Steve Jobs درگذشت

• Thread starter Thread starter Trunks
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

Trunks

کاربر سایت
stevejobs.jpg

استیو جابز مدیر عامل و یکی از بنیانگذاران شرکت Apple، در سن 56 سالگی درگذشت.

مدتی بود که شایعاتی فراوانی مبنی بر مرگ وی شایعه شده بود اما مغز متفکر شرکت اپل پس از مدت ها مبارزه با بیماری سرطان درگذشت. تکنولوژی بخش عظیمی از پیشرفت خود را مدیون جابز و شرکت اپل بوده است که نه تنها موسیقی را گسترده، بلکه مسیر تکلنولوژی رو تغییر داد.

دنیای تکلنولوژی و شرکت اپل قطعا تا مدت ها جای خالی وی را حس خواهند کرد.

R.I.P

دهن علم پزشكي سرويس كه هنوز از پس يك سرطان بر نمياد...
زماني كه مهندسا دارن تخمين ميزنن چند مليون سال ديگه احتمال برخورد يك شهاب سنگ از ناكجا آباد به زمين هست و از الان نابود سازي اون رو شروع كردن،اين پزشكا هنوز تو كف سرطان موندن...
ایضا ربطی به تاپیک نداره، ولی نگم می ترکم: فلفل نبین چه ریزه! سرطان یک مریضی نیست و 100000 تا بیماری مختلفه که به یه اسم میگنش. کلا مطمئن باش سرطان هزار برابر پیچیده تر از اون شهاب سنگه. :دی

حتی اگر از ویندوز استفاده میکنید باز هم مدیون این شخص هستید . این شخص از پایه گزاران کامپیوترهای خانگی و سیستم عاملهای خانگی بود و اگر ایشون و شرکت اپل نبودند اصلا مایکروسافتی وجود نداشت ویندوزی هم وجود نداشت . و پس از بوجود آمدن ویندوز در سیستم اینترفیس و نرم افزار و سخت افزار از این شرکت تقلید شد .

روحش شاد
دقیقا به نکته ی خوبی اشاره کردی مرسی از شما
روحش شاد

ای بابا اولش باورم نشد بد کف کردم =(( :-o دنیا به کسی رحم نمی کنه ...

حرف بعضی ها واقعاً مضحک و خنده داره..

من نه طرفدار شرکت اپلم ، نه هيچ کدوم از محصولاتش رو دارم نه سياستاشو قبول دارم..ولی به حدی از فوت آقای استيو ناراحت شدم که 1 روزم به غمگينی بسيار گذشت..

دوستادارن تکنولوژی هيچ وقت ايشون رو فراموش نخواهد کرد..

در رابطه با اون دوستمون که میگه ببين واسه يه اجنبی چيکار میکنن بايد بگم که بنده و خيلی های ديگه دوست داره تکنولوژی هستيم و هر شخصی که باعث پيشرفت اون بشه با جون دل دوسش داريم حالا میخواد ایرانی باشه میخواد اجنبی باشه میخواد ایرانو تحريم کنه و...

استيو هميشه مشکی پوش بود..هيچ وقت لباس روشن به تن نمیکرد و يکی از جمله های زيباش در سخنرانی سال 2005 تو جمع فارغ التحصيلان استنفورد اينچنين بود که

در 33 سال گذشته هر روز صبح که به خودم در آینه نگاه می‌کنم، با خودم فکر می‌کنم اگر امروز آخرین روز عمرم بود، باز همین کارهایی را می‌کردم که قرار است انجام دهم؟ و اگر جواب منفی بود، می‌فهمیدم که باید چیزهایی را تغیر دهم.

-----------

من چند روزی هست به بازيسنتر سر نزدم ولی چه خوب بود بازيسنتر به احترام ايشون حد اقل يک روز عکسی چيزی از ايشون رو تو لوگوی سايت قرار میدان..

البته من 1 2 روز نبودم اينجا در جريان نيستم اين کارو انجام دادن يا نه.

دهن علم پزشكي سرويس كه هنوز از پس يك سرطان بر نمياد...
زماني كه مهندسا دارن تخمين ميزنن چند مليون سال ديگه احتمال برخورد يك شهاب سنگ از ناكجا آباد به زمين هست و از الان نابود سازي اون رو شروع كردن،اين پزشكا هنوز تو كف سرطان موندن...
اي خاك بر سرشون با اون بغراتشون!!!!

دوست عزیز این مربوط به سخنرانی استنفورد است در سال 2005 این حرف از زبان خود استیو هست

حدود یك سال پیش دكترها تشخیص دادند كه من سرطان دارم. ساعت هفت و سی دقیقه‌ی صبح بود كه مرا معاینه كردند و یك تومور توی لوزالمعده‌ی من تشخیص دادند. من حتی نمی دانستم كه لوزالمعده چی هست و كجای آدم قرار دارد ولی دكترها گفتند این نوع سرطان غیرقابل درمان است و من بیشتر از سه ماه زنده نمی مانم. دكتر به من توصیه كرد به خانه بروم و اوضاع را رو به راه كنم. منظورش این بود كه برای مردن آماده باشم و مثلاً چیزهایی كه در مورد ده سال بعد قرار بود به بچه‌هایم بگویم در مدت سه ماه به آن‌ها یادآوری بكنم.

