Street Fighter IV | PC

• Thread starter Thread starter LeonSM
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
StreetFighterFour.jpg

مدت ها پیش Capcom این بازی رو برای PC هم تایید کرد.
Street Fighter IV هم اکنون بر روی آرکید های ژاپن عرضه شده و نسخه های کنسولی و PC آن
در دست ساخت می باشند.
Street Fighter IV فعلا تاریخ عرضه ی مشخصی ندارد و تیم سازنده با خیال راحت بر روی آن کار میکنند.
SF 4 Basics
SF 4 Tips and Strategies

آخرین ویرایش:
برای اونایی که می‌خوان آنلاین بازی کنن...
این گیم روی Steam هم عرضه شده و قیمتش هم 40 دلار هست. اگه کسی می‌خواد آنلاین بازی کنه، و مهمتر اینکه اگه واقعاً این گیم رو دوست داره و می‌خواد روش وقت بذاره و مدت‌ها بازی کنه،به نظر من می‌ارزه که گیم رو بخره.

البته می‌دونین که، وقتی یه گیم رو از Steam می‌خرین، باید کلّ بازی رو از خودِ استیم دانلود کنین. اما نگران نباشین، برای اون هم راه هست. میشه فقط یه نفر دانلود کنه، بعد با استفاده از خود استیم از بازی Backup بگیره و بده به دوستش که اون دیگه مجبور نباشه کلّ بازی رو دانلود کنه. البته جفتشون باید بازی رو خریده باشن‌هااااا.

من يه مشكل دارم:
صدا و تصوير و زير نويس ها موقه ي پخش فيلم اول بازي يا جاهاي ديگه (پخش انيمه ها) با هم مطابق نيستن! (البته خود بازي همه چيزش رو به راهه) مشكل از چيه؟

نه آخه دالسیم واسه راه افتادن خوبه؟ :دی بعد کمبوهاشم شبیه ریوئه دیگه؟ دارین به من فحش میدین :دی من دالسیم و وایپر رو فقط میتونم درست باهاشون بازی کنم :دی دالسیم مشکلی که داره سرعتشه که اونم با یک مقدار تلپورتینگ از نوع یوگایی قابل حله :دی
دوستان Trial Challenge ها رو برن خیلی مفید است و قشنگ

بازی رو خریدم و با 60 فریم هم راحت پخش می کنه. فقط یه مشکلی هست:

توی command list همه تکنیک ها رو بر اساس joy-stick نوشته. چه طوری کامند هایی رو که توش از دسته آنالوگ استفاده میشه رو باید با کیبرد اجرا کرد؟
(از این نظر بازی خیلی فلجه. تو tekken حتی اگه دکمه ها رو همین طوری شانسی هم آدم بزنه یه عالمه تکنیک می تونه بره ولی اینجا اینطوری نیست!)

خوب دیگه به نظر من همین یه نکته ی قوت ـه نسبت به تکن...
تو اون بازی(من که بازی میکردم به نظرم اینطوری ـه)میرفتی تو شکم طرف هر چی دکمه بود میزدی :)
ولی خوب توی استریت فایتر اینجوری نیست :دی
کل به نظرم بهتره این دو تا رو با هم مقایسه نکنیم(نه اینکه بگم تکن بدتره...ولی خوب کلا به نظر من فرق میکنن این دو تا)

بازی رو خریدم و با 60 فریم هم راحت پخش می کنه. فقط یه مشکلی هست:

توی command list همه تکنیک ها رو بر اساس joy-stick نوشته. چه طوری کامند هایی رو که توش از دسته آنالوگ استفاده میشه رو باید با کیبرد اجرا کرد؟
(از این نظر بازی خیلی فلجه. تو tekken حتی اگه دکمه ها رو همین طوری شانسی هم آدم بزنه یه عالمه تکنیک می تونه بره ولی اینجا اینطوری نیست!)
بر اساس جوی‌استیک نوشته نشده، بر اساس روش زدنش نوشته شده :دی

از من به همه نصیحت اولین بار دالسیم رو برندارین:biggrin1:

من با ryu و ken و rufus (:biggrin1:) بازی رو راحت تموم کردم ولی دالسیم :sick:

داغون شدم تا باهاش یه بار روی آسون ترین دور تونستم تموم کنم :((

هوادارای دالسیم به دل نگیرید این یه نظر شخصی بود :biggrin1::sick::mad::love:

من با ryu و ken و rufus (:biggrin1:) بازی رو راحت تموم کردم ولی دالسیم :sick:
خوب اکثرا همچی حرفی رو میزنن ولی به عقیده ی من کلا هر کاراکتر یه استیل خاصی توی بازی داره و باید بلد باشی باهاش بازی کنی... :دی
کلا ما(و من)طبیعتا عادت داریم بریم تو شیکم یارو دکمه بزنیم :دی بعد خوب به استیل این عادت نداریم...همونطور که قبلا صد بار گفتم(آخرش بهم گیر دادن که دیگه حرف تکراری نزن :دی )دالسیم یه کارکترـه دفاعی ـه!!!دیگه خودتون میدونید چجوری باید باهاش کنار بیاید

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or