Street Fighter IV | PC

• Thread starter Thread starter LeonSM
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
StreetFighterFour.jpg

مدت ها پیش Capcom این بازی رو برای PC هم تایید کرد.
Street Fighter IV هم اکنون بر روی آرکید های ژاپن عرضه شده و نسخه های کنسولی و PC آن
در دست ساخت می باشند.
Street Fighter IV فعلا تاریخ عرضه ی مشخصی ندارد و تیم سازنده با خیال راحت بر روی آن کار میکنند.
SF 4 Basics
SF 4 Tips and Strategies

آخرین ویرایش:
دوستان من رو بازی تکین خیلی راحت می تونم تاکتیک و تکنیک های حرفه ای بزنم اما در استریت فایتر اینطور نیست منظور اینه که چطوری در استریت فایتر میشه قدرتی زد یعنی من امتیازی رو که از ضربه زدن به حریف کسب میکنم و ان را به مکس می رسانم چطوری باید تکنیک ان را بر علیه حریف خود استفاده کنم.

قضیه اینه که SF برخلاف تکن کلا از نظر سیستم بازی و حتی input کمبو های ساده بشدت سخت گیرتر از تکن هست و از روی باد شکم نمیشه کمبو زد و اینا. قبلش باید کاملا اصول بازی رو یاد گرفت تا بشه یه کارایی کرد (کلا مشکل ایرانی هام روی همین قضیه هست).
اگه واقعا می خوای SF رو اصولی یاد بگیری ( این یعنی اینکه باید روش وقت بزاری برای تمرین کردن گاید خوندن و ...) می تونی از لینک توی امضام یه سری به کلن ما توی xfire بزنی و درخواست عضویت بدی تا کامل بچه ها برات توضیح بدن و باهات تمرین کنن. حتما قبلش cdkey sfiv رو تهیه کن , که فک نمی کنم الان بیشتر از 10 15تومن باشه.

دوستان من رو بازی تکین خیلی راحت می تونم تاکتیک و تکنیک های حرفه ای بزنم اما در استریت فایتر اینطور نیست منظور اینه که چطوری در استریت فایتر میشه قدرتی زد یعنی من امتیازی رو که از ضربه زدن به حریف کسب میکنم و ان را به مکس می رسانم چطوری باید تکنیک ان را بر علیه حریف خود استفاده کنم.
توصیه میکنم اول اصول بازی و تکنیک و این چیزا رو بفهمین
از Beginner ببین تا Intermediate !
ویدئو مال Super Turbo ـه ولی شامل حال همه SF ها میشه :دی

بچه ها من فعلا نميتونم بيام اينترنت كلا....واسه كنكور امتحانات پيش دانشگاهي و از اين صحبتها بعدا باز ميگردم با يه جوي استيك درست درمون :d

Raging Nerd
وای ! انتظار اینو نداشتم !
ای پیکاسو! ای شیرینی دانمارکی ! ای داوینچی ! ای بروس لی ! ای جنگنده خیابانی! ای....
فقط اونو باید مینوشتی "Fight " نه Figth !
پ.س : ترد رسما به گند کشیده شد :دی :دی

وای ! انتظار اینو نداشتم !
ای پیکاسو! ای شیرینی دانمارکی ! ای داوینچی ! ای بروس لی ! ای جنگنده خیابانی! ای....
فقط اونو باید مینوشتی "Fight " نه Figth !
پ.س : ترد رسما به گند کشیده شد :دی :دی

ای بابا.
تصحیح شد.

آخرین ویرایش:
یا ایهاالذین که بدون من دارین کتک کاری میکنید، بدانید و آگاه باشید که همانا که این کنکور کذایی رو دادیم به خدمتتان خواهیم رسید:دی ! و بترسید از عذاب که برایتان مقدر ساخته ایم :دی! (پیام آیه : دل خوشیهای یک n00b Fighter :دی)

یا ایهاالذین که بدون من دارین کتک کاری میکنید، بدانید و آگاه باشید که همانا که این کنکور کذایی رو دادیم به خدمتتان خواهیم رسید:دی ! و بترسید از عذاب که برایتان مقدر ساخته ایم :دی! (پیام آیه : دل خوشیهای یک n00b Fighter :دی)

فک کنم داشتی تست دین و زندگی میزدی اینو نوشتی :)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or