Street Fighter V در انحصار PS4 و PC

• Thread starter Thread starter Trunks
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Trunks

کاربر سایت
67311291333721724255.jpg

شبکه یوتـیوب کپکام دقایقی پیش تیزری منتشر کرد که خبر از ساخت پنجمین نسخه از موفق ترین سری این کمپانی، یعنی Street Fighter میدهد.

این تیزر شامل لحظاتی از مسابقات EVO، ویدئوهایی از بازی های قبلی و در نهایت آرکیدهای ژاپن میشد و در آخر با تایتل Rise Up، کپکام پنجمین نسخه مبارزان خیابانی رو تایید کرد.

نکته اصلی این تیزر خبر انحصاری بودن این بازی برای PS4 و PC خواهد بود و در حین تعجب، ظاهرا خبری از عرضه روی Xbox One نخواهد بود.

watch?v=xKvZzo5PZ5U

اين كارو مايكرو سافت با DR3 و بعد با TR شروع كرد و كلا كار درستي نيس چون باعث رنجش عده اي از طرفداران ميشه
البته عده از گيمر ها كه بهشون ميگن پي سي گيمر دارن حال ميكنن:d

من به شخصه فکر نکنم سونی نقشی توی انحصاری کردن این بازی داشته باشه.چ.و اگه داشت قطعا اون PC رو نمیدیدم توی پلتفرم ها.صبر کنید تا فردا.شاید فقط توی ژاپن انحصاری باشه

خیلی احتمالش کمه این بازی انحصاری بمونه.

من به شخصه فکر نکنم سونی نقشی توی انحصاری کردن این بازی داشته باشه.چ.و اگه داشت قطعا اون PC رو نمیدیدم توی پلتفرم ها.صبر کنید تا فردا.شاید فقط توی ژاپن انحصاری باشه

خیلی احتمالش کمه این بازی انحصاری بمونه.

بازی های Console Exclusive داریم کلا ، یعنی روی PC میاد اما در کنسول ها انحصاری یک کنسول هست
اکثرا بازی های indie هستند
اما خوب SF خیلی گنده تر از اینهاست :d

اين كارو مايكرو سافت با DR3 و بعد با TR شروع كرد و كلا كار درستي نيس چون باعث رنجش عده اي از طرفداران ميشه
البته عده از گيمر ها كه بهشون ميگن پي سي گيمر دارن حال ميكنن:d

درست تر اینه که بگیم سونی این کارو با Gta 3 و metal gear 4 در نسل های قبل شروع کرد
در کل این حرکت سونی خیلی خوب بود چون مایکروسافت یه 2 تا حرکت این شکلی که زد مورد انتقاد شدید در فضای مجازی قرار گرفت که فلان و غیر گیمریه و اینا و اسپنسر سعی کرد فضا رو اروم کنه تو مصاحبه هایی که انجام داد
ولی به قول دوستان قُبح کار ریخته شده و مایکروسافت کاری که توش تخصص داره یعنی دست توی جیب کردن :d بدون دوشواری انجام بده:d

حالا از بحث انحصاری بودن بازی که بگذریم، خداییش تریلر هایپ برانگیزی بود. تک تک حرفایی که داخلش میگه رو باید طلا گرفت. مشخصه کسی که مسئول درست کردن و ادیت تریلر بوده کاملا میدونسته Street Fighter یعنی چی.

آخرین ویرایش:
حالا از بحث انحصاری بودن بازی که بگذریم، خداییش تریلر هایپ برانگیزی بود. تک تک حرفایی که داخلش میگه رو باید طلا گرفت. مشخصه کسی که مسئول درست کردن و ادیت تریلر بوده کاملا میدونسته Street Fighter یعنی چی.
گل گفتی با اینکه علاقه زیادی به SFندارم ولی حرف های گوینده در طول تریلر زیبا و دلنشین بود برام

یعنی همه باید از یک نوع بازی خوششون بیاد ؟؟؟ کلا بازی های فایتینگ از دسته بازی های سطحی هستن که فقط سعی دارن مخاطب رو سرگرم کنن که به نظرم جالب نیست این ...

شما یکی از Move list های Street fighter رو اجرا کن بهت یک سال اشتراک ردبول میدم :D
Street Fighter کلاس درس داره پسر خوب برای مستر شدن حداقل باید 5 6 سال بازی کنی یکی مثل من که دو سالی بازیو به صورت مداوم بازی کردم هنوزز نصفی از کمبو های بازیو نمیتونم بزنم !!! به جای ترول کردن برو یکم درباره بازی بخون :)

ساختارشکن، بی‌نظیر، ارزش تکرار بی‌نهایت
در مدح استریت فایتر.
اگر فقط یه نیمچه اعتبار و ابهت از کپ‌کام باقی مونده باشه در انحصار همین سری هست.
البته احتمال این که در آینده برای One هم تایید بشه زیاده.
پ.ن: این تیزر که عالی بود ببینیم توی PSE چی نشونمون میدن. :d

اصلا از این حرکت خوشم نیومد ... میومدن یه ip جدید ... یا یه بازی که یه جورایی با برند ps شناخته شده رو انحصاری میکردن خیلی بهتر بود

یکی از بازی هایی که اصالت و ریشه خودش رو کما کان حفظ کرده و همچنان در اوج هستش به شخصه منی که در گذشته سن کمی داشتم و در دوران دبستان و راهنمایی روی فامیلی گیم (میکرو جنیوس ) و سگا این بازی تمام زندگیم بود واقعا خاطرات من با این بازی خیلی خیلی زیاد هستش و واقعا از ته قلب خوشحالم که کپکام این سری رو به گند نکشید و سری استریت فایتر به سرنوشت شوم خیلی از بازی های بزرگ این شرکت دچار نشد .

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or