Steve Jobs درگذشت

• Thread starter Thread starter Trunks
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

Trunks

کاربر سایت
stevejobs.jpg

استیو جابز مدیر عامل و یکی از بنیانگذاران شرکت Apple، در سن 56 سالگی درگذشت.

مدتی بود که شایعاتی فراوانی مبنی بر مرگ وی شایعه شده بود اما مغز متفکر شرکت اپل پس از مدت ها مبارزه با بیماری سرطان درگذشت. تکنولوژی بخش عظیمی از پیشرفت خود را مدیون جابز و شرکت اپل بوده است که نه تنها موسیقی را گسترده، بلکه مسیر تکلنولوژی رو تغییر داد.

دنیای تکلنولوژی و شرکت اپل قطعا تا مدت ها جای خالی وی را حس خواهند کرد.

R.I.P

صحبت های بیل گیتس

“I’m truly saddened to learn of Steve Jobs’ death. Melinda and I extend our sincere condolences to his family and friends, and to everyone Steve has touched through his work.

Steve and I first met nearly 30 years ago, and have been colleagues, competitors and friends over the course of more than half our lives.

The world rarely sees someone who has had the profound impact Steve has had, the effects of which will be felt for many generations to come.

For those of us lucky enough to get to work with him, it’s been an insanely great honor. I will miss Steve immensely.”

صحبت های باراک اوباما

"Michelle and I are saddened to learn of the passing of Steve Jobs. Steve was among the greatest of American innovators - brave enough to think differently, bold enough to believe he could change the world, and talented enough to do it.

By building one of the planet's most successful companies from his garage, he exemplified the spirit of American ingenuity. By making computers personal and putting the internet in our pockets, he made the information revolution not only accessible, but intuitive and fun. And by turning his talents to storytelling, he has brought joy to millions of children and grownups alike. Steve was fond of saying that he lived every day like it was his last. Because he did, he transformed our lives, redefined entire industries, and achieved one of the rarest feats in human history: he changed the way each of us sees the world.

The world has lost a visionary. And there may be no greater tribute to Steve's success than the fact that much of the world learned of his passing on a device he invented. Michelle and I send our thoughts and prayers to Steve's wife Laurene, his family, and all those who loved him."

114585_532.jpg

تو سایته میچرخیدم اینو دیدم بدتر شدم ...! بنده خدا چی بود چی شد ... خدا رحمتش کنه ...!
بالا از چپ به راست : 2000 - 2003 - 2005
پایین از چپ به راست : 2006 - 2008 - 2009

خدا رحمتش کنه.جا داره اخبار ساعت 2 هم اعلام کنه.من تازه 2 هفته است IPAD خریدهم و قبلشم اصلا از محصولات Apple استفاده نکرده بودم.تو همین 2 هفته تاثیری در من داشت که 15 سال استفاده از Windows مایکروسافت رو من نذاشت.
به قول دوستان RIP

فقط حیف IP ایران مسدود کردی!خودم سر پل صراط یقت میگیرم! من که Jailbreak نکردم *** ام که کار نمیکنه چی کار کنم Steve ؟

نمونه یک انسانی که وظیفه خلقت رو به بهترین نحو انجام داد و رفت.
برگ در انتهای زوال می افتد و میوه در اوج کمال. نیک بنگر که چگونه می افتی، چون برگی زرد، یا چون سیبی سرخ.

• Like
Reactions: Polaris
واقعا کاری که جابز کرد قابل نادیده گرفتن نیست . جابز شروع به ساده سازی سیستم ها کرد ، کاری که در نهایت به نفع همه تمام خواهد شد .
خدایش بیامرزاد ...

با سربلندي و افتخار از اين دنيا رفت هيچي نمي تونم بگم جز اين كه روحش شاد باشه.:((

بازگشت همه به سوی اوست. حتی شما دوست عزیز........
تنها جمله ایش که توی ذهنم مونده اینه که تو یه مصاحبه گفته بود من اعتقاد دارم موزیک غذای روحه! که اونم احتمالا واسه افزایش فروش آی پاد بوده;))
Rust in Peace money:D

یعی خیلی ناراحت شدم...نمیدونم چی بگم
واقعا به پیشرفت تکنولوژِی کمک کرد...
کمتر کسی مثل استیو هست
دنیای تکنولوژِی هیچوقت فراموشش نمی کنه
Apple همیشه بهترین بوده و هست
روحش شاد

آدم دلش تنگ میشه، دلش میگیره وقتی میبینه همچین آدمائی میمیرن.
یه جورائی میشه ...
خدایش بیامرزد.
ما امثال استیو جابز میبینیم بازم یعنی؟

• Like
Reactions: DeanAmbrose
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or