Street Fighter IV | PC

• Thread starter Thread starter LeonSM
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
StreetFighterFour.jpg

مدت ها پیش Capcom این بازی رو برای PC هم تایید کرد.
Street Fighter IV هم اکنون بر روی آرکید های ژاپن عرضه شده و نسخه های کنسولی و PC آن
در دست ساخت می باشند.
Street Fighter IV فعلا تاریخ عرضه ی مشخصی ندارد و تیم سازنده با خیال راحت بر روی آن کار میکنند.
SF 4 Basics
SF 4 Tips and Strategies

آخرین ویرایش:
و بدين شكل من از SF عقب افتادم.......
رازتي دسته PS2 گرفتم:d حالا نميدونم چرا ULtra ي Vega رو نميتونم بزنم :-o اصلا نميگيره بدبختي....حالا اين كنكورو بدم ميام..
@Fafe :اه ره..... انقد دين و زندگي نخون بشين درساي تخصصيتو بخون....... :d

اساستید محترم من یه چند تا سوال داشتم ممنون میشم جواب بدید:)
اول اینکه من دارم برای مسابقات تابستون خودم رو آماده میکنم حالا میخواستم بدونم انتخاب فقط یک کاراکتر بعنوان کاراکتر اصلی کفایت میکنه؟ منظورم اینه که فقط با اون کاراکتر تمرین کنم و دیگه سراغ هیچ کاراکتر دیگه ای نرم.
دوم اینکه من کاراکتر Zangief رو انتخاب کردم حالا بنظر شما این کاراکتر اگه باهاش اصولی بازی کنی مناسب تورنمنت ها و مسابقات هست؟ یا در مقابل سایر کاراکتر ها در سطح بازی پیشرفته کم میاره؟
سوم اینکه اگه مثلا دونفر با سطح بازی مساوی یکیشون Zangief بگیره و دیگری Hakan کدومشون درصد بردش بیشتر هست؟ من خودم فکر میکنم Hakan ولی میخوام نظر شما رو هم بدونم شاید تصمیم گرفتم کاراکترم رو عوض کنم.

اول اینکه من دارم برای مسابقات تابستون خودم رو آماده میکنم حالا میخواستم بدونم انتخاب فقط یک کاراکتر بعنوان کاراکتر اصلی کفایت میکنه؟ منظورم اینه که فقط با اون کاراکتر تمرین کنم و دیگه سراغ هیچ کاراکتر دیگه ای نرم.
اصولاً شاید این قانون رو توی مسابقه بذارن که نتونی بیشتر از یک کاراکتر انتخاب کنی. (مثلاً)
من کاراکتر Zangief رو انتخاب کردم حالا بنظر شما این کاراکتر اگه باهاش اصولی بازی کنی مناسب تورنمنت ها و مسابقات هست؟ یا در مقابل سایر کاراکتر ها در سطح بازی پیشرفته کم میاره؟
توی سطح حرفه‌ای، مشکلی نداره به جز جلوی دو سه تا کاراکتر مثلاً. اما خو ما که سطحمون حرفه‌ای نیست و زیاد هم شناختی از بازیکن‌های دیگه نداریم. پس نمیشه چیزی گفت. اما لابد جلوی Sagat ها مشکل داری دیگه.

• Like
Reactions: Quantic Dream
سوم اینکه اگه مثلا دونفر با سطح بازی مساوی یکیشون Zangief بگیره و دیگری Hakan کدومشون درصد بردش بیشتر هست؟ من خودم فکر میکنم Hakan ولی میخوام نظر شما رو هم بدونم شاید تصمیم گرفتم کاراکترم رو عوض کنم.

راستش hakan شدیدا low tier هست.

اینکه من کاراکتر Zangief رو انتخاب کردم حالا بنظر شما این کاراکتر اگه باهاش اصولی بازی کنی مناسب تورنمنت ها و مسابقات هست؟ یا در مقابل سایر کاراکتر ها در سطح بازی پیشرفته کم میاره؟
Zangief کاراکتر خیلی خوبیه و صد البته مناسب مسابقاتم هست ! خود من نظرم اینه که هیچ کاراکتری جلو بقیه کم نمیاره و Tier List هم برام مهم نیس ! البته من تا حالا نشنیدم که زانگیف بتونه یه تورنمنت گنده رو ببره.نهایت دیدم که دوم یا سوم بشه(شاید این از نظرت بد باشه)
پیشنهاد میکنم بری یوتیوب و بازیهای Vangief رو سرچ کنی ! بهترین گیم پد زنگیف ـی که تا حالا دیدم

حالا میخواستم بدونم انتخاب فقط یک کاراکتر بعنوان کاراکتر اصلی کفایت میکنه ؟
اینو باید از مسئولین برگزاری بپرسی.البته تا اونجایی که میدونم فقط ژاپنیا تو مسابقاتشون با یک کاراکتر شرکت میکنن،یعنی اجازه ندارن بیش از یک کاراکتر بردارن.بقیه جاها اینطور نیس

