Street Fighter IV | PC

• Thread starter Thread starter LeonSM
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
StreetFighterFour.jpg

مدت ها پیش Capcom این بازی رو برای PC هم تایید کرد.
Street Fighter IV هم اکنون بر روی آرکید های ژاپن عرضه شده و نسخه های کنسولی و PC آن
در دست ساخت می باشند.
Street Fighter IV فعلا تاریخ عرضه ی مشخصی ندارد و تیم سازنده با خیال راحت بر روی آن کار میکنند.
SF 4 Basics
SF 4 Tips and Strategies

آخرین ویرایش:
خوب حالا اون Sagat رو بزن تازه Seth یه دهنی ازت سرویس میکنه که .... :دی
من medium بازی میکنم ولی هنوزم نتونستم Seth رو بزنم.
زرشک واقعاً که شیطان پرست، من رو Hardest هم Seth رو زدم:biggrin1:
کافیه بپری پشت سرش MP و یا MK بزنی دوباره بپری اون ور همین کارو تکرار کنی:biggrin1:
=================-
پ.ن: MK مخفف Mortal Kombat نیست.

اول بگم که شاید گرافیک بازی افک های زیادی نداشته باشه ولی از نظر هنری جای بحثی نداره و خیلی خوب هست;)

دوستان حرکت آنالوگ ها خیلی با 360 سخته کسی با 360 بازی نمیکنه؟

بعدش هم انگار این سوپر کمبو با الترا کمبو یکی هست !
فرق این دوتا چیه؟ ( در ضربه هایی که کاراکتر میزنه؟)

فرصت هیچ کاری بهم نمی داد. من به خاطر اعصاب خوردی و باختن یه چیز نمی پرونم خداییش این یکی یه باگ بود!
ببین دوست عزیز..وقتی هنوز کامل روی بازی مسلط نشدی کاری رو که نمیتونی انجام بدی به باگ ربطش نده :smile: (حالا نه اینکه خودم مثلا خیلی مسلطم هااا)
یکی از اون چندین کاری که میتونی انجام بدی Buffer کردن ـه..یعنی اینکه قبل از اینکه از سر جات بلند شی میتونی شروع به زدن اون فن کنی..که یعنی به محض اینکه کاراکترت از رو زمین بلند شد این کار رو انجام بده .. مثلا اگه من توی اون موقعیت بودم..یه EX Tatsumaki Senpukyaku بافر میکردم!(چی شـــد:biggrin1:) یعنی اینکه:
sf3_kick_2x.png
sf3_joy_plus.png
sf3_joy_left.png
sf3_joy_downleft.png
sf3_joy_down.png

که یعنی شما یا میتونید دکمه ی LK+MK+HK رو فشار بدید یا اینکه 2 تا از Kick ها رو همزمان فشار بدین.ولی خوب اگه دکمه ی LK+MK+HK رو فشار بدید راحت ترید.
این حرکت خیلی خوبیه برای زمانایی که گیر افتادید.
فقط دقت کنید وقتی که روی زمین افتادید..اگه میخاید این حرکت رو بزنید قبل از اینکه از جاتون پاشید شروع به زدن این حرکت بکنید..یکم هم باید تمرین کنید تا زمان بندی هاش دستتون بیاد.

چه منبع معتبری هم این حرف رو زده!! :biggrin1:
من نمیدونم چرا به این Sagat (سَقَط) من همه گیر میدن میگن Overpowered ـه! چون زیاد Fireball میزنه یعنی Overpowered ـه ؟ :punish:
ولی مشکل فقط توی Seth ـه.
منم قبول دارم مشکل فقط توی Seth ـه اما اگه دقت کنید Seth یه سری کاراش کلیشه این..یعنی اگه توی اون موقعیت خاص باشی همیشه همون کار رو انجام میده..یکم که باهاش بازی کنید میتونید فکرش رو (فکر برنامه نویس) قبل از اینکه اون حرکت رو انجام بده بخونید..ولی خوب بازم روی Hardest خیلی سخته اینSeth
دوستان حرکت آنالوگ ها خیلی با 360 سخته کسی با 360 بازی نمیکنه؟
سخت نیست ولی به خود طرف هم بستگی داره..مثلا بعضیا هستن مثل خودم که فقط با D-pad بازی میکنن و با آنالوگ نمیتونن بازی کنن..ولی خیلیا هم هستن که با آنالوگِ X360 بازی میکنن و خوب هم بازی میکنن..در کل اگه با آنالوگش یکم تمرین کنی بهش عادت میکنی و میتونی راحت بازی کنی..مخصوصا اینکه آنالوگِ X360 یه فرورفتگی داره که میگن کار رو خیلی راحت تر کرده.
بعدش هم انگار این سوپر کمبو با الترا کمبو یکی هست !
فرق این دوتا چیه؟ ( در ضربه هایی که کاراکتر میزنه؟)
فرق اصلیشون توی Damage ـی هست که به حریف وارد میکنن..علاوه بر اون نحوه ی زدنشون هم فرق داره..مثلا برای Ken اینجوریه:

sf3_punch.png
sf3_joy_plus.png
sf3_joy_right.png
sf3_joy_downright.png
sf3_joy_down.png
sf3_joy_right.png
sf3_joy_downright.png
sf3_joy_down.png
این Super Comboـش هست که با هر Punch ـی کار میکنه.

sf3_punch_3x.png
sf3_joy_plus.png
sf3_joy_right.png
sf3_joy_downright.png
sf3_joy_down.png
sf3_joy_right.png
sf3_joy_downright.png
sf3_joy_down.png
اینم Ultra Comboـشه که برای زدن این باید دکمه ی LP+MP+HP رو فشار بدید.

