Street Fighter IV | PC

• Thread starter Thread starter LeonSM
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
StreetFighterFour.jpg

مدت ها پیش Capcom این بازی رو برای PC هم تایید کرد.
Street Fighter IV هم اکنون بر روی آرکید های ژاپن عرضه شده و نسخه های کنسولی و PC آن
در دست ساخت می باشند.
Street Fighter IV فعلا تاریخ عرضه ی مشخصی ندارد و تیم سازنده با خیال راحت بر روی آن کار میکنند.
SF 4 Basics
SF 4 Tips and Strategies

آخرین ویرایش:
این بازی کی اومد؟! من که جایی ندیدمش! مثل Tekken خوش دست هست؟!
با دسته Xbox360 راحت می شه بازی کرد؟! (بچه ها اشاره کردن کنترلش جالب نیست)

اگر دنبال یک بازی خوشحال مثل Tekken میگردید.. از این بازی اصلا خوشتان نخواهد آمد.کلا اعصاب خودتان را خورد نکنید.
همینجوری نمیشه پشت سر هم دکمه زد .. طرز بازی کردن هر کدام از کاراکتر ها فرق میکنه. حتی برخی شارژی هستند که بازی باهاشون کلا با بقیه کاراکترها متفاوت هست.
با دسته 360 هم اصلا نمیشه بازی کرد، چون دسته 360 برای این بازی اصلا جالب نیست!
کنترل بازی مشکلی نداره. دسته مشکل داره. (توی تاپیک مربوط به بازی در بخش 360 میتونید بخونید).
خودشون یکسری کنترلر داده اند بیرون که اون مشکل D-Pad رو حل کرده. که بسیار شبیه اون کنترلرهای Sega Genesis سابق هستند (که یکسری میگن یکی از بهترین کنترلرها برای بازیهای Fighting بود). با آنها راحت تر میشه بازی کرد .
با Stick هم که بهترین حالت ـه . (تعظیم و تکریم).

آخرین ویرایش:
این بازی کی اومد؟! من که جایی ندیدمش! مثل Tekken خوش دست هست؟!
با دسته Xbox360 راحت می شه بازی کرد؟! (بچه ها اشاره کردن کنترلش جالب نیست)
تکن یه بازی ای هست که چشم بسته هم میشه بازی کرد! اما این سخته باید وقت گذاشت پاش تا بشه ازش لذت برد!
دسته 360 برای این بازی خوب نیست اما دسته های طرح PS بهترن!

البته یه نکته هست درمورد کنترلر 360 که
کنترلر 360 dpad کلا غیر قابل استفاده ای داره و شکی درش نیست
اما خب من با آنالوگش بازی می کنم چه در SFIV و یا چه توی ggpo که بازی می کنیم هیچ مشکلی ندارم
خیلی خوب جواب میده

البته بگم که کاراکتر مین من Bison ه که یک کاراکتر شارژی ه و می تونم بگم آنالوگ واسه شارژی ها خیلی بهتر از dpad ه
اما اگه می خواین از کاراکتر های غیر شارژی مثل Ryu , Ken یا Cammy استفاده کنین شدیدا یه کنترلر با dpad خوب رو توصیه می کنم
مثل
Logitech Precision

Genius Maxfire (میشه گفت کلون کنترلر Sega Saturn ه که Dpad خیلی خوبی داشت + اینکه 6 button هم هست مخصوص فایتینگ)

SFIV Fightpad (همونطور که استاد Tyrax گفتن اینم بسیار شبیه کنترلر Sega Saturn ه و 6 button)

این عکس هایی که گذاشتین Artwork ان ؟ توی ترایلر ها گرافیکش یه طور دیگه به نظر می اومد .

نه. گرافیک بازی هیمنه.

اتفاقا این xpadder رو هم دارم! ولی نمی دونم چی به چیه...!

نیازی به Xpadder نیست بازی با اکثر گیم پد ها مچه.

سلام دوستان.
آقا بازی ارزش گرفتن داره بگیریم یا نه؟؟
کنترل با کیبورد چطوره؟؟؟با گیم پد بدون آنالوگ هم میشه بازی کرد؟؟؟
یکی جواب بده لطفا!!!!

سلام دوستان.
آقا بازی ارزش گرفتن داره بگیریم یا نه؟؟
کنترل با کیبورد چطوره؟؟؟با گیم پد بدون آنالوگ هم میشه بازی کرد؟؟؟
یکی جواب بده لطفا!!!!

درود

اولا شما حاضر نیستید 1000 تومن بدید بابت یه بازی یا میخوای اورجینالشو بگیری؟

دوما کدوم بازی fighting از گیک پد استفاده نکرده؟

درود

اولا شما حاضر نیستید 1000 تومن بدید بابت یه بازی یا میخوای اورجینالشو بگیری؟

دوما کدوم بازی fighting از گیک پد استفاده نکرده؟
سلام دوستان.
دوست عزیز اینجا بازی 3000 هست هر DVD .من عادت ندارم بازی بخرم بعد بندازمش کنار باید بازی خوبی باشه.بعدش من نگفتم که گیم پد استفاده نمیکنه.
من میگم گیمپدی که آنالوگ نداره هم میشه استفاده کرد یا نه یعنی بازی از آنالوگ واسه حرکت استفاده می کنه یا نه.

سلام دوستان.
دوست عزیز اینجا بازی 3000 هست هر DVD .من عادت ندارم بازی بخرم بعد بندازمش کنار باید بازی خوبی باشه.بعدش من نگفتم که گیم پد استفاده نمیکنه.
من میگم گیمپدی که آنالوگ نداره هم میشه استفاده کرد یا نه یعنی بازی از آنالوگ واسه حرکت استفاده می کنه یا نه.

اگه اونجا 3 تومنه اینجا ده برابره:دی
ولی این بازی ارزششو داره هر چی بابتش پول بدی
-----------
چرا نمیشه

اصلا دسته اصلی بدون آنالوگه:دی

سلام دوستان.
این ازون بازیهای نیست که بخوای یه ساعت بازی کنی بعد بندازیش دور
با دسته های بدون آنالوگ هم اگه به انگشت هات اهمیت نمیدی بازی کن البته نمیگم همه ی دسته ها بدن ولی خب دسته ای که واسه ی بازی مبارزه ای عالی باشه خیلی کم یابه
برای مثال دسته ی بی آنالوگ همون دسته ی سگا یا Logitech precison Game pad بسیار واسه ی این بازی عالین.
اگه این همه میخوای درباره ی بازی سوال کنی بهتره اصلا نگیری چون مطمئنم خوشت نمیاد

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or