Skychaser The Betrayer مدیر انجمن Mar 2, 2009 #16 ولی من همیشه Tekken رو به SF ترجیح میدم مخصوصا از نوع tekken 3
Dreadlord کاربر سایت Mar 3, 2009 #17 نوشته شده توسط DJ_MJ: ولی من همیشه Tekken رو به SF ترجیح میدم مخصوصا از نوع tekken 3 بیشتر... اينو شديد موافقم.:biggrin1: با اين كه قبول دارم SF حرفه اي تر و Fighting تر از تكنه ولي منم تكنو بيشتر دوست دارم.
نوشته شده توسط DJ_MJ: ولی من همیشه Tekken رو به SF ترجیح میدم مخصوصا از نوع tekken 3 بیشتر... اينو شديد موافقم.:biggrin1: با اين كه قبول دارم SF حرفه اي تر و Fighting تر از تكنه ولي منم تكنو بيشتر دوست دارم.
Death Proxy مدیر انجمن Mar 3, 2009 #18 البته از لحاظ ریل بودن بخوایم مقایسه کنیم Tekken طبیعی تر هست ولی خب یه مقداری مکانیزم بازی فرق داره با SF استریت فایتر روی یه المان هایی از گیم پلی تمرکز داره که مثلا تکن نداره و بر عکس
البته از لحاظ ریل بودن بخوایم مقایسه کنیم Tekken طبیعی تر هست ولی خب یه مقداری مکانیزم بازی فرق داره با SF استریت فایتر روی یه المان هایی از گیم پلی تمرکز داره که مثلا تکن نداره و بر عکس
ehsanslipknot کاربر سایت Mar 3, 2009 #19 با تشکر از ممد فکر نکنم بحث مقایسه Tekken و SF اینجا جایز باشه :smile:
.Masoud. کاربر سایت Mar 5, 2009 #20 ا !!! من دیر رسیدم !! نقد خیلی خوبی بود ممد ... ممنون !!! با این که دیر خوندم ولی بسی جالب بود !!!
Skychaser The Betrayer مدیر انجمن Mar 6, 2009 #21 سوال فنی پلتفرم اصلی Street Fighter III: Third Strike چی بوده ؟
Fratos کاربر سایت Mar 6, 2009 #22 تِکن،تِکن، تِکن ،،،، اقا بیخیال شید این طوفان دکمه رو . هَویجوری دکمه زدن و یارو پشت سر هم حرکت زدن که نشد بازی فایتینگ . *
تِکن،تِکن، تِکن ،،،، اقا بیخیال شید این طوفان دکمه رو . هَویجوری دکمه زدن و یارو پشت سر هم حرکت زدن که نشد بازی فایتینگ . *
Aʍir Rәzʌ کاربر سایت Apr 17, 2009 #23 ممنون ... خیلی بازی خوبی هستش فقط مشکلش اینه که سخته ولی بازم تکن یه چیز دیگس ...
kalagar2142 عضو جدید Apr 17, 2009 #24 از مطلبت ممنون . عالي بود. بايد بگم بهترين بازي سبك مبارزه اي بود كه من بازي كردم . يه سختي خاصي داره كه در جذابيت بازي خيلي تاثير مثبت داره.
از مطلبت ممنون . عالي بود. بايد بگم بهترين بازي سبك مبارزه اي بود كه من بازي كردم . يه سختي خاصي داره كه در جذابيت بازي خيلي تاثير مثبت داره.