه فانگ سریع تر نباشه ، وگا هم سریع ترین کرکتره که خب از اون سرعت جا به جا شدن و ورجه وورجه هاش دور از انتظار نبود :دی

تصاویر استیج Air Hangar :دی (تصاویر رسمی نیست و از ویدئو کپچر شده)

پ.ن : بر و بچه های شادولو هم که دارن اون پشت مشتا وول میخورن :دی

بعد از کالکتور ادیشن ریجن 1 (شامل مجسمه ی ریو ، آرت بوک بازی ، چند تا کمیک + خود بازی) و استیل بوک ریجن 2 (یه استیل بوک از بازی) و نسخه ی هات پکیج بازی برای ژاپن (بازی با قاب ویژه + Color های اختصاصی برای کرکترها) ، نسخه های ویژه ی مخصوص استرالیا هم معرفی شد :

نسخه ی Collector's Edition

شامل : خود بازی
یه تیشرت با طرح SF V
یه کیف با طرح SF V
یه Dog Tag از ریو
دو تا کارت پوستال از ریو و بایسون
کاستوم های ریو و بایسون

قیمت : 95$

نسخه ی Ultimate Edition

شامل : خود بازی
مجسمه ی Ultra Street Fighter IV از چونلی
یه تیشرت با طرح SF V
یه کیف با طرح SF V
یه Dog Tag از ریو
دو تا کارت پوستال از ریو و بایسون
کاستوم های ریو و بایسون

قیمت : 168$
پ.ن : خیلی خوبه که همه ی ریجن ها رو دارن جداگانه و متناسب با هر ریجن ساپورت میکنن ولی یکی مثل من که عاشق این مخلفاته چه کنه :( خیلی نامردن :((

اخیراً از 4Gamer با Ryuuichi Shigeno (بتل پلَنر بازی ، لازم به ذکره که ایشون همون Woshige ـس. اونایی که EVO گیلتی گیرو دیدن می شناسن) و Kouichi Sugiyama و Takayuki Nakayama از تیم ساخت بازی مصاحبه کردن که بخش های مفیدش ایناس :

اول در مورد کرکتر فانگ صحبت میکنن که قرار بوده از اسلحه استفاده کنه و تقریباً مثل Hsien-Ko از Darkstalker بوده ولی به شکل فعلی تغییرش دادن و استفاده از سم رو جایگزین کردن. با مطرح شدن ایده ی سم ، قبل از فانگ بحث روی این بوده که 16 ـمین کرکتر Remy از SF III باشه که بعد تصمیم گرفتن از فانگ استفاده کنن :دی (آخ آخ بیارین این Remy لعنتی رو دیگه :دی)

و اما موج اول DLC های بازی که معرفی شدن ، هنوز در مرحله ی کانسپت هستن :دی ( @Dante Never Cry یادته چقد ناامید شده بودی از معرفی DLC ها :دی ایضاً @Safety & Peace که نگران On Disck DLC بودی :دی)
همچنین در مورد روستر فعلی و DLC ها توضیح دادن که به عنوان مثال تصمیم گرفتن کرکتری مثل Alex رو جزو DLC ها بذارن به این دلیل که همچین کرکتری توی ژاپن محبوبیت زیادی نداره ولی خب توی غرب محبوب تره؛ واسه همین برای مورد پسند تر بودن روستر اولیه ی بازی تصمیم گرفتن DLC ـیش کنن :دی بعد از الکس تصمیم گرفتن برای اولین سری از DLC های بازی برن سراغ یکی از کرکترهای SF IV تا پکیج اول تکمیل بشه و خب کی بهتر از Juri :دی و اما گایل. اول تصمیم داشتن هم گایل و هم نش رو توی روستر 16 تایی بازی بذارن ولی با توجه به شارژ ها و حرکات مشابه ، دیدن از این دو تا یه چیز تکراری بیشتر در نمیاد :دی به همین دلیل بحث مُردن و زنده شدن نش رو پیش کشیدن و حرکاتش رو عوض کردن :دی و حتی اسمش رو هم تغییر دادن و به صورت کامل Charlie Nash صدا میشه :دی (قبل از این توی غرب چارلی بود و توی ژاپن نش بود :دی حالا به چسبوندن اینا میگن تغییر اسم دیگه :دی من چیکار کنم :دی)
و اینکه گفتن می خوان بالراگ رو طوری بازسازی کنن که خیلی فان تر از گذشته و متفاوت از چیزی تا الان بوده باشه :دی
یه مقدار هم در مورد تغییرات Move کرکترها توضیح دادن . اینکه بازی ردن با کرکترهای شارژی با فایتینگ استیک خیلی راحت تر از باقی کرکترهاس ولی از اونجا که بیشتر کامیونیتی از گیم پد کنسول استفاده میکنن و کامند موو ها با گیم پد راحت تر اجرا میشه تصمیم گرفتن حرکات شارژی رو کمتر کنن. و اینکه این نوع کرکترها به خاطر شارژ کردن عموماً Offensive نیستن و استفاده ی زیادشون توی روستر اولیه آنچنان جایز نبوده :دی به عنوان مثال میگن کرکتر وگا توی SF IV یه کرکتر شارژی بوده که باید خیلی دقیق باهاش بازی میکردین چون آنچنان invincible moves نداشته ، به همین دلیل ناخودآگاه بازی کردن پلیر به سمت تدافعی کشیده میشده ولی الان با تغییراتی که اعمال شده یه وگای پویاتر و سرعتی تر رو شاهد هستیم :دی به همین دلیل کرکترها رو طوری ریبوت کردن که پویا تر باشن ولی در عین حال حس و حال قبلی خودشون رو هم حفظ کنن ، واسه همینه که به نظر میاد به طور کلی شارژ ها کمتر شدن :دی

اینکه گفتن می خوان بالراگ رو طوری بازسازی کنن که خیلی فان تر از گذشته و متفاوت از چیزی تا الان بوده باشه :biggrin1:
یعنی چی فان/:)
به خدایان قسم اگر بالراگ بیش از حد تغییرات داشته باشه یا تغییرات نامناسبی داشته باشه، میرم MKX با تمام DLC هاشو میخرم و دیگه سراغ SF نمیام!
yahoo_23.gif
biggrin1.gif

یعنی چی فان/:)
به خدایان قسم اگر بالراگ بیش از حد تغییرات داشته باشه یا تغییرات نامناسبی داشته باشه، میرم MKX با تمام DLC هاشو میخرم و دیگه سراغ SF نمیام!/:):biggrin1:
کلا این کلمه فان بودن برای یک بوکسور را درک نمیکنم ! :d خدا به داد برسه نخواند ساگات (البته اگه قرار باشه بیاد ) را فان بکنند ! :))

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or