Street Fighter IV | PC

• Thread starter Thread starter LeonSM
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
StreetFighterFour.jpg

مدت ها پیش Capcom این بازی رو برای PC هم تایید کرد.
Street Fighter IV هم اکنون بر روی آرکید های ژاپن عرضه شده و نسخه های کنسولی و PC آن
در دست ساخت می باشند.
Street Fighter IV فعلا تاریخ عرضه ی مشخصی ندارد و تیم سازنده با خیال راحت بر روی آن کار میکنند.
SF 4 Basics
SF 4 Tips and Strategies

آخرین ویرایش:
این کدوم ضربه Sagat ه که نه میشه دفاع کرد نه نشست نه پرید ؟:confused: اصلا همچین چیزی نداریم یکم بیشتر توضیح بده
اگه در شرایط خاصی تو گوشه استیج گیر افتادین می تونین EX Special Move بزنین واسه فرار یا از Focus Attack استفاده کنین یا با بعضی از کرکتر ها Teleport کنین یا Ultra و ...

تو آخرین مبارزه arcade mode بود. من ryu رو برداشتم حریفم هم sagat بود. بعد منو کشید گوشه استیج و مشت سنگین زد. با هربار زدنش من می افتادم رو زمین و تا بلند می شدم قبل از این که حتی بتونم یه مشت سبک بزنم چه برسه به تکنیک یکی دیگه می زد و دوباره می افتادم.

گرافیک قارچ خور از این بالاتره خوب...
خوب شما برو قارچ خور بازي كن.....
واقعا ادم بايد خيلي... :evil:
اين بازي از لحاظ گرافيك از اكثر سايت ها و مجلات معتبر بالاترين امتياز ها رو هم از لحاظ جنبه هنري و هم از لحاظ جنبه فني گرفته..... :love:

تو آخرین مبارزه arcade mode بود. من ryu رو برداشتم حریفم هم sagat بود. بعد منو کشید گوشه استیج و مشت سنگین زد. با هربار زدنش من می افتادم رو زمین و تا بلند می شدم قبل از این که حتی بتونم یه مشت سبک بزنم چه برسه به تکنیک یکی دیگه می زد و دوباره می افتادم.
خب
1-مگه HP ه Sagat قابل دفاع نیست ؟
2-چرا میشه راحت Shoryuken زد و از دستش فرار کرد
3-می تونی با Focus Attack بزنیش MP+MK=FA که تا سه لول با نگه داشتن این دکمه ها شارژ میشه

سلام بر دوستان.
منم اين بازي رو گرفتم
8500 جي فورس دارم ولي بازي صحنه اهسته!با رم 2
راستي سوپر كومبو و اولترا كمبو وگا و روفوس رو توضيح ميديد؟يا اينكه كلا با چه دكمه اي اولترا يا سوپر ميزنه؟

ممنون
ببخشيد سوالام اينقدر ابتدائيه!

يا حق

خیلی ساده دفاع میکنی بعد که ضربشو زد شما هم میزنی.
شاید تکراری باشه ولی یه توضیح درباره ی باز کردن آدمهایی که قفلند و Super combo ken بدید MER30
http://www.videogamesblogger.com/20...-street-fighter-4-secret-characters-guide.htm
سوپر کمبوی کن هم صفحه های قبل بچه ها توضیح دادن.
شما میتونی گرافیک بالا رو برای من تعریف کنی؟

خواهشا اول چند صفحه بخونید اگه جوابتنو نگرفتید بیایید بپرسید.

اولاً بازی های این سبک معمولاً گرافیک خدا به خودشون نمی گیرن تا راحت بشه ازشون فریم گرفت. اگه قبول نمی کنی میتونی اسکرین شات های Tekken 6 رو ببینی.
ثانیاً بازی انصافاً از نظری جلوه های هنری قویه و طراحی فانتزی قشنگی داره.

خیلی ساده دفاع میکنی بعد که ضربشو زد شما هم میزنی.

تا بلند می شدم یکی اومده بود تو دهنم حتی فرصت دفاع هم نمی کردم.

خب
1-مگه HP ه Sagat قابل دفاع نیست ؟
2-چرا میشه راحت Shoryuken زد و از دستش فرار کرد
3-می تونی با Focus Attack بزنیش MP+MK=FA که تا سه لول با نگه داشتن این دکمه ها شارژ میشه

فرصت هیچ کاری بهم نمی داد. من به خاطر اعصاب خوردی و باختن یه چیز نمی پرونم خداییش این یکی یه باگ بود!

فرصت هیچ کاری بهم نمی داد. من به خاطر اعصاب خوردی و باختن یه چیز نمی پرونم خداییش این یکی یه باگ بود!
خوب حالا اون Sagat رو بزن تازه Seth یه دهنی ازت سرویس میکنه که .... :دی
من medium بازی میکنم ولی هنوزم نتونستم Seth رو بزنم.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or