Street Fighter IV | PC

• Thread starter Thread starter LeonSM
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
StreetFighterFour.jpg

مدت ها پیش Capcom این بازی رو برای PC هم تایید کرد.
Street Fighter IV هم اکنون بر روی آرکید های ژاپن عرضه شده و نسخه های کنسولی و PC آن
در دست ساخت می باشند.
Street Fighter IV فعلا تاریخ عرضه ی مشخصی ندارد و تیم سازنده با خیال راحت بر روی آن کار میکنند.
SF 4 Basics
SF 4 Tips and Strategies

آخرین ویرایش:
ولی حرکت های مثلا اون کاراکتر سبز رنگ ( اسمش یادم نیست:biggrin1:) خیلی برام نامفهومه
Blanka ـه که یه کاراکتر شارژیـه! برای اینکه هم بفهمی شارژ کردن چجوریه و چه جوری میشه فن های کاراکترای شارژی مثل Blanka رو زد قسمت سوم این پـــُســـت رو بخون.

ولی command list جالبی نداره. تکنیکهاش رو راحت نمیشه یاد گرفت و گیم پلی هم مشکلاتی داره. مثلاً اگه sagat شما رو گوشه زمین ببره محاله زنده بمونید. چون تا از روی زمین بلند میشید یکی میزنه. نه میشه پرید، نه نشست و نه ضربه ای زد. مشکلهای اینطوری خیلی داره بازی.

ولی command list جالبی نداره. تکنیکهاش رو راحت نمیشه یاد گرفت و گیم پلی هم مشکلاتی داره. مثلاً اگه sagat شما رو گوشه زمین ببره محاله زنده بمونید. چون تا از روی زمین بلند میشید یکی میزنه. نه میشه پرید، نه نشست و نه ضربه ای زد. مشکلهای اینطوری خیلی داره بازی.
اتفاقا با تمرین زیاد و البته حوصله زیادتر خیلی راحت میشه تمام کمبو ها رو یاد گرفت انتظار نداشته باش با یکی دو ساعت بازی کردن کل کمبو ها رو بزنی.

:-||
command list فقط Special/Unique Move هارو نوشته.قرارم نیست SF رو زود یاد بگیرین.چون خیلی پیچیده تر از این حرفاست.SF رقابتی ترین و بالانس ترین بازی فایتینگ دنیاست.گفتم که اصلا کارشو از تککن جدا کنین

مشکلات گیم پلی ؟ اینا مشکلات نیست. یا خیلی چیز ها از گیم پلی رو نمی دونین(همینطور خودم که مثلا تازه امروز فهمیدم Buffering تو SF چقدر مفیده:biggrin1:) یا اگه چیزی باشه از Feature های بازیه.میشه مشکلاتشو بگین ؟

این کدوم ضربه Sagat ه که نه میشه دفاع کرد نه نشست نه پرید ؟:confused: اصلا همچین چیزی نداریم یکم بیشتر توضیح بده
اگه در شرایط خاصی تو گوشه استیج گیر افتادین می تونین EX Special Move بزنین واسه فرار یا از Focus Attack استفاده کنین یا با بعضی از کرکتر ها Teleport کنین یا Ultra و ...

مرسی دوستان
این سوپر کمبوی Blanka رو میشه توضیح بدید چه طور میزنید:blushing:
صفحه ی قبل رو بخونید.
در ضمن من یه لینک دادم صفحه های قبل انگار کسی توجه نکرد!
http://www.bazicenter.com/forums/showpost.php?p=688211&postcount=293

Blanka یه کاراکتر شارژیه که نوع شارژ کردن هم تو این لینک بچه ها توضیح دادن.

دوستان کمک
من تا امروز صبح هیچ مشکلی نداشتم اما حالا که می خوام بازی کنم هیچ کدام از کلید های صفحه کلید توی بازی کار نمی کنه(البته بجز کلید Home )
خواهشا کمک کنید نمی دونم چه کار کنم

دو تا کاراکتر تو alpha 3 برای PS1 بود به اسم های shin akuma و evil ryu این دو تو این قسمت نیستند؟یعنی کاراکتر مخفی باشن بشه آزادشون کرد؟اگه هست چه طوری آزاد میشن؟
shin akuma خیلی قوی بود
مرسی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or