قسمت Hard Trial ـه هر کاراکتر هم برید میفهمید که توی Combo های چند ضرب نحوه ی استفاده از این 2 تا به هم متفاوته و گاهی نیاز دارید که Super بزنید و گاهی اوقات هم Ultra
در ضمن نوار Ultra با Super فرق دارن با همدیگه..نوار Ultra با کتک خوردن پر میشه و نوار Super با کتک زدن:biggrin1: وقتی هم میتونید از Super Combo استفاده کنید که نوار EX (همون نوار آبی رنگ) تا ته پر شده باشه..
یکی دیگه از ظرافت های SF4 که بازی رو رقابتی تر میکنه همینه که بازیکن باید بدونه چه موقع از EX استفاده کنه..چه موقع از SuperCombo و چه موقع از UltraCombo ..
من دیروز رفتم پایتخت بازی رو نداشتن از کجا بگیرم؟
WestGame! اگرم شماره یا آدرسش رو میخای تو پروفایلم pm بده.

آخرین ویرایش:
system

سلام بچه ها
من مشخصات سيستمم رو به يه فروشنده دادم گفت بازي رو مي تونم اجرا كنم نظر شما چيه:
ram :512
cpu : intel p4 3.00 ghz
graphic : geforce 5500 fx 256 mg memory

سلام بچه ها
من مشخصات سيستمم رو به يه فروشنده دادم گفت بازي رو مي تونم اجرا كنم نظر شما چيه:
ram :512
cpu : intel p4 3.00 ghz
graphic : geforce 5500 fx 256 mg memory
سلام برسون بگو اون حیوان نجیب باباته :دی
کارت شما خیلی وقته از رده خارج شده حدود 3 سال شایدم بیشتر ( زمان خودشم کارت نبود البته)
برای بازی کردن حداقل سیستم مورد نیاز اینه
Operating System: Microsoft(R) Windows(R) XP *1
Microsoft(R) Windows Vista(TM) *1
-CPU: Intel(R) Pentium(R) 4 processor supporting HT Technology or higher, or
AMD Athlon(TM) 64 or higher
(Recommended: Intel(R) Core(TM)2 processor or higher, or
AMD Athlon(TM) 64 X2 or higher)
-Main Memory:at least 1GB (Recommended: at least 2GB)
-Video Card: DirectX(R)9.0c/Shader3.0 compatible, VRAM256MB,
NVIDIA(R) GeForce(R) 6600 series or higher, or
ATI Radeon(TM) X1600 or higher
*excluding NVIDIA(R) GeForce(R) 7300 series
(Recommended: NVIDIA(R) GeForce(R) 8800 series or higher, or
ATI Radeon(TM) X1900 or higher, VRAM512MB)

کلا میگه زیر 6600 قابل اجرا نیست...گرچه با همون 6600 هم جوری اجرا میشه که ....
CPU هم که وارد بحث نمیشم :دی
رم هم عمرا فکرشو نکن.

درود بر شما :D
دوستان دفاع این یارو ارتشی (اسمشو یادم رفت GUILE بود؟) رو چطور میشه خنثی کرد؟هرچی میزنم دفاع میکنه من ABEL رو برداشتم(پسر چه چیز باحالیه)(تازه دارم یه چیزایی یاد میگیرم)
کلا چطور میشه دفاع کرد ؟

من نمیدونم چرا به این Sagat (سَقَط) من همه گیر میدن میگن Overpowered ـه!
آقا اینو منم موافقم که این Overpowered ـه. اینجا هم یکی از سازنده هاش گفته Sagat و Seth یه کم بیشتر از اونی که انتظار داشتند overpower شدند!
البته به این معنی نیست که نمیشه شکستشون داد. همین الان sagat مهرداد (m_g_s) رو چند بار شکست دادم با cammy و اینا.:biggrin1:
ولی باید قبول کنی که یه مقدار... آره.:biggrin1:
seth هم چون حرفه ای بازی کردن باهاش سخته ممکنه به چشم نیاد.
البته به نظر من Bison از همشون گاوتره.:evil::((

ولی خودمونیم این Seth عجب اولترا *** داره ! خیلی اولترا خنکی به نظر من براش گذاشتن ! دفعه اولی که بهم زد گفتم عجب اولترا خوفی :دی ولی بعد که رفتم تو شکمش و پرت شدن واقعا به مسرخگیش پی بردم در ضمن به نظر من قدرت بیشتر بین Sagat و Seth نیست و به نظر من هر کس قدرت خودشو داره مثلا همین el fuerte رو اگه تمامی حرکاتش رو بلد باشی مثل من :دی به راحتی می تونی Seth رو در حالت مدیوم یا بالاتر شکست بدی !

سلام دوستان.
این seth رو با هر کرکتری نمیشه زد من خودم با c.viper تو حالت آسانترین هم بابام درومد تا زدمش.
ولی با sakura توی حالت سخترین زدم دهن مهنشم آسفالت کردم.کلا ساکورا خیلی کومبو هاش باحاله و من فقط با ساکورا و ریو راحت بازی میکنم.
ولی به خود شما هم بستگی داره که با چه کرکتری حرفه ای شده باشید.
ولی نامردترینشون همون red cyclon هست نزدیکش میری لهت میکنه.

به به ابل هم دیگه تکراری شد من فعلا ساکورا یارم هست sagat رو رو نرمال پرفکت میکنم:love:

اینم با کمک جناب اقای LiQuiD SnakE اینجوری شده tinypic ف یلتر بود
http://rapidshare.com/files/255602624/Untitled.jpg.html

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or