Nov 23, 2007 نوشته ها: 8 اقا با هم قرار بزاریم بعضی از شبا بریم بازی کنیم من که فقط شبا میتونم بیام حتما بیاین بیشتر...
khosro-parviz کاربر سایت Dec 4, 2007 #3 من هم هستم. فقط نمی دانم چطور آن را به صورت آنلاین بازی کنم. لطفا این را هم بگویید. ودیگر اینکه برای این بازی چه سرعتی لازم است؟ ( سرعت اینترنت )
من هم هستم. فقط نمی دانم چطور آن را به صورت آنلاین بازی کنم. لطفا این را هم بگویید. ودیگر اینکه برای این بازی چه سرعتی لازم است؟ ( سرعت اینترنت )
M masymessi کاربر سایت Jan 4, 2008 #6 آقا من توی hamachi روم باز کردم اگه خواستین میتونین بیاین اینم یوزر نیم و پسوورد روم: user:Sronghold crusader pass:123
آقا من توی hamachi روم باز کردم اگه خواستین میتونین بیاین اینم یوزر نیم و پسوورد روم: user:Sronghold crusader pass:123
khosro-parviz کاربر سایت Jan 30, 2008 #7 درود دوستان. خوب بری اینکه بازی کنیم باید آی دی هم دیگر رو ادد کنیم تا قرارا رو بتونیم بذاریم. این آی دی منه: xerxes_khashayarsha_2500@yahoo.com کسی نبود بری بازی؟
درود دوستان. خوب بری اینکه بازی کنیم باید آی دی هم دیگر رو ادد کنیم تا قرارا رو بتونیم بذاریم. این آی دی منه: xerxes_khashayarsha_2500@yahoo.com کسی نبود بری بازی؟
navid_riot کاربر سایت Jan 30, 2008 #8 وب چه فایده ای داره وقتی هیچ کس بلد نیست انلاین بازی کنه؟؟؟؟؟؟؟؟؟ حداقل یکی یاد بده
khosro-parviz کاربر سایت Jan 31, 2008 #9 باید با خط تلفن بازی کرد مگر اینکه اکانت gamespy داشته باشی. ضمنا من ای دی اسل ال ندارم و خوشبختانه تو این بازی دایل آپ هم کاربرد داره.
باید با خط تلفن بازی کرد مگر اینکه اکانت gamespy داشته باشی. ضمنا من ای دی اسل ال ندارم و خوشبختانه تو این بازی دایل آپ هم کاربرد داره.