Stig Asmussen به Respawn پیوست .

• Thread starter Thread starter !_Meshki_!
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
M

!_Meshki_!

موسس استدیوی Respawn در مصاحبه ای با Polygon اعلام کرد که Stig به این پیوسته و سمت کارگردانی را در ان جا بر عهده خواهد گرفت .
وی که در ماه مارچ از سانتا مانیکا بعد از 11 سال جدا شد , در GOW به عنوان طراح محیط در GOW II به عنوان کارگردان و در GOW III به عنوان Creative Director بازی و همچین به عنوان کارگردان IP جدید استدیوی سانتا مشغول به کار بود .
stig_asmussen.0_cinema_960.0.jpg

نظر شما چیست ؟ آیا این به منزله ی بخش تک نفره برای نسخه ی بعدی تایتانفال است ؟
http://www.polygon.com/2014/6/12/5804984/stig-asmussen-respawn-entertainment

استیگ تو شماره دوم کارگردان هنری بود (دمش گرم) تو شماره سوم هم Game Director و هم یکی از نویسنده ها بود:d

پ.ن: Respawn اماده باش بلای خانه مان سوز داره میاد :d

بسیار عالی :d
خوشحالم بچه های سانتا دوباره یه جای خوب کار کنن :d Stig هم درسته سر پروژه جدید گند زد اما خب نمیشه همه ــشو انداخت گردون اون

11 سال تو سانتا بوده و تو چند بازی مهم نقش مهمی داشته و خوب عمل کرده
درسته تو بازی آخرش واقعا گند زد(گند درست و حسابی) اما قرار نیست حتما دوباره گند بزنه

مگه چیکار کرده بود که دارین لحش میکنین؟:-/

• 100 میلیون دلار ضرر به سونی
  • اخراج شدن 50 تا از کارمندان استدیو ( بخونید پر پر شدن )
  • سوراخ کردن لاین آپ PS4 برای و2014 که خود به خود روی بازی های دیگه هم تاثیر میذاره
  • هدر دادن 4 سال وقت ارزشمند
ولی با حال من هنوز دوستش دارم :(

• سوراخ کردن لاین آپ PS4 برای و2014 که خود به خود روی بازی های دیگه هم تاثیر میذاره
منبع؟

Polygon حبرش رو اپدیت کرده و گفته که Stig چند ماهی میشه که در Respawn کار میکنه و بر روی پروژه ای غیر از Titanfall کار میکنه.باید دید ناشرش چه شرکتی خواهد بود.

این ها رو Famousmortimer گفت و هیچ پایه و اساسی هم نداره ، البته کلی وقت و هزینه هدر رفته ولی دلیل اینکه چرا پروژه کنسل شد مشخص نیست.

ماشالله يك عده تا ديروز قربون صدقه اين آقا ميرفتن چون امروز جدا شد شد براشون لولو

پس فردا نيل و بروس هم قضاي روزگار يكدونه پروژه شون نگيره جدا بشن مثل ايشون منفور نشن؟؟

كي گفته دليل عدم نتيجه دادن اون پروژه فقط ايشون بودن؟؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or