Steve Jobs درگذشت

• Thread starter Thread starter Trunks
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

Trunks

کاربر سایت
stevejobs.jpg

استیو جابز مدیر عامل و یکی از بنیانگذاران شرکت Apple، در سن 56 سالگی درگذشت.

مدتی بود که شایعاتی فراوانی مبنی بر مرگ وی شایعه شده بود اما مغز متفکر شرکت اپل پس از مدت ها مبارزه با بیماری سرطان درگذشت. تکنولوژی بخش عظیمی از پیشرفت خود را مدیون جابز و شرکت اپل بوده است که نه تنها موسیقی را گسترده، بلکه مسیر تکلنولوژی رو تغییر داد.

دنیای تکلنولوژی و شرکت اپل قطعا تا مدت ها جای خالی وی را حس خواهند کرد.

R.I.P

بغض گلوم رو گرفت الان که خبرش رو دیدم . با اینکه هیچ وقت ( به دلیل قیمت های نجومی ایفون ـش در ایران ) امکان خرید محصولات کمپانی ایشون واسم فراهم نشد اما همیشه شیفته شخصیت و منش ایشون بودم . این ارامش روحی که در چهره اش موج میزنه در نوع ساخت محصولاتش هم به شکل خلاقیت پیاده میشد همیشه .

یادمه یکبار یکی می گفت داشتم صبح توی پیاده رو راه میرفتم که دیدم استیو جابز با گرمکن ورزشی داره میدوه و ورزش می کنه .

امیدوارم بتونم یک ایپاد جدید بگیرم و یاد این بزرگوار همیشه زنده خواهد بود .

R.I.P Mr Jobs ( روحش شاد )

استیو جابز با افتخار مرد عمرش را هیچوقت تلف نکرد واقعا متاسف شده جامعه IT الان واقعا در سوگ از دست دادن نابغه ای به نام استیو جابز هستند که به این حرفه خدمت بزرگی کرد
انقدر از مرگش متاثر شدیم با بچه ها دانشگاه که براش تو برد دانشگاه پیام تسلیت با امضایمان گذاشتیم RIP

بنده خدا نسل جدبد iphone رو دید و بعدش به آسمانها رفت
رو حش شاد و یادش گرامی
یکی از بزرگترین و تاثیرگذارترین افرادی که تاثیر زیادی رو زندگی بشر در نسل مدرن داشت

ناراحت شدم با این که اصلا تا این 1سال اخیر ولی مرد بزرگی بود
خدا رحمتش کنه =;
روحش شاد

دنیا مدیون ادمایی مثل این مرد بزرگه براش طلب امرزش میکنم و از صمیم قلب متاسفم همچین الماسی دیگه نیست
خیلی ناراحت شدم خداییش :((:((

اولین باری هست که واسه یه آدم خارجی واقعآ ناراحت شدم. حیف حیف حیف

روحش شاد
روحش شاد

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or