Street Fighter IV | PC

• Thread starter Thread starter LeonSM
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
StreetFighterFour.jpg

مدت ها پیش Capcom این بازی رو برای PC هم تایید کرد.
Street Fighter IV هم اکنون بر روی آرکید های ژاپن عرضه شده و نسخه های کنسولی و PC آن
در دست ساخت می باشند.
Street Fighter IV فعلا تاریخ عرضه ی مشخصی ندارد و تیم سازنده با خیال راحت بر روی آن کار میکنند.
SF 4 Basics
SF 4 Tips and Strategies

آخرین ویرایش:
این ازون بازیهای نیست که بخوای یه ساعت بازی کنی بعد بندازیش دور.
اگه این همه میخوای درباره ی بازی سوال کنی بهتره اصلا نگیری چون مطمئنم خوشت نمیاد
سلام دوستان.
شما منظور منو نفهمیدی.منظور من اینه که دوست دارم وقتی یه بازی رو میخرم وقتی نصب کردم بازی کنم وخوشم بیاد.مثلا بازی مزخرف wheelman رو نصب کردم 10 دقیقه بعد پاکش کردم.
الان کلی بازی دارم رو سیستمم که تمومشون کردم ولی هنوز چون خوشمم میاد دارمشون.
این بازی هم چون مبارزه ای هست که دیگه جای خود.
دوست عزیز من خودم این بازی رو از اولین نسخه تا حالا بازی کردم و میدونم چطوری هست.

سلام دوستان.
شما منظور منو نفهمیدی.منظور من اینه که دوست دارم وقتی یه بازی رو میخرم وقتی نصب کردم بازی کنم وخوشم بیاد.مثلا بازی مزخرف wheelman رو نصب کردم 10 دقیقه بعد پاکش کردم.
الان کلی بازی دارم رو سیستمم که تمومشون کردم ولی هنوز چون خوشمم میاد دارمشون.
این بازی هم چون مبارزه ای هست که دیگه جای خود.
دوست عزیز من خودم این بازی رو از اولین نسخه تا حالا بازی کردم و میدونم چطوری هست.
خب پس اگه نسخه های قدیمی رو بازی کردی و دوستشون داشتی دیگه برای خریدنش تردید نباید کنی اما اگه از اونا خوشت نمیومد اینم نگیر

خب پس اگه نسخه های قدیمی رو بازی کردی و دوستشون داشتی دیگه برای خریدنش تردید نباید کنی اما اگه از اونا خوشت نمیومد اینم نگیر
سلام دوستان.
تردیدم واسه اینه که بعضی از عناوینی که وارد این نسل از بازی ها شدن شکست خوردن و من هم دچار تردید شدم.ولش بازی رو میخرم.
شما بازی رو خریدی؟؟؟همون یه DVD هست؟؟؟؟ماله boy steam رو گرفتی یا نه؟ ماله boysteam چند تا DVD هست.:confused:(آخه عناوین جدید ماله boysteam یه dvd بیشتر دارند مثل prototype) چون پوشه پشتیبانی هم به بازی اضافه میشه.
یه سوال دیگه کنترل بازی با کیبورد چطور هست؟؟؟؟
خفن سوال پیچت کردما.:biggrin1:اگه جواب بدی ممنون میشم.:biggrin1:

آخرین ویرایش:
شما بازی رو خریدی؟؟؟همون یه DVD هست؟؟؟؟ماله boy steam رو گرفتی یا نه؟ ماله boysteam چند تا DVD هست.:confused:(آخه عناوین جدید ماله boysteam یه dvd بیشتر دارند مثل prototype) چون پوشه پشتیبانی هم به بازی اضافه میشه.
بازی به احتمال زیاد 2 دیسک ـه...حجم فایل ستاپ 4.46 گیگ ـه که با ملحقات و چرت و پرتای اضافه میشه دو تا دیسک :دی
کلا با هرچی عشقته میتونی بازی کنی:گیم پد-کیبورد-فایتینگ استیک...ولی اینو یادت باشه:
اگر دنبال یک بازی خوشحال مثل Tekken میگردید.. از این بازی اصلا خوشتان نخواهد آمد.کلا اعصاب خودتان را خورد نکنید.
همینجوری نمیشه پشت سر هم دکمه زد .. طرز بازی کردن هر کدام از کاراکتر ها فرق میکنه. حتی برخی شارژی هستند که بازی باهاشون کلا با بقیه کاراکترها متفاوت هست.
با دسته 360 هم اصلا نمیشه بازی کرد، چون دسته 360 برای این بازی اصلا جالب نیست!
کنترل بازی مشکلی نداره. دسته مشکل داره. (توی تاپیک مربوط به بازی در بخش 360 میتونید بخونید).
خودشون یکسری کنترلر داده اند بیرون که اون مشکل D-Pad رو حل کرده. که بسیار شبیه اون کنترلرهای Sega Genesis سابق هستند (که یکسری میگن یکی از بهترین کنترلرها برای بازیهای Fighting بود). با آنها راحت تر میشه بازی کرد .
با Stick هم که بهترین حالت ـه . (تعظیم و تکریم).
البته یه نکته هست درمورد کنترلر 360 که
کنترلر 360 dpad کلا غیر قابل استفاده ای داره و شکی درش نیست
اما خب من با آنالوگش بازی می کنم چه در SFIV و یا چه توی ggpo که بازی می کنیم هیچ مشکلی ندارم
خیلی خوب جواب میده

البته بگم که کاراکتر مین من Bison ه که یک کاراکتر شارژی ه و می تونم بگم آنالوگ واسه شارژی ها خیلی بهتر از dpad ه
اما اگه می خواین از کاراکتر های غیر شارژی مثل Ryu , Ken یا Cammy استفاده کنین شدیدا یه کنترلر با dpad خوب رو توصیه می کنم
مثل
Logitech Precision

Genius Maxfire (میشه گفت کلون کنترلر Sega Saturn ه که Dpad خیلی خوبی داشت + اینکه 6 button هم هست مخصوص فایتینگ)

SFIV Fightpad (همونطور که استاد Tyrax گفتن اینم بسیار شبیه کنترلر Sega Saturn ه و 6 button)
اگه بشه با کنترولر پی سی و joypad دو نفره بازی کرد ! خیلی عالی میشه !
میشه دیگه فک کنم!!!

دوستان با کیبوردم میشه خوب بازی کرد ؟ یا حتما باید با gamepad بازی کرد ؟
با کیبورد هم به راحتی میشه بازی کرد ولی تا یه حدی میتونی با کیبورد بازی کنی و از اون حد بیشتر پیشرفت نمیکنی.برای حرفه ای تر شدن حتما یه گیم پد خوب یا یک استیک لازمه

دیشب دانش کردیم !
یه پارتش ناقصه اونم اکی کنم نصب کنم !
___________________________________________________________________________________________________________________
دیشب 2 بازی FUEL و Street Fighter4 دان شد و امشب 2 بازی Virtua Tennis 2009 و Harry Potter and the Half-Blood Prince™ دان خواهد شد !
از طریق ماه و ار ه EutelsatW3A گروه : www.Deltaoffline.com
spiteful.gif
yahoo.gif
dance.gif

آخرین ویرایش:
سلام دوستان.
تردیدم واسه اینه که بعضی از عناوینی که وارد این نسل از بازی ها شدن شکست خوردن و من هم دچار تردید شدم.ولش بازی رو میخرم.
میانگین امتیازات بازی بالای 9 هست شما چطور تردید میکنی؟!
من هنوز نگرفتم ولی فکر میکنم 2 DVD باشه.
کیبورد هم زیاد توضیح داده شده،:biggrin1:
ضمنا سوال نکردی که، چرت و پرت گفتی:cheesygri

من خودم این بازی رو از اولین نسخه تا حالا بازی کردم و میدونم چطوری هست.
من توی فروم‌های Street Fighter و اینا زیاد چرخیدم، و همه اکثراً اعتقاد دارن که SF4 گیم مناسبیه و حتی می‌تونه یه بازی موندگار باشه.

از نظر گیم‌پلی که خیلی خوبه و یه چیزی بین Super Street Fighter II Turbo و SF3: 3rd Strike ـــه. اما به هر حال اینی که گرافیک بازی سه‌بعدیه، می‌تونه هم جنبه‌های مثبت داشته باشه هم منفی.

سلام دوستان.

من بعضی جاها دیدم یک dvd بود ولی ماله boysteam دو تا dvd هست .

من نمیدونم این بازی های boysteam علی رقم اینکه کیفیت خیلی خوبی دارند چرا همیشه یک dvd بیشتر هستند ؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or