اگه مثلا دونفر با سطح بازی مساوی یکیشون Zangief بگیره و دیگری Hakan کدومشون درصد بردش بیشتر هست؟
Tier List میگه 6-4 زنگیف میبره که البته نباید اهمیت بدی !
من کلا پیشنهادم اینه که از اول تا آخر به یه کاراکتر بچسبی تا با اون کاراکتر بشناسنت(مثال: بایسون آستاروث یا Gen حمیدوص تا حدودی هم چانلی ـه حمید)...مثلا خود من با همه ی کاراکترا Okay ـم ولی با هیچ کدومشون عالی نیستم ! خودم علاقه ای به shoto ها ندارم ولی به نظر میاد با Shoto ها بهتر بازی میکنم :-؟
@bloody-pouya
مشتاق دیدار ;)

خب ممنون از همه که جوابم رو دادید:) پس من همون Zangief رو برمیدارم البته من اکثر اوقات توی بازی های آنلاین وقتی با این کاراکتر بازی میکنم جلوی کاراکترهایی که فایربال قوی دارن مثل Akuma و Sagat کم میارم، اما شاید اگه بیشتر تمرین کنم بتونم درصد باختم رو پایین بیارم.

Tier List درسته 100% نیست ولی مطمئن باشین 70% می تونه درست باشه.
قضیه فقط نظر فرد یا کس خاصی نیست قضیه Tool های یک کرکترِ , استفاده از این Tool ها که روی هر کرکتر متفاوتِ , روی بعضی ها تاثیر بیشتری داره روی بعضی ها کمتر. مثلا لازم نیست حتما Daigo باشین تا بفهمین که مثلا Bison vs Guile (در صورت برابر بودن مهارت هر دو بازیکن) چقدر واسه Bison سختِ چون گایل ابزار هایی داره که جلوی بایسن خیلی خیلی خوب عمل می کنن و بیشتر قابلیت های بازی باسن رو خنثی می کنن. یا مثلا Honda vs Sagat یا Gief vs Abel و ...

حالا شنگ سونگ , بنظرم اول یکم بیا با این سایلنت ما بازی کن اصلا بفهمی قضیه Gief چی هست !
ولی من که میگم کلا بی خیال این Gief شو , کلا matchupـش رو اعصاب خیلی هاست.:d
بعد مثلا فکر کنین بریم تو این مسابقه ِ ملت می خوان بازی رو تماشا کنن , می بینن مثلا این غول افتاده دنبال Ken , بعد حالا این Kenـم جرئت نزدیک شدن نداره هی از Gief فاصله میگیره و اینا ... خو یوقت فکرای بد می کنن ملت
پ.ن: سایلنت , حتما باید از این جور مثالا بزنم که بی خیال این Gief شی ؟ :d

مثلا فکر کنین بریم تو این مسابقه ِ ملت می خوان بازی رو تماشا کنن , می بینن مثلا این غول افتاده دنبال Ken , بعد حالا این Kenـم جرئت نزدیک شدن نداره هی از Gief فاصله میگیره و اینا ... خو یوقت فکرای بد می کنن ملت
:))
از قدیم به گیف میگفتن ZanG A Y ef
بیشتر قابلیت های بازی باسن رو خنثی می کنن
باسن ؟ :))
من میگم هر کی بیاد اینجا بگه که تو SSF4 AE چه کاراکترایی رو میخواد برداره و اینا...
خود من -> همه ! البته نقش Yun احتمالا پر رنگ تره :D

و بدليل مشكلات Controller جديد فعلا بازي كردن با Vega رو معلق ميكنم :(
ولي من بصورت كلي كن رو قويتر ميبينم و تنهامشكلشم اين Ultra شه كه بيصحاب خيلي بد قلقه اين Seth ام اگه انقد Stamina ش پايين نبود خيلي چيزه ماهي ميشد ولي اگه Top 3 Favs بيام اين شكلي ميشه
Ken
Ibuki
Vega
@LeonSM
Me 2 :d

من میگم هر کی بیاد اینجا بگه که تو SSF4 AE چه کاراکترایی رو میخواد برداره و اینا...
خود من -> همه ! البته نقش Yun احتمالا پر رنگ تره :D
من مثلا میخوام بیشتر با Oni تمرین کنم ولی Ibuki هم خیلی کاراکتر تاپ و محشری هست.
بقیه هم بترتیب:
Juri
Hakan
Dee Jay
Makoto
...

این سیب زمینیم کلا همه جا داره خودشو نشون میده که پرو ِ. :d
اشتباه نشه منظور pervـه نه pro
  1. MBison
  2. MBison
  3. MBison
:d
حالا کنارش Guy و Cody و Adon و DJ و Ibuki و Dan هم هستن دیگه مثلا.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or