Stig Asmussen به Respawn پیوست .

• Thread starter Thread starter !_Meshki_!
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
M

!_Meshki_!

موسس استدیوی Respawn در مصاحبه ای با Polygon اعلام کرد که Stig به این پیوسته و سمت کارگردانی را در ان جا بر عهده خواهد گرفت .
وی که در ماه مارچ از سانتا مانیکا بعد از 11 سال جدا شد , در GOW به عنوان طراح محیط در GOW II به عنوان کارگردان و در GOW III به عنوان Creative Director بازی و همچین به عنوان کارگردان IP جدید استدیوی سانتا مشغول به کار بود .
stig_asmussen.0_cinema_960.0.jpg

نظر شما چیست ؟ آیا این به منزله ی بخش تک نفره برای نسخه ی بعدی تایتانفال است ؟
http://www.polygon.com/2014/6/12/5804984/stig-asmussen-respawn-entertainment

Respawn یه تیم مستقل هست، حتی IP بازی اولشون هم دست خودشون هست :دی اصلا شاید اومدن بازی بعدیشون رو انحصاری سونی یا نینتندو کردن :دی یعنی اینکه EA این وسط فعلا فقط ناشر شماره اول Titanfall بوده (البته فکر کنم میخواستن واسه شماره های بعدی هم قرارداد ببندن که زیاد در جریان نیستم).

من همیشه عاشق این Stig بودم و هستم.:x 100% رو پروژه ای غیر از تایتان فال کار میکنه.:| خدا کنه انحصاری نباشه و H&S باشه. :bighug:استعدادش تو این سبک ثابت شده است. b-)

اون موقعی که ارزو می کردید کارمندای اخراج شده سانتا برن بلک تاسک دنبال منبع نبودی الان دنبال منبع می گردی ؟ ( شخص خود شما منظورمه ):|
وا! کارمندای بدبخت اخراج شدن, آرزوی موفقیت و کارکردن روی یکی از بزرگترین فرانچز های تاریخ رو کردم. چیز بدی گفتم؟/:)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or