تازه از 2005 تا حالا گمان می کرده 3 ماه دیگه بیشتر زنده نیست الان 7 سال از اون روز می گذره ولی خودش فکر می کرده 3 ماه بیشتر زنده نیست که این به لطف خدا بوده

و در آخر این رو گفت

شاید مرگ بهترین اختراع زندگی باشد چون مأمور ایجاد تغییر و تحول است. مرگ كهنه‌ها را از میان بر مي‌دارد و راه را برای تازه‌ها باز مي‌كند. یادتان باشد كه زمان شما محدود است، پس زمانتان را با زندگی كردن به جای زندگی بقیه هدر ندهید.

کسانی که این سخنرانی رو ندیده اند حتما پیش نهاد می کنم که این رو ببنند

لینک با زیر نویس فارسی

http://www.youtube.com/watch?v=4hIInsiQMho

تو اکثر کشورهای دنیا مراسم یادبود و بزرگداشت برگزار شده و میشه ولی اینجا نباید توقعی داشت رفیق ! وقتی حتی محصولات ایشون بطور رسمی اینجا لانچ نمیشد چه انتظاری میشه داشت ؟!
البته روح ایشون دیگه شادتر از این نمیتونه باشه الان کمتر کسی با این محبوبیت رخت از دنیا میبنده !

چندتا عکس از مراسم بزرگداشت این عزیز در نقاط مختلف دنیا ....

اینم دوتا عکس که نشون میده طرز فکر ایرانیا مثل بعضی از دوستانمون تو این فروم نیست

• Like
Reactions: Mehrdad and SHePArd
واقعا مرد بزرگی بود بیشتراز محصولاتش اخلاقش اون محبوب کرده..البته من از محصولات اپل استفاده نمیکنم تو ایران ارزش نداره.تو ایرانم بیشتر اونای که میخرن ضعف شخصیتی و اجتماعی دارن وفقط باهاش پز میدن و اینم توهین به استیو جابز عزیز..اون روز هیچوقت نمیاد که ایرونی ها عزیز فرهنگ درست استفاده کردن یاد بگیرن و به شخصیت فقیر تر از خوداحترام بذارن.پولدارهای ایران فقیر ترین ادمایی دنیا چون فقر فرهنگی دارن اونم شدید.موفق باشین

گویا اخطار و اطلاعیه ها اصلا تاثیری زیاد نداشته ...
اینجا اسم تاپیکش هست " استیو جابز درگذشت "
این بنده خدا هم آدم بزرگ و شناخته شده ای در زمینه الکترونیک و شرکت اپل هستش ...
نمیدونم مشکل یکسری دوستان چیه ؟
مشکلی دارین تسلیت میگن؟ مشکلی دارین عکس استیو جابز را گذاشتن توی امضا و آواتارشون ؟
من خودم از کسایی هستم که از مرگ ایشون ناراحت شدم ...
یعنی اینقدر هنوز نمیتونین درک کنین، وقتی یک نفر که هر چند به قول شما کار کوچیکی برای علم انجام داده ( به هر شکلی )، باید بهش احترام گذاشت، به هر مذهبی و ملیتی میخواد باشه ...

آخرین بار باشه ببینم دارین ترول میکنین، یا اسپم میدین ...
مشکلی با جو گیر شدن آدما دارین توی تاپیک نیاین ...

بارها گفتم، هرکس آزاده نظر شخصیش را بگه ...
اما اینم بدونین نظر شخصی را کاملا تفاوتش را با ترول و مسخره کردن حس میکنم

• Like
Reactions: Zelda
Deadline که یک وبلاگ خبری در مورد فیلم های هالیوودی است اعلام کرده که Sony Pictures قرارداد سنگینی را برای دریافت حق امتیاز کتاب زندگی نامه استیو جابز بسته است.
Walter Isaacson، نویسنده کتاب زندگی نامه Steve Jobs یکی از ژورنالیست های متبحر است. وی کتاب بیوگرافی استیو جابز را بر اساس 40 مصاحبه ای که با شخص Steve Jobs و 100 مصاحبه ای که با خانواده، آشنایان، دوستان، رقیبان و همکلاسی های او داشته نوشته است. این کتاب 450 صفحه ای قرار بود در اواسط نوامبر به بازار عرضه شود. ولی با مرگ ناگهانی استیو و پیشنهاد سونی برای خرید حق امتیاز کتاب زندگی نامه Steve Jobes، همه چیز تغییر کرد. اگر سونی موفق به خرید حق امتیاز این کتاب شود، قطعا فیلم زندگی نامه استیو جابز بسیار پر طرفدار خواهد بود.
Sony Pictures اعلام کرده که در مراحل نهایی مذاکره برای خرید حق امتیاز این کتاب است.

من خودم نمی شناختم این ادمو ولی حالا که شناختم میبینم خیلی خدمت کرد به صنعت کامپیوتر (یعنی یکی از ارکان این صنعت بود )،یادش گرامی باد،

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or